Are u ready to party? ;D

Dricka köpt, utblandning köpt och frysta jordgubbar köpta. 
Duschad och mer eller mindre påklädd. Magda kommer snart med några toppar jag ska få testa och när hon har kommit ska jag även börja fixa håret och sminka mig. Sen är det bara att sätta igång grillen och börja festa.
Glömde däremot att frysa vatten så måste springa tillbaka till lidl och köpa en liten påse med is till våra daquries ^^

Jävligt taggad inför ikväll, länge sen jag hade folk över och har aldrig varit med Magda på Valborg förut. Blir god mat, bra musik a lá Magdalena, och nice folk. Saknas så klart mina två tjejer som är i London just nu "/ Och sen kommer jag ha mamma hemma men det är bara att stänga in henne i rummet ;) 

Nu ska jag måla min korta små naglar! PUSS!



Valborg!

God morgon!
Idag blir det ett fullspäckat schema. Ska chilla en liten stund till, läsa lite körkortsteori och plocka undan lite. 
Klockan ett drar jag till Centrum för att möta Magda, köpa lite sprit och Jordgubbar. Vi ska göra strawberry daiquiries!
När jag kommer hem igen kommer klockan säkert vara runt två så har jag 4 timmar på mig att hoppa in i duschen, städa och fixa mig. Måste springa till lidl oxå och köpa pommes frites tilla alla som ska grilla :)
Varit ganska besviken på mina tidigare Valborgsfiranden, men känner att inget kan gå fel med lite grill! Puss!


Lonely Night

Nu har jag övningskört, hämtat mina jeans som var på lagning och ätit :) Är jävligt taggad inför valborg så nu väntar jag bara på att timmarna ska gå. Och det bästa sättat att få timmarna att gå snabbare, speciellt när facebook vägrar funka, är att kolla på dem senaste avsnitten av Vampire Diaries, Community och The big bang theory. Duger inte det hämtar jag gameboyet och kör lite pokémon, kommit ganska långt nu (a) PUSS!


Jag har ett liv!!

Jag har ju sagt innan hur deprimerad jag känner mig över att vara arbetslös och att jag inte gör något på dagarna och inte har något liv. Nu är det slut på det! Mindre än två timmar efter min gruppintervju på K-rauta ringer dem och säger att jag har fått jobbet. Börjar 6.45 på måndag och kommer jobba varje dag förutom på onsdag. När jag hör att jag ska jobba många timmar får jag gåshud, tänker bara på min lön den 25 juni och hur jag kan betala tillbaka min skulder och köpa något som verkligen behövs, KLÄDER! Och jag kommer bjuda min kompisar på fika och sånt. 
Känner inget annat än lycka just nu, speciellt eftersom jag älskar att jobba och vara till nån nytta. Här hemma gör jag knappast nån nytta, stökar bara ner en massa ^^

Så nu kan jag äntligen checka av jobb från min lista. Bara körtkort kvar sen hoppas jag att livet kan rulla på och om jag inte kommer in på någon skola i höst så har jag iaf detta jobb som en säkerhetslina.
Så nu ska jag hoppa och skutta av glädje hela dagen och övningsköra med mor min. PUSS!



The big day!

God morgon! Duschad, påklädd och redo för intervju på K-rauta. Självklart as nervös och spenderade halva natten med att fundera på vafan jag ska säga och hur jag ska se ut. 
Tack gode gud sov Magda över så hon kunde hjälpa mig. Blev jeans, ett vitt linne med något sailormönster och min fina blåa kavaj :)
Efter intervjun ska jag passa på och träffa A som jobbar i Arninge och om pengarna räcker tar jag en snabb tur in på systemet.
Nu ska jag göra mig klar, PUSS!

Färg + Intervju = Glad Roxy

Sitter hemma hos mig nu och gömmer mig från solen medans Magda lagar lite tacos till sig själv. Mamma ska göra torsk och det vill jag och Nadja hellre ha, plus att jag inte är hungrig än. 

Tro det eller ej men idag fick jag färg, efter as kort tid! Var as chockad och as glad och för att göra dagen ännu bättre så ringde chefen från K-rauta i Arninge och berättade att jag har fått en intervju imorn klockan ett.
Var på så bra humör så sa till Magda att jag tyckte att vi skulle promenera från henne (visinge) hem till mig (ellagård/skarpäng) för att titta på Gossip Girl. Tog skit lång tid men det var väldigt mysigt :) Kollade på sjukt fina villor och tyckte synd om oss själva som bor i radhus :P



Sun sun merciful one

Torsdag idag va? Man blir allt för dagblind när man är arbetslös och gör inget på dagarna. Idag ska jag inte heller göra något speciellt, direkt efter inlägget ska jag byta om och ta mig till Magda för att sola lite.
Hoppas man får lite färg iaf, solen här i Sverige verkar inte riktigt funka på mig. Drömde däremot att jag var i thailand och stekte i dess sol igen, var inte alls deprimerande att vakna sen :P


Tack Magda!

