usch och fy

Har precis ätit middag och det var för gott för att sluta äta. Nån persisk gryta som smakar så sjukt gott!
Blev tyvärr inge gym idag för jag tror att jag börjar bli sjuk och med högskoleprovet på lördag så är det inget jag vill riskera. Kör skit hårt nästa vecka istället. Då ska det även köras hårt med jobbsökande, skolsökande och körkortet!

Börja stressa mig lite över att mina betyg inte finns med på studera.nu. Alla andras står med där och det som gör mig mest närvös är att det inte är uppe för att mina betyg inte gäller. Jag gick ut med 250 poängs IG och från och med typ hösten 2010 så får man max ha 200 poäng IG. Men själv tycker jag att det är väldigt orättvist om det är så för då skulle skolan sagt det innan jag gick ut för då kunde jag fixat det. Om jag fixar det nu så kommer jag hamna i grupp två och sen tycker jag att någon borde ha sagt det. Som ni märker så panikar jag lite smått, är bara 15 dagar kvar tills sista anmälningsdagen för högskolor och jag SKA plugga i höst.
Någon som har lite info om detta som kan lugna mina nerver?
PUSS!

Feel the pressure

Har precis blivit lämnad av Cassi och Ellie, blev lite ensamt men ska nog ändå sova snart. Imorn blir det nästan samma sak igen. Blir sola, gymma och sen plugga. Ser så jävla fram emot att provet ska vara över så jag kan ta min tid till att söka skolor och jobb istället. Har verkligen skjutit upp allt bara för provet skull och har inte kommit igång med körkortet än heller. Känner mig lite småstressad just nu och för att göra det hela bättre så börjar pengarna ta slut. Hur fan ska man klara sig på 2000 när man är helt jävla arbetslös och gillar att hitta på saker hela tiden?
Ne nu måste jag nog sova innan jag börjar tänka för mycket. PUSS!

Full fart!

God morgon :) 
Vaknade lite senare idag men det var bara för att jag och Ellie var uppe ganska sent igår och kollade på serier och film. Vi såg ikapp avsnitten av vampire diaries som vi hade missat när vi var i thailand, vilket tog typ fyra timmar. Sen visade det sig att Ellie aldrig hade sett Greenstreet Hooligans eller hur snygg Charlie Hunnam är i den filmen och då var det ett självklart att vi skulle sätta på den filmen :D

Men även om det blev mycket tid framför tvn så hann jag gymma en stund och plugga ett par timmar och det blir samma visa idag. 
Först ska jag gymma med Magda och Maddo och sen plugga med Lisa och Ellie. Efter det blir det sleepover hos mig med Cassi och Ellie. Fullspeckat schema och egentligen skulle jag solat innan gymmet men det skulle betyda att jag skulle åka nu och det vägrar jag! ^^ 

Nu är det dags för frukost! PUSS!

FY FARAO!

Här låg man och njöt av sin frukost och facebookspel och så kollar man upp från datorn bara för en sekund och vad ser jag, det snöar, det snöar som in i helvete. Fy farao! Nu vill jag tillbaka till Thailand :( 
Jag vill verkligen inte ut idag och uppleva den där jävla snön, det ända jag vill göra varje gång det snöar är att krypa under täcket med en söt pojk och kolla på polarexpressen MEN jag ska gymma och plugga idag så blir inge av det!


PUSS!

Sleep tight Sweden!

Sista inlägget innan läggdags. Känner mig ganska nöjd med dagen, har följt med Liz till vetrinären, köpt en kortare industrial, kollat klart på projektrunway och gjort 3 av 5 delprov av ett gammalt högskoleprov. Juste, blev bjuden på middag av Liz och Danne, vi gjorde as god sushi :D
Blev tyvärr inge gym idag, men tar mig dit imorn runt ett typ. Sen blir det plugg plugg plugg. Har btw glömt bort ALL matte jag har lärt mig sen lågstadiet, känns jätte bra!
PUSS!



