tv, tv och mera tv

Kom precis på att jag inte har skrivit något inlägg idag och det är ju klart att jag ska skriva minst ett varje dag :D hehe
Igår hände inget speciellt, precis som jag trodde, satt i vardagsrummet med resten av familjen och spelade lite kort med min kusin Tilde. Sen innan hon gick och la sig kollade vi på "How to train your dragon". Awesome film!
Apropå den filmen. För er som älskar tecknat och animerat som jag och har sett både How to train your dragon och Det regnar köttbullar har kanske tänkt på en sak som jag har, det är PRECIS samma story. En kille/pojke som gillar att uppfinna grejer men hela staden tycker bara att han är ett misslyckande som ska lägga av. Både killarna har förlorat sina mammor och deras pappor skäms lite för deras söner och har inget att prata med dem om och vet inte hur dem ska prata med dem. Båda träffar en tjej som är dem ända som tror på dem och när båda ska rädda världen (med sina tjejer och nya vänner) så lyckas båda rädda världen och båda var nära på att dö. Juste, papporna fick bättre kontakt med sina söner och var sedan väldigt stolta över sina söner. Tänk noga nästa gång ni ser filmerna så kommer ni ännu fler likheter :) 

Idag sov jag ganska länge, eller till elva, men länge enligt äldre människor är det länge att sova. Runt 12 åkte min faster och min kusin hem och efter det har jag mest suttit framför datorn och kollat på tv. Såg Seven ages of Rock som är en av mina favorit dokumentärer :D
Just nu kollar jag och mamma på the Mask som jag inte har sett på fleeeera år. ligger i hennes säng och kollar medans farfar kollar på tennis i vardagsrummet :) Och nu dör min dator så PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0