Tack gumman för att du fixade min blogg! Hade inte uppdaterats på min dator, men nu kan jag se förvandlingen och nu kan jag äntligen ha skitstora bilder :D Love u! Ni kan kika på Magdas grymma blogg på HÄR!


Ett steg närmare!

Nu har jag fan varit duktig. Spenderade två timmar i Arninge och gick från butik till butik och lämnade in mitt CV. Fick prata med några butikschefer som verkade väldigt intresserade och sa att dem skulle höra av sig nästa vecka angående intervju. Självklart vet jag att den är en väldigt liten chans att dem ringer så kommer fortsätta söka. Ska skriva ut fler cv:n och ta ut mig till ställen som stinsenområdet och Täby Centrum.

Men blir inge av det just nu, är helt slut så tänkte ta mig en powernap och sen göra mig klar för ikväll :) PUSS!



Gonna go and get a job!

Eller aa, försöka iaf ^^

HEJ!!

God morgon! Idag ska man vara på topp, men kan inte riktigt säga att jag är det. Timotej eller gråbo eller både och har blommat upp vilket betyder ständiga nysningar för. Ska egentligen komma slutet av maj men sommarn började typ lite tidigare i år. 
Min öroninflamation jag fick i Thailand har jag totalt ignorerat men idag säger den till extra mycket. Så vill helst gömma mig i ett hörn men jag vet att av alla dagar är detta fel dag att gömma sig. 
Måste verkligen ta igång med jobbsökandet så ska fixa mig vardagsfin, klippa ut mina foton på mig, hitta lite kuvert och hoppa på bussen. Jag hoppas att jag kan iaf fixa mig en intervju idag, speciellt eftersom jag ska gå runt i Arninge centrum och till alla dem stora butikerna som finns i det området.

Nu ska jag fixa lite frukost så att jag kan ta mig en allergitablett och några alvedon. PUSS!



Tara 19 år!

Grattis bästaste kusin!


(Tara 15 år)



Grillat är godast

Magda (stepien.blogg.se) var jätte gullig och fixade min blogg bredare så jag kunde ha större bilder, men det ville inte funka på min dator så tog bort det senaste tills jag har fixat. Har inga skills men är helt okej på att testa mig fram tills jag känner mig nöjd. Men tar det imorn, wish me luck...

Tills dess så blir det ett kort inlägg. Har precis kommit hem från Liz, vi tog en långpromenad på 1 timme och grillade hemma hos henne med Daniel. Var jätte gott och jätte mysigt men drog hem nu för att jag vill gå och lägga mig rätt tidigt. Imorn blir det en stor dag för mig, ska hoppa på bussen hela vägen till Arninge och lämna ut cv:n ÖVERALLT, måste börja tidigt så att jag inte missar alla butikschefer. Sent på kvällen blir det promenad :)


FIRE!!!

The grillmaster!


Och lite grillad broccoli till. MUMS!


PUSS!

helu

Okej det blev inte mycket hårdare idag, blev endast en långpromenad upp till rösjöbadet och sen tillbaka hem. Nu lagas det lite kyckling och ris och blir troligen lite mer Gossip girl, tror att vi har sett lite mer än halva säsongen nu. 

Vad planerna blir resten av dagen vet jag inte, ska läsa lite teori iaf :) PUSS!



Carpe diem?

Fyfan va tråkigt jag har, mamma är med sina iranikompisar i uterummet och skrattar och pratar persiska jätte högt. För mig som inte förstår så låter det bara som oljud. Har så klart satt på musiken men just nu hjälper inte det. Måste ut, ut ur detta hus!
Magda är iofs på väg men då får hon möta mig utomhus eller något. En sekund till här och jag skjuter huvudet av mig. Imorn blir det carpe diem men idag blir det överleva. Iaf tills Magda kommer, sen ska vi fånga dagen genom att kolla på första säsongen av Gossip Girl. Och med vår Powerwalk såklart^^ PUSS!

Fail, fail, fail

Som vanligt har hela mitt projekt gått åt helvete. Hittar inget måttband och vågen har slut på batterier och efter denna frosseriväcka så vet jag inte alls vad jag väger. Dessutom har jag redan ätit för mycket och inte lyckats ta mig till gymmet än. Blev lite strul med dagen för att Magda skulle handla med sin mamma och jag övningsköra. Men jag gör lite arm och magövningar här hemma och powerwalkar sen med Magda så får det komplettera lite. Kör MEGA hårt imorn!!!