Dumma zombies :(

God morgon :) 
vaknade vid kvart i tio idag men är lite i obalans. Hade en störd zombiemadröm som skulle sluta illa både för mig och min mamma, troligen för att vi hade bråkat igår. Fick iaf smått panik imorse och skickade sms till mamma att jag var ledsen. Tycker inte om att bråka (A)
Idag blir det som sagt vetrinären med Liz och stackars lilla Nahla, hoppar på bussen vid tolv och sen tar vi oss heeela vägen till kungens kurva. 
Hoppas det inte är så kallt ute bara (a) PUSS!



Night

Nu blir det nog läggdags för mig. Stor dag imorn, ska följa med Liz och Nahla till vetrinären och sen så ska jag plugga satan till högskoleprovet.
PUSS!

Bakis- /latdag

Tegel var as roligt, det var lagom mycket med folk och träffade nuvarande och äldre kompisar. Tiden gick rätt så fort och jag kan inte säga att jag minns kvällen i detaljer men jag minns att jag var inte med en och samma person mer än en halvtimme och att jag hade skit kul :)
Både Adde och en snubbe som jag trodde Liz kände sov hos mig efter vi hade gått ut med Liz hund Nahla och fem timmar senare runt 12-tiden när vi steg upp så var killen borta. Poff ^^ 
Man kan lätt säga att detta har varit en bakis/lat dag då det ända jag och Adde har gjort tills en halvtimme sen var att kolla på film/serier och ätit och nu när han har åkt ska jag göra precis samma sak. Blir anime-filmen "Min granne Totoro" och en halv chipspåse :D PUSS!

Fule jag ^^

God morgon! :)
Vaken som vanligt runt halv 10, inte av mig själv men snart så får jag nog in rutinen. Säger vi...
Igår var jag nästan så flitig som jag hade tänkt, det ända jag glömde göra var att plugga till högskoleprovet. Blev inte av med film med Tilly igår vilket inte gjorde så mycket för att jag låg ändå och halvsov på soffan och kollade på anime-filmerna Ponyo och Howl's moving castle. Så jävla fina och magiska filmer men sen så är det alltid något magiskt med att kolla på bra gjorda anime-filmer :)
Färdigfixad och klar nu iaf, ser inge bra ut men ska bara till Nackademins öppethus för Nadjas skull sen när jag kommer hem så kan jag hoppa in i duschen och fixa mig för Tegel ikväll. Ser fram emot det eftersom senast jag drog på tegel var det helt dött. Men nu är det löningshelg och enligt Magda och massa andra så är det alltid mycket mer folk på lördagar. Tro det eller ej så är det lite Täbyfolk jag har saknat när jag har varit borta ^^

FLITIG

Idag ska jag försöka vara extra flitig.
Började med att vakna 20 över 9 och kolla lite på Projekt Runway med Magda. Klockan 12 drog vi till gymmet och jag tyckte att jag körde väldigt hårt idag, är helt jävla mör xD och för att fortsätta vara flitig så ska jag städa mitt väldigt stökiga rum, söka lite jobb och plugga till högskoleprovet. 
Och som belöning för min flitiga dag så ska jag kanske kolla på film hos Tilly ikväll :) 

Börjar bli ganska taggad att gymma nu, trodde aldrig att jag skulle tycka om det men av nån konstig anledning så längtar jag tills på måndag då jag ska återkomma :D
Nu ska jag duscha så jag känner mig mindre äcklig. PUSS!

Gooood morning Stockholm!

God morgon god morgon god morgon!
Vilken härlig morgon, känner nästan doften av vår här inne... Eller inte. Men soligt är det iaf och jag är rätt så pigg och glad idag. 
För att få en bra start på dagen så har jag tagit fram en youghurt, gjort en kopp te och kokat ägg. När jag är klar med frukosten ska jag troligen sätta på en film eller liknande och sedan drar jag iväg och gymmar med Magdalena.
Har upptäckt att det finns för god mat här hemma vilket resulterar till att jag sakta men säkert går upp i vikt så då får jag istället gymma mer. Då kan jag köra den hära "jag förtjänar faktiskt en whopper junior (a)".

