halloj!!

God morgon :) Idag blir det jobb igen vilket jag verkligen inte göra. Är piss trött och känner på mig att mycket kommer gå fel.
Är lite rastlös just nu så tänkte köra en till update. 
Berättade senast att jag kom in på Västerås men finns fortfarande en chans att komma in på Lund och Chalmers. Men nu har vi fixat lägenhet och börjat planera inför västerås så jag vet inte ens om jag vill till Lund eller Göteborg längre. Har ju inte ens någonstans att bo.. 
Måste bestämma mig snart. Måste även kolla hur lång tid jag har på mig att skriva under kontraktet för lägenheten. 

Annars... så har jag skaffat en ny mobil, xperia neo och sagt upp mig från jobbet. Har ca en vecka kvar. Ser fram emot att ha lite semester innan skolan börjar men kommer sakna vissa från jobbet. 
Nu rinner tiden iväg, måste försöka se lite presentabel ut ^^
PUSS!

Update!

Kanske dags för ett inlägg nu.
Just nu är jag i Limbo kan man säga. Igår fick jag reda på att jag ska börja i västerås i höst och plugga civilingenjör-robotik i fem år. 
Jobbar fortfarande på K-rauta men måste säga upp mig i god tid så jag hinner att flytta och i början av nästa vecka så ska jag lämna intresseanmälan för olika studentlägenheter.
Det känns just nu som att jag inte riktigt kan göra något eller starta något eftersom jag flyttar snart. Men kan inte avsluta något heller eftersom det dröjer ändå en månad tills flytten. Därför är jag i Limbo

Vad händer annars i mitt liv?..
Min syrra ska skaffa en liten kissemisse med sjukt stora öron. Mamma mår bra. 
Mina vänner verkar må bra, lite sura att jag flyttar men jag blir ändå bara två timmar bort så kommer nog hem rätt ofta ^^ 
Min mobil har börjat ge upp så idag ska mamma och jag kolla på en ny.
Mitt kärleksliv är... dött! Men lika bra det, eftersom jag ska iväg snart och jag har hört att det finns snygga killar i Västerås.

Det var väl allt.. PUSS!

RSS 2.0