Men har iaf fått in övningskörning idag, gick SKIT bra och så fort jag har faktiskt lyckats läsa ut teoriboken så bokar allt. Bokar även en extra körlektion så att även körskolan kan kolla om jag är redo.
Jobbsökandet går åt helvet men har märkt att söka över internet suger så ska be med mamma skriva ut cv:n åt mig när hon är på jobbet imorn och åka ut med bussar och söka jobb ÖVERALLT ^^

Jag tror jag börjar få lite ordning på livet, ska ta en dag i taget och undvika att spendera pengar. Inge mer Tegel för mig på ett bra tag ;) Tur att man har sina hundratals serier och filmer. PUSS!





Nu kör vi!! :D

Sista dagen av denna vecka och nästsista dagen av påsken. Har varit väldigt slarvig denna vecka, endast tränat två gånger, ätit en massa skit och druckit 4 dar i rad. Tänkte unna mig lite idag oxå genom att ta det lugnt, övningsköra och plugga teori står på schemat. 
Imorn däremot så börjar allvaret! Ska få in på schemat att gymma 4 dar i veckan; måndag, tisdag, torsdag och fredag. Missar jag en av dagarna har jag söndagar som kompleteringsdag. Ska även börja äta regelbundet och i lagom hälsosamma portioner (Inte överäta som jag brukar göra). Ska börja mäta mig varje söndag och väga mig söndag kväll och måndag morgon (man väger ju olika, olika tider på dygnet) bara för att se om det blir något resultat. Och om jag kommer ihåg så ska jag skriva om resultatet här på bloggen. Det handlar inte om att bli skinny eller något, är redan rätt så liten, utan att bli fit, piggare och aa, att få lite snyggare kropp ;)
Är dessutom luspank så blir minskning på krökandet och andra ohälsosamma vanor ^^ PUSS!





Man bara dricker och dricker

Sitter på soffkanten just nu för snart sätta på en film och spela lite pokémon. 
Igår var jag på en överraskningsfest för Max som fyllde 20 förra veckan. Han hade ingen aning om festen och tills han tog av sig ögonbindeln så trodde han att han skulle hoppa fallskärm. Jag blev som vanligt jätte full men jag minns att jag hade det kul och dansade en del. Minns även saker jag inte vill minnas men det håller jag nog till mig själv.
Tyvärr var festen i Erikslund vilket betyder att jag inte kommer hem om jag inte ska hålla på att byta buss och grejer. Funderade ett tag på att gå dem där 40 min hem till mig men slaggade hos Fne och fick skjuts hem av Alle på morgonen.

Hann inte vara hemma länge innan det var dags att åka till Akalla för att ha picknick med släkten. Grillade och åt och åt och åt. Sen började barnen leka, dem vuxna prata persiska och jag satt för mig själv helt tyst och väntade på att mamma skulle säga att det var dags att åka hem. 3 timmar senare blev det iskallt så nu är vi hemma och jag tänkte dö lite ^^ PUSS!

Morningbird

Vet inte varför jag är uppe så här tidigt men fick väl skuldkänslor för att jag visste att min kusin på 9 år var vaken och väntade på mig.
Igår bakis som fan blev jag körd av Ellie till systemet så jag kan kunde handla dricka för ikväll. På kvällen fick jag först en finfin utskällning av min käre mor om hur jag aldrig gör något och bara går ut och dricker hela tiden. Typ sa rakt ut att jag är helt värdelös. Kör silent treatment mot henne nu. Efter utskällningen åkte jag och grillade med Tara och hennes kompisar. Var jätte mysigt men runt 10 blev det förkallt så då åkte vi alla hem. 

Idag blir det leka med kusinen och på kvällen blir det tjejmiddag hos Ellie. PUSS!

What a night...

Vart ska man börja?... Jag har ont, träningsvärk, skavsår och har något konstigt, svidande rivsår på fingret.
Imorse vaknade jag med en huvudvärk och en fet minneslucka. Läste ett sms jag hade fått på morgonen och då mindes jag hade jag hade skickat finfina sms och fylleringde en polare. Tyvärr mindes jag varken smsen eller samtalet och jag säger än en gång "mobiler borde ha alkolås!!".
Vandrar sedan till köket och ser en halv munk, då mindes jag mitt fina fylle käk av någon random köttfärsklump och en halv munk med äcklig fyllning i. Efter det kom smset "va gjorde du igår?". Ja vafan gjorde jag igår, tog mig typ över 2 min att komma på det sen kom jag på allting av igår.