En sak till som får mig att tycka att detta är en underbar morgon är för att om typ 2 timmar så är min älskade Ellionor hemma från Thailand. Har saknat henne alldeles för mycket den här veckan utan henne så nu är jag jätte lycklig :D älskar dig babe!!
PUSS!



Festivalfeber

Så många festival, så många band, så lite pengar.

Vi kan ju börja med två utländska festivaler som har några av mina favoritband, Rock am Ring i tyskland och Download i England. Räknade att det va 18 band som jag ville se. Har aldrig varit så många som jag har velat se förut.
Sen så har roskilde helt okej band, men alla band jag vill se där finns på peace and love och ingen av dem håller samma standard när det gäller band som Download och Rock am Ring. Inga av mina älskade rockband ^^
En annan festival jag vill dra på, som jag har i flera år velat dra på, är Sweden Rock som har skit bra line up i år. Rocklegender ftw! :D

Metaltown är spikat iaf, många som ska dit, grym line up och så ligger det i älskade göteborg. En till festival vill jag på, vilken den blir får jag se med tiden. PUSS

The adventures of... TODAY

Helu helu :) Tillbaka vid datorn efter två "spännande" dagar. 
Igår var jag jätte duktig och tog mig till gymmet med Magda. Vi gymmade i två timmar i sträck och sen tog vi oss till centrum där jag mötte syrran och gjorde min debut på systemet. Hade inga planer på att dricka så tog det som jag saknade mest i Thailand, mina älskade Mariestads och två olika xider. Dem får ligga i kylen tills nästa utgång ^^
På kvällen lagade jag och Magda tacos, va as gott :D

Idag har varit jääääätte spännande, har kollat på massa avsnitt av mina serier och sedan tog jag mig ut på äventyr till centrum för att luncha med Tilly. Var jätte mysigt men tiden gick alldeles för fort. Vi bestämde att vi ska försöka leka på fredag, typ kolla på film :) 

Just nu väntar jag på min fläskkarré och efter det ska Cassi hämta upp mig så ska vi åka och sola. Dels för att jag inte vill bli blek igen och dels för att jag måste torka ut dem små irreterande finnarna på näsan som har dykt upp konstant efter Thailand, så ska jag försöka sola relativt regelbundet. Trivs jävligt bra med att va brun, men det kan vara för att jag är halviranier och iranier passar inte bra i att vara bleka!.. Tycker jag iaf
Nu är mor min hemma och som alla mammor så börjar hon med att klaga på hur stökigt det är här och den dagliga frågan "har du sökt jobb idag?". Vilket jag inte har så klart :P
Men ska fixa lite medans jag väntar på maten, kanske inte söka jobb, men städa :) PUSS!

Ps. Mitt dumma minneskort från kameran vill inte funka på datorn så kan inte lägga upp bilder från Thailand just nu. Eller några andra bilder... "/ Ds.

Sad sad Roxy :P

Idag har jag tagit en väldigt lugn dag och bara varit med syrran här hemma. Vi lagade middag idag och om min kamera ville koppla till datorn hade jag gärna visat :)

Har även spenderat dagen till att kolla skolor, betyg, ämnen och jobb. Så jävla mycket jag måste få ordning på att jag inte ens vet vart jag ska börja. Och för att göra det ännu bättre så är jag pank. Eller för tillfället har jag typ 2000 som man kan tycka är ändå helt okej, så här slutet på månaden. Men jag har ju inget jobb, ingen inkomst. Och även om jag skulle få ett jobb nu så skulle jag inte få någon lön för än 25e maj. Hur ska jag klara mig med två tusen spänn tills 25e maj? Känner mig urusel och får mer och mer panik för var dag som går och för var dag jag tänker att det inte kommer att lösa sig.
Gör det ju inte bättre heller att man inte har pluggat till högskoleprovet som är nästa vecka, har inge körkort fast man har övningskört sen man var 16, att man bara skjuter upp allt man ska göra och är allmänt sämst.
Det ända som jag känner mig bra över just nu är att mitt utseende. Trodde aldrig att det skulle vara det, men nu är det typ det. I thailand gick jag ner i vikt, jag permanentade mitt hår rakt och fick färg. Sen när allt det är över så kommer jag troligen må toppen.

