we're going to pataya!

Sista dagen i Koh Samui och det kanns inte allt for sad. Stallet ar ju fett trokigt. Cassandra och jag testade festlivet i fredags och hittade en klubb dar alla ungdommar skulle vara. Precis som i Patong so fanns det ju bara en javla massa fransman och svenskar. Vart ar australienara, engelsmannen, danskarna och norrmannen??
Men men, vi lyckades gora det till en lyckad kvall, speciellt nar vi drog hem och skrev massaman, we want spicy massaman hela vagen. Vackte Ellie av vor ljuva stamma nar vi sjong i believe i can fly. Det moste hon tyckt var fucking awesome :P

Dem resterande dagarna, medans alla var po en festival med maskinen, timbuktu och andra svenska skit band okte vi runt po mopparna och sightsade lite. Fick aven i mig den ljuvliga friterade kycklingen fron KFC. tyvarr var personalen efterblivna som inte fattade att jag ville ha en large potatismos och holl hela tiden po att halla gravy i den pytte lilla dem forst hade jatte mig. slutade med att jag svor ot dem och sa FUCK THE GRAVY. Varmen tar lite po mitt temprament har (a). Forutom att oka runt en massa po mopparna och spendare tvo timmar po att hitta tillbaka till hotellet so har vi spenderat mycket tid vid voran pool och i varan 48,5 kvadratmeter stora suiete for endast 300 svenska kronor per natt. LYX LYX LYX!! plus att vi har tvo filmkanaler po engelska so varfor skulle vi vilja lamna rummet? 
Imorn oker vi till Pataya, hamtas med taxi till flygplatsen, sitter en timme po flyget, hamtas med till taxi till hotellet och bara solar hela dagen. Innan har vi tagit loooonga buss och botresor och det ar fan inte roligt nar man har en 25 kilo tung rullvaska att konka med overallt. Bara att komma fron patong till koh Phangan tog typ en hel dag och do skulle det bytas buss och bot och allt mojligt. Not fun! 

Men nog om det, mer om mig! Borjar antligen fo tillbaka min farg men det ar longt kvar tills jag ar nojd, vilket betyder att dem 17 dagar jag har kvar har ska spenderas so mycket som mojligt till att steka under den heta solen insmord med for mycket hawaiian tropic. Kommer soklart inte go so bra for att jag blir utrokad och for varm efter 10 min men jag ska gora mitt basta. Jag ska banne mig vara svart nar jag kommer hem!!!
Det som galler annars for min del ar att holla hort i pengarna, vilket jag absolut inte vill for jag vill shoppa sonder i Pataya. Och jag moooste klippa mig och jag vill gora om min rakpermanent so att det holler langre. Trooor att jag moste lona lite av mor min. hur jag ska voga att froga for vi se med tiden... :P

Nu borjar fan magen kurra igen. Hur kan jag vara hungrig hela tiden i den har varmen?
Hoppas att ni dar hemma har det so bra som jag har och njuter av kylan so lange den varar. PUSS!!

Rehab ftw!

Tankte klamma in ett snabbt inlagg att efter voran tre dagars rehab po vackra koh tao dar vi okte moppe i bergen och barracuda till middag och traffade jatte mycket trevligt folk so mor jag mycket battre. Har varit skit skont att inte dricka nogot och gott ut och festade sonder. Jag tror att det blev for mycket for mig.
Nu ar vi po koh samui och jag onskar att jag hade mer pengar so att jag kunde resa runt annu mer. Hade inte mitt pass gott ut snart skulle jag latt rest till australien. Alltid velat oka dit och det kanns for nara for att missa. Skulle till och med rest runt hela asien och inte kommit hem po ytterliggare tvo monader. Men nu ar det ju so att jag varken har pengar eller pass till det so det blir hemgong nogon gong runt den 17de. Min mor kampar hort nu for att hitta billiga billjetter ot mig vilket ar praktiskt omojligt. Moste minst betala 4000 vilket betyder 300 bath per dag till mat och sodant om jag inte kan lona pengar av min mamma.

vadret ar underbart och jag har borjat fo tillbaka min farg. Brande mig lite igor men det borjar go ner nu.
Tjejerna mor skit bra och aven om vi har haft det lite svort och lyckats hamna i lite brok med en del jobbiga thaiare so har det inte stoppat oss fron att ha roligt tsm.
Saknar er dar hemma som fan. PUSS!

My point of view

Vart ska man borja... Resan har ni ju last om po voran resedagbok men what about Roxy?
Jag ar konstant sjuk men nu har jag nastan feber tror jag, varje gong jag blir av med ett blomarke for jag tvo nya (samma galler bitmarken), jag har en stukning som inte har lakt aven om det var 3 veckor sen och ett bitmarke po samma fot fron en giftig men ej dodlig tusenfoting. Spenderade tvo timmar med att skrika och grota samtidigt som jag forsokte supa mig full och vantade po att morfinet skulle kicka in. Nar morfinet hade kickat in var jag smott hog men ont gjorde det fortfarande. Efter otta timmar av smarta, runt 7 po morgonen so lyckades jag antligen somna och senare po dygnet var giftet borta. Den var seriost typ 2x20 och hade tentacklar eller nogot. stackars mig.
Jag vet att jag ar i varma thailand och borde inte klaga so mycket men vi sover so javla sent att vi missar solen ando. har typ tappat all min farg. Tur ar att vi oker till Koh Tao imorn dar vi ska kora rehab i nogra dagar, alltso inget drickande, endast solning, promenader och halsosam mat.
Jag har nu varit har i ca 5 veckor och do ar det inte so konstigt att jag har en javla massa hemlangtan. Saknar mina vanner dar hemma, saknar syrran och saknar verkligen min mamma. Saknar svensk mat, saknar persisk mat, saknar svensk kott och hamburgare.
En sak som aven for mig smott deprimerad ar alla killar och tjejer man traffar har fron alla mojliga lander. Vissa bondar man verkligen med och do suger det verkligen nar dem oker hem efter en eller tvo veckor och man aldrig for traffa dem igen. Och alla som kanner vet att jag ar jatte dolig po att holla kvar kontakt so tillslut slutar man snacka helt och hollet...
Men annars so alskar jag det har, alskar att jag inte ar hemma och fryser ihjal och att jag for traffa massa nytt och spannande folk. Sjukt skont med ny kulterer och nya personligheter. Allt ar so sjuuuukt billigt har och jag spenderar verkligen inte mer an en hundring po mat har. Plus att den thailandska maten ar verkligen hur god som helst. Dessutom har jag ju Ellionor och Cassandra har vilket gor resan mycket battre, vet inte hur jag hade hanterat allt sjalv :P
Ni har kanske oxo last i vor reseblogg att jag inte sover hemma so ofta, nej det ar inte hundra olika killar jag sover hos utan jag har typ "dejtat" tre olika killar sen jag kom hit. Bara for att reda ut det... :P

det var val allt jag kom po nu. Svettas satan so ska kopa nogot att ata och sedan do i vorat ac-rum. PUSS!!

Tillfällig blogg!!

För er som inte har märkt det än så har jag och tjejerna börjat med blogg tillsammans där vi skriver om våra bravader här i Thailand. På denna blogg kommer det istället handla lite mer om mig och inte vad vi gör. Så det kommer självklart bli inlägg lite då och då när jag tar mig orken till.


PUSS



RSS 2.0