Började med att jag, Maddo och Magda förade hos Maddo och sen åkte lite smålulliga till Anchor där releasefesten var. Eftersom några i bandet är från Täby så träffade vi en massa som vi kände och inte hade träffat på länge så det var skit kul. Killarna var jätta duktiga och allt som allt så hade jag en jätte bra kväll. När jag märkte att jag hade druckit lite för mycket så bestämde jag mig för att rulla hem medans Maddo och Magda drog på efterfesten. Känner oxå att jag inte kan slita ut mig allt för mycket om jag ska kröka ikväll, imorn och på fredag ^^

PUSS!

Done and Done

Nu har jag kört ett hårt  träningspass på gymmet. Blev kondition, armar och pytte lite mage. Handlat dricka för kvällen coh nu ska jag övningsköra till Husby och hämta upp lillkusinen. PUSS!



Gonna get ripped


Solning klar, dags att dra till gymmet PUSS!




Just an ordinary tuesday

God morgon! :) 
Idag står mycket på schemat, gym runt ett, systemet, övningsköra och sedan hem fixa mig och utgång. Juste, ska även hinna läsa 50 sidor och teoriboken idag. Så innan allt detta tänkte jag ta med mig mitt te ut till våran minimala trädgård och försöka få lite färg.

PUSS!

God natt

Som min käre vän Fne sa idag, när jag gör ingenting blir det en massa inlägg och när jag har fullt upp så blir det inga inlägg alls.
Igår kom Magdalena över runt tio, kollade på Desperate Housewives och lite Two and a half men, slaggade och på morgonen blev det senaste avsnittet av Desperate Housewives.
När vi kände oss lite piggare drog vi till gymmet, körde ganska hårt men lärde mig att jag aldrig ska börja med powerwalking, mina ben blir helt fucked up av det. Efter gym blev det övningskörning med mamma, 50 sidor av körskoleboken och filmen Meet Joe Black med Fne.
Tänkte slagga efter det här inlägget så jag orkar för morgondagens event. Blir gym (och denna gång ska jag avsluta uppvärmningen med powerwalking, inte börja) sedan handla lite sprit för veckans event. Blir utgång imorn på Anchor, jag och Magda ska kolla på hennes kompis spelning, så ska handla för till det. Sen ska det drickas på torsdag och fredag så måste fixa lite drick till det oxå. Enda problemet är väl att jag inte har några pengar.. Fuck my life!
Hur detta löser sig är bara att vänta och se.

Godnatt mina få läsare :)



Fattiglapp

Panik jag får över att jag är så fattig, dels kan jag inte göra något. Vet inte ens om jag har pengar till en fika och för att göra det bättre så är jag arbetslös och kommer inte få pengar för än 25:e maj, och det är inte mycket pengar det... Och tänk alla planer jag hade för sommaren, Metaltown, utomlands, Roskilde, Roadtrips. Men nej, verkar som man blir hemma. Eller metaltown är ett måste för att System of a down spelar där så om det betyder att jag måste göra massa skit jobb, troligen svart så får jag göra det ^^

En sak som verkligen suger med att vara fattig är att sommarn närmar sig. Nu kan inte vinterjackan täcka ens tråkiga outfit längre och jag vill shoppa! Jag kollar runt på massa olika hemsidor och ser kläder jag förälskar mig i. Vet inte varför jag plågar mig så. 
Jag vill ha höga kilskor, en ny väska, maxiklänningar, korta söta klänningar, toppar, shorts, kjolar och jag vill ha massa glada färger så jag kan liva upp min lilla mörka garderob. 

Saknar pengar, jobb, körkort, män.. Ett liv helt enkelt. Snart kommer väl säkert kompisarna försvinna för att jag inte har råd att hitta på något med dem.. 
Nej men klaga hjälper mig inte. Nu ska jag ta och söka lite mer jobb, och stänga ner modehemsidorna. PUSS!



Snygg man är i morgonfrillan och sov t-shirten btw!!...




God morgon

God morgon :) 
Igår blev en riktig lat dag, Tara kunde inte ses så vi sköt fram det några dar och istället för att hitta på något annat så njöt jag av att bara ligga i soffan och kolla på serier. Okej, lite ensamt men det är det man har sms och facebook till ^^. Avslutade kvällen med Batman & Robin och sen gick jag och la mig. 
Vet inte riktigt hur schemat ser ut idag men det är fint väder så ska ta mig från soffan iaf. Typ gymma, övnignsköra och leka med Magdulla. 

PUSS!