Jag brukar inte skriva sånna här inlägg med mina tankar längre men har som sagt lite panik.
Nu tänkte jag se "I rymden finns inga känslor" Puss

Partyparty

Vilken kväll igår asså :P
Började med att föra hos Blaff vid halv 9 med Cassandra, Wille och Mackan. Halv 12 bestämde vi oss för att dra in till stan och man kan lätt säga att vi alla var gaaanska fulla då och fick en ganska underhållande tågresa. Förvånad att vi kom in på Harry B James, men alla gjorde det och vi hade skit kul, iaf jag :D

Skummaste minnet jag har är när en kille börjar ragga på mig. Han snackar på om att alla tjejer ser så fula och skumma ut där och att han inte fattade vad jag gjorde där för att jag inte såg ut som dem. Tror det var komplimanger, inte säker haha. Iaf, sen säger han den sjukaste grejen och den sämsta raggningsrepliken EVER, "du är inte snygg, men du ser iaf ut som en tjej". Istället för att ta illa upp började jag as garva och berättade för dem andra. Vi fick ett gott skratt och killarna började retas med den här killen hela kvällen, mot slutet så blev han as förbannad och ville slå ner wille. Spenderade typ fem minuter med att se dem utbyta mördarblickar mot varandra. Då var det dags för att sätta sig i en taxi och dra hem för att fyllekäka.
Jag och Mackan drog till Wille där jag hittade Oxfilé, någon svampsås och den otrooooooligt efterlängtade bearnaisesåsen. Fyfan va jag åt och fyfan va gott det var. Jag måste även erkänna att jag tog en sked och åt bara bea en liten stund. (a) Var inte så farligt bakis imorse, men hade noll motorik, var sjukt seg och hade lite av en huvudvärk. Hade dessutom ont i knäna för att Wille hade gett mig den korta delen av soffan och jag var tvungen att böja på benen hela natten :(
Men fick frukost av Willes pappa iaf :D
Idag var jag hos släkt och firade persiskt nyår, var skit kul att träffa släkten igen och jag hade verkligen jätte trevligt. Tjänade lite pengar oxå, vilket aldrig är fel haha. Men men, läggdags nu :) PUSS!



















Good 2 go

Nu är smink, smycken, kläder och aa typ allt klart. Håller på att hårtorka min kjol för att den är nytvättad och så fort den är torr är jag good to go. 
Missade systemet idag men kommer ändå dra mig hem till Blaff och titta på medans vännerna super sig fulla. Dessutom behöver jag absolut inte alkhol för ha kul, men jag har definitivt roligare när jag är lite på lyset ^^ 

Nu måste jag fortsätta mer hårtorkandet. Puss!

KEBAB <333

Nu har min käre Magdalena precis lämnat byggnaden för att ta sig hem. Själv deppar jag över att jag missade min debut på systembolaget för att jag glömde bort tiden (var i thailand på min födelsedag) och nu måste jag på något magiskt sätt fixa dricka. Skulle gääärna vilja föra lite så jag slipper spendera mina sista pengar på Harrys, spenderade tillräcklig igår :P
Blev tegel till en början men kunde inte vara sämre drag så vi hoppade in i en taxi med blaff, mackan och wille och drog till Harrys istället och var där tills stängning.
Efteråt blev det käk och jag måste btw berätta, speciellt för käre Ellionor som är fast i Thailand att igår käkade jag kebabtallrik och det var bland det godaste jag har ätit på länge. I två månader har jag haft största cravings för stockholms kebab och Thailands kunde inte vara mer av en besvikelse. Kan även varit för att jag var lite på lyset men banne mig va gott det var!!