Walk of shame

Har äntligen tagit mig energin för att skriva ett litet inlägg. Bakis som vanligt ;P
Igår åkte vi till Nype vilket suger som alla andra nattklubbar här i Sthlm men jag var sjukt packad så hade jätte kul ändå. Vi blev ett ganska stort gäng tjejer som spridde ut sig på klubben så det jag minns mest var att jag letade efter alla hela tiden. 
Vi träffade på Jimmy och Patrik och en kompis till dem så när Jimmy blev utslängd, strax innan stängning, så åkte jag Cassi och Ellie med till Sollentuna för lite efterfest. Men vi lagade ravioli och diskade istället xD Sen minns jag inget mer så tror jag däckade strax efter det.
Idag mådde jag skit, hade en sån jääävla huvudvärk och fick inte sova ut för what's his name förde massa oväsen av sig hela morgonen. 
Men det som sög mest imorse var att vi åkte dit i högklackad och fick därför åka hem barfota och när vi kom till enebytorg hoppade jag av bussen och upptäckte att min andra buss inte skulle gå på länge. Så det var bara att ta klackarna i handen och promenera hela den biten. Tack gode gud hade jag ganska vardagliga kläder och solglasögon men jag vet vad folket i bilarna som körde förbi tänkte, "Walk of shame"... Men jag kan meddela er att inga synder utfördes inatt!

Nu ska jag hämta lite chocklad och fortsätta dö! PUSS!



Friday I'm in love

Skit seg asså, skyller på den där jävla telefonförsäljaren som ringde 9 imorse och försökte "ge" mig bantningspiller. Nej tack, klara mig bra utan!

Apropå det så vet jag inte om jag ska till gymmet idag eller inte, missade måndag, tisdag så har bara gymmat två gånger den här veckan, men är inte så mycket för att köra 3 dagar i rad.
Iofs, har inga planer under dagen så jag kan ju, så fort jag har käkat frukost och så, springa ett varv, är ju trots allt skit fint väder idag :) 

Ikväll blir det middag och utgång. Vi börjar hos Cassandra, en tid som jag har glömt bort men ska ta reda på, där vi ska käka middag och dricka som satan. Blir Cas', Bella och Molly ikväll :) Vart vi drar efter vet jag inte riktigt men stan som vanligt iaf ^^

PUSS!



Sol, sol, soool!

Igår var inte vädret så himla roligt så istället för att dra till stan med Tilly åkte vi till centrum och fikade, det var as mysigt, vilket det alltid är när jag träffar henne.
På kvällen kom Ellie och Cassi över och på en gång började vi kolla efter recept till något att baka. Blev snoddas och måste säga att det blev väldigt gott. Fattiga som vi är finns det inte mycket att göra på onsdagkväll än att ta fram lite spel och börja spel. Spelade A-Ö och Rita och gissa :D


Tillskillnad från igår så skiner solen idag vilket alltid får mig på ett bra humör, snart ska jag börja sätta på mig gymkläderna och solglasögonen och ta mig lite gymmet där Magdalena kommer vänta på mig i massagestolen. Blir som vanligt lite kondition, lite styrka och sen bastning. När vi är klara åker jag och möter upp mamma vid hennes jobb, ska övningsköra idag. Senast jag körde var vid min failade uppkörning nån gång i november. Är gaaanska nervös hehe.

Wish me good luck! PUSS

Rolling!

Drar till gymmet nu, CIAO!!







Sleeping beast

God morgon :) Känner mig rätt nöjd som gick och la mig strax efter elva för när jag vaknade så tidigt som 10 på morgonen hade jag redan sovit elva timmar. Ändå är jag piss seg... 

Gjort en finfin frukost med lite fruktyoughurt, kiwi och musmig camambert och salami! Självklart en kopp té till allt detta. Så fort jag har vaknat ska jag till gymmet och köra lite powerwalking och ben sen hem igen för att duscha, fixa mig och åka och träffa Tilly.

Håller på att kolla på våra bästa år just nu, vilket är ett nono så säger hejdå och sätter på senaste avsnittet av How i met you mother istället. PUSS!





Tlöttis

Hej kära blogg. Jag är helt slut, jobbat hela dagen vilket jag brukar tycka om men sov så dåligt inatt så ville typ bara lägga ner mig och dö hela dagen. 
Dissat gym igår och idag men imorn blir det andra bullar. Ska åka till stan med Matilda så tänka klämma in ett gympass innan :)
Det var väl det... Puss..

Jag kan baka! :O

Jag vet, jag är världens sämsta bloggare. Få och dåliga inlägga och att jag skriver nu har jag smått tvingat mig själv till fast jag egentligen vill ta en powernap eller något. Men har lite att berätta så ska skriva ändå :) 

Lördagkväll så åkte jag och Magda hem till Erra och förade lite granna och tog sen en taxi till Tegelbruket, var sjukt mycket folk och jag var sjukt packat så man kan lugnt säga att jag hade kul. Bara en massa sköna människor och det var dans dans dans. Jävligt bra kväll, även om det är lite minnesluckor här och där.
Ellionor följde med mig hem sedan och på morgonen kan man lugnt säga att vi inte mådde så bra, iaf inte jag som hade en trevlig huvudvärk. 
Till skillnad från många andra som absolut inte kan äta när dem är bakis, så kan jag inte sluta äta. Jag ville ha allt, jag vill ha starkt, sött, fett, salt.. Allt! Så det blev macka med salami, lite äcklig lidlkebab, massa chips och klockan elva så bestämde jag mig för att göra en sockerkaka som blev faktiskt helt jävla grym. Och jag som älskar sockerkaka vet hur dem ska smaka. Finns kvar om någon vill smaka ;)


(skitvarm sockerkaka som var precis urtagen från ugnen)

Idag fick jag fritidsjobb, 8-17. En del pengar så självklart tackade jag inte nej. Samma skola och avdelning som förra gången och tydligen hade jag fått väldigt bra kritik. Blir jobb där imorn oxå och hoppas på att få mer i veckan.
Förutom pengarna så trivs jag väldigt bra i den skolan, gillar lärarna och fritidsledarna och gillar barnen :)

Nu är jag däremot pisstrött men ska rycka upp mig för ikväll blir det Roxy-Cassandra dag :D PUSS!

Sushi <3

Förstår inte människor som ringer innan klockan elva på en lördag. Jag kanske ville sova till ett idag, men nej, vaknar gamlingar vid åtta så ska ju dem kunna ringa från och med åtta oxå. Fyfan... :P

Är lite småtrött idag som ni kanske märker, kom inte hem från Liz för än halv 3 inatt. Sushin blev lite katastrof för vi hade bara fyra sjögräsblad och det räcker ju inte för 3 personer (Daniel var oxå med). Men Liz kom på en skit bra idé, vi gör dem skittjocka med massa ris och innehåll så dem inte går att stänga! Vi lyckades stänga rullarna med dem skurna bitarna höll inte länge, rasade isär precis innan man skulle ta första tuggan. Men men, det var fortfarande skit gott!
Efter det så piercade jag Daniels öra vilket jag aldrig gjort innan så jag var lite smårädd, men det gick utmärkt, nu går han runt med en tjock säkerhetsnål i örat. Tv-spelet gick lite åthelvete för man kunde typ bara spela en så slutade med att jag spelade mest, tillslut stängde vi av och pratade istället :)

Just nu sitter jag och dricker té och kollar lite jobb på platsbanken. Snart måste jag lämna soffan och börja städa... Ååååh vilken fasa

PUSS!



Helt jävla lost...

Så där ja! Ännu en sak jag kan bocka av min lista, jag har sökt skolor och det var fan läskigt! Tänk om jag ångrar mig, tänk om det inte var rätt? Tänk om allt var helt fel?! Jag har smått panik, dels oxå för att jag la min drömlinje som femtehandsval bara för att det låg i västerås. Man kan fortfarande ändra tydligen så ska fundera över om det var rätt eller inte.. 
Jag vill jobba med robotar, skapandet av dem, programmeringen av dem och kommunikationen mellan dem och människan. Jag vill att mina skapelser ska förenkla vardagen på något sätt.
Mitt förstahandsval var Datateknik på Chalmers och Lunds vilket innehåller mycket programmering och jobbar lite med det jag vill göra. Elektro som är mitt 3dje och 4de handsval kan oxå inrikta sig på skapandet av robotar fast mer kopplingsbiten av skapandet. Alltid facinerats av chip och sånna saker så det skulle ju oxå kunna vara intressant.
Sen så har vi Mälardalen, Västerås, liten skitstad men med programmet Robotik som har allt! Som inriktar sig på precis det jag vill göra. Men jag vet att miljön är så viktig för mig, så.. VA FAN GÖR JAG?!

Kom gärna med lite råd och tips, bara något som gör det lättare för mig att välja :) PUSS!

Myspys!

Snacka om att jag blir helt slut efter ett gympass. Idag blev det kondition, mage och rygg och även om jag inte ser mycket resultat så kan jag definitivt känna det. Men nu blir det paus med gym tills på söndag eller måndag.
Efter gympasset idag drog jag och Magda till centrum och käkade sallad på Sandys, så förutom dem 4 karamellarna jag har stoppat i mig här hemma så har jag varit rätt så nyttig tycker jag. Åt till och med bara en banan till frukost.
Väl hemma så har jag inte gjort så mycket, tankade senaste big bang och vampire diaries avsnitten, grymma avsnitt som vanligt ;) Förutom det har jag bara legat och dött ^^

Ikväll blir det myskväll med Liz. Vi kommer göra sushi och spela tv-spel :D Ska bli jätte kul, länge sen vi hade en kväll ensamma.