Idag blir det Harry B James igen med killarna fast med Cassandra istället. Har nog aldrig varit där innan så ska bli skit kul :) hoppas bara att min kläder kan hinna bli rena snart ^^ 

PUSS!!



Hamster på rymmen :O

Så där ja, nu har jag duschat för första gången sen Thailand, fy farao va skönt det var ^^
Tänkte bli bättre på att blogg så ni slipper dem jätte långa inläggen jag alltd skriver. Kör med flera korta inlägg istället. 
Runt 1-tiden idag kom Magda över och jag fick uppfylla lite av mina kravings jag har haft i Thailand, t.ex. potatissallad och köttbullar i baguette. Fast det var mest köttbullarna jag hade saknat. Gott som fan iaf. 
Vi satt och pratade i flera timmar och runt 4 kom nadja hem och upptäckte att den jävla hamstern var borta, IGEN. Första dagen hemma och måste spendera den med att leta efter en hamster. Än är den inte upptäckt men vi har lagt ut lite godisar så vi vet i vilket rum den är i så fort den blir lite hungrig.
Fne kom oxå över en lite stund och var väldigt besviken över att han inte fick leka med hamstern ^^
Ikväll ska jag kanske gå ut med Magda på Tegel, blir inte det av ska jag pröva min tur och ringa Liz. 
Puss!

Home SWEET home

Fan va skönt att vara hemma, fan va skönt att sitta framför sin egna dator, fan va skönt att inte betala för internet, fan va skönt att inte känna någon press att sola och shoppa, fan va mysigt att dricka varmt te med honung för att värma upp sig, fan va mysigt att ha tjocktröja, fan va mysigt att ha en filt på sig, fan va underbart att vara själv några timmar, fan va underbart att träffa alla kompisar jag lämnade, fan va underbart det var att träffa min familj, fan va underbart att få kolla på alla serier jag har missat. FAN VA UNDERBART att jag får handla på systemet nu :D

Fan va det suger att det är snö ute, fan va det suger att jag inte får visa att jag har är brun, fan va det suger att söka jobb, skola, bostad. Fan va det suger att jag måste plugga till högskoleprovet och körkortet, fan va det suger att jag måste jobba, ta körkort och göra högskoleprovet. Fan va det suger att jag fryser och borde sätta på mig mjukisbyxor :P

Men allt som allt så är jag faktiskt glad att vara hemma, och jag trodde ALDRIG att jag skulle säga det här, men jag har saknat Täby lite. Jag tänker fortfarande inte bo här när jag pluggar men jag har fått större uppskattning för Täby.
Den 16e mars runt 22.00(thaitid) , fortfarande bakis, lämnade jag Ellionor och for till flygplatsen (suger som fan att hon inte kommer hem på en vecka) och ända tills typ halv 12 vandrade jag runt på flygplatsen helt ensam, med mina väldigt tunga handväskor. Helt plötsligt såg jag två killar jag absolut inte kände men som jag hade pratat med i typ 10 sek dagen innan när jag träffade på några jag kände från Täby. Jag stirrade och jag pekade, jag hälsade och tvingade dem vara mitt sällskap hela veckan. Tobias och Kim. 
Den 17e mars runt 01.30(thaitid) var vi påväg mot peking, sov hela resan vilket var något nytt och 06.30 (thaitid) var vi framme. Ännu en gång var jag helt ensam så jag satt och spela pokémon på gameboyet tills jag mötte på dem igen. Jag tvingade dem att äta med mig och där började en värmlänning snacka med oss som var as trevlig så han var med oss resten av dem sex timmarna vi hade kvar i peking ^^
Hela flygresan hem sög, kunde bara sova dem första timmarna, och då sov jag pissdåligt och hade en mardröm en gång. Tillslut satte jag igång gameboyet igen och fan va jag ägde! :P haha

Väl hemma fick jag min persiska maträtt som var lika god som jag mindes den sedan jag gick jag för att stirra på min älskade, väl saknade tv. Somnade efter en halvtimme ^^

Fan va gött att vara hemma, och självklart ska bilder upp, men först TE OCH FRUKOST :D Puss!!!