Jag och Liz som 15 år xD Liz var iaf söt då, vet inte om jag kan riktigt säga samma sak om mig...


PUSS!

Morgonpigg?

God morgon!
Ni måste nog undra varför den arbetslöse Roxanne är uppe så här tidigt på morgonen och jag tror att den största anledningen är för att jag gick och la mig elva igår.
Hade ställt klockan på nio så jag kunde snooza till halv tio och sedan åka till gymmet halv elva, men första gången jag vaknade idag var runt 6-tiden och en annan gång så var jag halvvägs ur sängen men när jag hörde att mamma fortfarande var hemma kollade jag på klockan och såg att den var sju. Självklart gick jag och la mig igen men nu när jag vaknade vid åtta fick det fan räcka.
Känner mig rätt så seg ändå men som sagt, ska inte rulla lite gymmet för än vid halv 11 så hinner nog piggna till tills dess. En kopp te, nån macka och lite big bang borde nog göra susen.
PUSS!!
God morgon!
Ni måste nog undra varför den arbetslöse Roxanne är uppe så här tidigt på morgonen och jag tror att den största anledningen är för att jag gick och la mig elva igår.
Hade ställt klockan på nio så jag kunde snooza till halv tio och sedan åka till gymmet halv elva, men första gången jag vaknade idag var runt 6-tiden och en annan gång så var jag halvvägs ur sängen men när jag hörde att mamma fortfarande var hemma kollade jag på klockan och såg att den var sju. Självklart gick jag och la mig igen men nu när jag vaknade vid åtta fick det fan räcka.
Känner mig rätt så seg ändå men som sagt, ska inte rulla lite gymmet för än vid halv 11 så hinner nog piggna till tills dess. En kopp te, nån macka och lite big bang borde nog göra susen.
Jag drömde btw att vi hade massa wienerbröd i köket bara till mig, snacka om besvikelsen när dem inte fanns där.

PUSS!!

A New Addiction

Äntligen hemma nu, eller aa äntligen och äntligen. Hur kul är det att komma hem egentligen för att inte ha något att göra?
Jag har blivit så beroende av människor sen jag kom hem från Thailand, innan det så älskade jag att vara ensam ibland. Så till min mammas besvikelse så försöker jag boka upp mina dagar till fullt med alla mina älskade vänner :)

Idag kommer jag nog bara setta på en film och sedan gå och lägga mig, imorn blir det gymma, basta och sola med Magdalena. PUSS!



Rubrik 6/4-2011

Idag mår man väl lite sådär, gymma hårt två dar i rad när man fortfarande är lite sjuk är inte alltid en sån bra idé så blir en paus från det idag så kör jag styrketräning imorn och spinning på fredag :) 

Förutom att jag är lite småsjuk så är jag väl inte på det gladaste humöret idag. Skulle verkligen vilja bara ligga i sängen och lyssna på musik hela dagen. Men dels så skulle det göra mig ännu mer sad och sen har jag lovat att åka till stan idag. Kan bli jävligt trevligt ska bara försöka tagga till lite.


Har redan haft en underbar upptäckt idag, hittade en gammal favoritlåt till mig som jag hade totalt glömt bort. Stötte på bandnamnet Secondhand Serenade på spotify och kom på på en gång att dem har gjort en låt jag älskar, kunde nynna den men kunde inte texten eller namnet. Fanns bara ett album från 2010 på spotify så letade på youtube istället och där kom namnet "BROKEN". Och efter dem första 2 sekunderna av låten visste jag att jag hade hittat den.
Jätte fin låt och John Veselys röst är så sjukt stark.

Secondhand Serenade - Broken

This is NOT how i roll

Nu nu får jag damp!
Är helt ensam ikväll vilket suger, så tänkte vara lite duktig och söka skolor. Med mycket jobb och tänkande lyckades jag få fram 20 utbildningar som jag ska söka och när jag ska gå vidare så vill inte helvetes sorteringen funka. Gjort om typ 100 gånger men neeej den ska ändra val 13 till 1 och val 17 till 7. Damp! Rädda mig någon :'(


PUSS!

Who am I? U don't know

Ibland undrar jag hur väl människor i min närhet känner mig egentligen. Från olika håll har jag hört vad jag inte gillar och vad jag gillar, vad som är jag och vad som inte är jag. Börjar bli gansa irriterande speciellt eftersom ingen egentligen känner mig till hundra procent.
Om jag går till filmsmak så älskar jag tecknade filmer och animerat vilka de flesta vet men det betyder inte att det är det ända jag vill se och det betyder inte att jag inte uppskattar riktigt bra filmer. Och även om jag kollar på skitfilmer ibland så är det bara för att jag inte har något att göra och gillar att vandra bort ibland till något mindre seriöst. Men bara för det så betyder det inte att jag inte vet att dem filmerna suger. 