Bangkok dag 4

Hej hej :)
Ännu en dag har jag stekt i solen, sket i oljan idag för att jag solade bara ryggen och det är för krångligt att smörja in. Märkte även senare att det inte behövdes för att jag blev typ helt svart. Imorn ska jag sola framsidan och kämpa med att bli av med bikini-randen.
Igår blev det tyvärr ingen solning för att jag och Ellie kom hem typ sex på morgonen och sov istället till klockan 2. Vi hade dragit med några polare från Täby som jag lyckades stöta på när vi åkte runt på öarna. Vi käkade middag, förade på deras hotell och vid två drog vi till en nattklubb där alla tjejer var thaiare och alla killar var västerlänningar. Stoppade självklart inte mig och Ellie från att dansa som galningar på någon slags scen med staket runt (tur var för jag ville inte ramla av en scen igen). Ellie lyckades få en lebb som raggade på henne och jag fick hundra bath i min sko. väldigt lyckat :P
Vi var ett väldigt stort gäng men vi alla lyckades splittras upp, till slut var det typ bara jag, Ellie och Pekka (tror pontus försvann med en thaiare och dem andra var väl bara trötta eller något) och vid fem kändes det som att det var dags att käka donken och dra hem.

Dagen efter när vi äntligen hade klivit ut ur sängarna gick vi ut för att käka donken igen och hamnade på ett varuhus som heter Robinsson där jag och Ellie köpte varsin väska. Sedan gick vi och dog i sängarna igen. Igår var även Cassandras sista dag här i Thailand och hon skulle komma över och duscha hos oss. Vi har ju haft turen att ha dvd-spelare i vårat rum och ett stånd med massa filmer 3 minuter bort från hotellet så vi satt och kollade på the Client List medans Cassandra fixade sig och efter vi sa vårt sorgliga hejdå gick jag och Ellionor till Subways för att käka och sedan tillbaka till hotellet för att kolla på the Fighter och en fransk film som heter heartbreaker. Godkänner alla filmer men älskade ingen av dem. Kommer troligen bli mer filmkvällar än utekvällar här tror jag, hehe (a)

Idag har vi käkat på subways igen och så fort vi är klara här blir det vårat första gympass på hela resan. Fast kommer nog troligen bara köra kondition. Efter vi har duschat och allt så tar vi oss på skytrain för att kolla shopping och eventuellt klippa oss.

Cassandra, du är redan saknad här. Syns om ca tio dagar babe!
PUSS!

Update:
-Blivit så brun att en indier frågade om jag var för indien och när jag sa sverige så tog han fram sin arm för att jämföra och vi var typ identiskt bruna. Fast själv så känner jag mig fortfarande inte så brun.
-Mitt tusenfotingsbett som jag fick för typ 18 dar sen och var nästan helt läkt för två dar sedan, har börjat svullna och klia och ingen kan säga till mig varför.
-Jag fjällar ÖVERALLT!!
-Endast går ner 2-3 kilo, vilket jag gjorde vid tredje veckan så tror inte att jag kommer gå ner mer :(

Pattaya/Bangkok

Tänkte inte skriva något inlägg förän jag hade tillgång att lägga upp lite bilder MEN jag glömmer hela tiden ta med mig hårdisken och sladden till kameran och mobilen så det verkar ju inte bli av. Så nu skriver jag ändå!

Tänkte börja från pattaya som vi åkte till från koh samui med flyg den 1 mars.