Om jag går till klädsmak så är det väääldigt många som säger vad som inte är jag och vad som är jag. Anledningen att jag inte har en växlande klädsmak är inte för att jag tycker om det, det är för att jag har fått dem kommentarerna sen jag var liten och vågar inte sticka ut för det då. Om jag vill ha hatt eller converse eller whatever så ska jag väl få ha det utan några kommentarer. Visst om jag ser skit ful i det men inget om att det inte är min stil och grejer. Själv låter jag mina kompisar sätta på sig vafan dem vill så länge dem trivs med det.

Det gäller även mycket annat i mitt liv och det är nog därför jag längtar efter att flytta från stockholm så mycket, så att jag kan vara precis den jag vill vara, vara den riktiga Roxy ända från början. Flytta till London lockar som fan just nu.



(Vill tillägga att jag inte syftar på någon speciell utan att detta är bara något som händer mig ganska ofta och av olika människor. Ville mest bara ventilera min dramaqueen sida av mig (a))

PUSS!

Effektiv!

Hej svejs! Idag har det varit en mer eller mindre produktiv dag. Vaknade runt halv tio och slet mig upp för att börja packa gymväskan och göra frukost. Hade kollat på serier igår med Ellie och som vanligt blev det jätte sent. 
Åkte iaf runt halv 11 till gymmet där Magda väntade på mig och sen körde vi typ bara en timme, blev ett litet kortare pass så att vi kunde basta!
Direkt efter gymmet satte jag mig på roslagsbanan och for till Viggbyskolan där jag fick varmkorv och hämtade upp ungarna som skulle till Tibblebadet. Efter jobbet idag skjutsade mamma mig till Onoff där jag skulle lämna mitt CV men självklart så var inte butikscheften där så tiggade skjuts till Täbban istället och för att köpa lite sprit till Magda.
Det var väl det av min effektiva dag, men än så är inte dagen slut så vem vet, kanske skickar ut till cv:en eller läser lite i körkorstboken ELLER så spelar jag flyff :D PUSS!











hej!

Jag vet, Jag vet! jag har varit helt jävla off men jag har inte haft tid bara och inte orkat göra tid.
Högskoleprovet är äntligen avklarat iaf. Kommer få 0.9-1.0 vilket är pissdåligt om man sa söka till dem linjerna jag ska söka. Jag ville ha minst 1.3 men om jag hade fått 1.2 skulle det oxå funkat.
Så det som gäller nu är att jag söker alla linjer ändå och hoppas på det bästa. Kommer även söka enstaka kurser som jag kan börja ifall jag inte kommer in. Tänkte att jag kan göra kurserna samtidigt som jag jobbar och väntar på att det sa bli vår 2012 så att man kan söka igen. 

Har inte gymmat sen i onsdags för att jag varit sjuk men idag körde jag igång igen. Skulle gymmat på morgonen med Magda men fick äntligen mitt första vikariejobb sen jag åkte till Thailand och kände att jag behövde ta den chansen för att få in min fot där igen och få fler jobb. Gym blev det efter jobbet istället, fast drog dit ensam. Blev mest kondition vilket sög och var as jobbigt men känner mig stolt nu. Vill köra mer styrka men eftersom jag kom dit vid sex så var gymmet helt jävla fullt och man fick vänta på nästan varje maskin. Imorn gymmar jag innan jobbet ^^ 

Ikväll blir det film med Ellie, får se vad det blir för någon :) PUSS!

I'm Blue :(

När jag vaknade idag och kollade ut genom fönstret visste jag att det skulle bli en ganska deprimerande dag, det var alldeles grått där ute och min kropp ville inte röra sig ur sängen. Inte långt efter ringer Cassandra och säger att hon och Ellie är påväg hem till mig, så det vara bara att kliva upp och klä på sig.
Efter en kopp té tog vi oss till centrum där vi köpte lite småsaker och shoppade dricka för morgondagen, sjukt skönt att vara 20 asså. 
Mådde lite piss så när vi var klara med allt skjutsade Ellie mig hem och så fort jag hade fixat lite käk så fanns det inget som stoppade mig från att lägga mig och dö på soffan där jag har nu legat i typ 3-4 timmar.
Planen är att jag ska plugga idag men först måste vikten från mitt huvud försvinna och jag hoppas att den gör det snart!

PUSS!!

RSS 2.0