PATTAYA
Vi kom fram till pattaya på morgonen och efter vi hade packat ut lite grejer åkte vi vid ett tiden till en jätte stor marknad inne i stan. Jag handlade för sammanalagt 300 svenska kronor och det var inte lite grejer. Köpte bland annat två par solglasögon (mina första par i år), tre par örhängen, två ringar, två navelpiercingar, en handgjord handväska och ett ögonskuggeset.
Senare på kvällen drog Cassandra ut på middag med sin pappa som har bott här i Pattay hela tiden medans vi har rest runt. Jag och Ellionor tog oss oxå ut till stan för att äta och hamnade på en italiensk restaurang. Lite dyrare än dem ställerna vi brukar äta på men det var så jävla gott och totalt värt! Efter det tog bestämde vi oss för att vandra runt på gatorna i pattaya och kanske shoppa lite mera. Till våran förvåning hittade vi sjuuukt billiga solglasögon och det slutade med att vi köpte 3 par var. Kostade 15 skr styck så varför inte liksom :D Så där gick jag från att haft noll solglasögon till 5 par solglasögon :D

Andra dagen (2 mars) blev vi tvugna att byta rum till en våningen under, efter det solade vi och vid 3 tiden kanske, så drog cassandra till sin pappa för att fortsätta att sola och jag och Ellie käkade och satte oss på ett internet cafe. På kvällen blev det bio och vandring runt stan och alla centrum. Vi såg en film som hette Takers. Skit snygga killar, eller egentligen var det bara en jag ville ha (Hayden Christensen, love!), men tyvärr var filmen av sämra kvalite.
Dagen efter så var vi tvugna att byta hotell igen så jag och Ellie flyttade till ett hotell över gatan och Cassandra till sin pappa och medans Cassandra solade så var det full rulle för mig och Ellie att hitta ett hotell i bangkok så vi for till stan och spenderade över en timme för att hitta ett. På kvällen mötte vi upp Cassandra i stan där vi ännu en gång vandrade runt i stan och i centrum för att göra lite sista minutenshopping. Jag köpte en hatt :D hihi

Så kommer vi till igår, 4 mars, dagen vi skulle ta oss till bangkok. Vaknade upp runt 9 för att packa klart och invänta taxin som skulle komma klockan 10. Tyvärr var den en timme sen och chaufören kunde ingen engelska alls så cassi och hennes pappa blev tvugna åka in till stan och hitta en ny taxi. Blev en minibuss som vi delade på under två timmar till Bangkok :)

BANGKOK
Vi kom fram runt ett-tiden och vädret var inte det bästa så jag och Ellie la oss i våra sänger och kollade på tv och sov. Cassandra bor på ett annat hotell med sin pappa under dem här sista dagarna och medans vi sov var hon ute och kollade för fullt i centrumen. Vårat hotell här är faktiskt väldigt nice, speciellt eftersom vi betalar ca 100 svenska kronor var per natt. Vi har tv med en film kanal och en dvd, vi har pool på taket med sköna solstolar och gym och bastu. Sen så får vi gratis frukost oxå. Scrambled eggs varje dag :D

Igår hade Ellionor tyvärr en hemsk huvudvärk om vi kom inte ut för än runt sju-åtta tiden. Vi åkte till Siam och gick vilse i det största centrumet jag någonsin har sett. Hade typ åtta våningar, en våning för en kategori. Typ en restaurang våning t.ex. Tyvärr hittade vi inget vi var sugna på just då, eller som vi ville betala (har blivit fett snåla, spendarar MAX 40 spänn på en middag) så vi tog oss lite längre bort och hittade en bra restaurang. Sedan köpte vi två filmer och kollade på dem innan vi gick och la oss. Blev due date och mean girls 2. Måste säga att jag gillade båda filmerna, speciellt due date :)

Idag har vi stekt i solen som två marinerade kycklingar i en ugn. Var inte roligt hur mycket vi svettades. Men vi var tvugna att bli av med våra bikinilinjer, ja det stämmer, jag tog modet och solade topless idag. Knappt ändå ingen som var där uppe (a)
Runt halv fyra åt vi kycklingsallad och nu sitter jag här, i lobbyn, där jag har suttit i typ 1 timme och 40 min och nu ska jag upp och duscha och fixa mig. Ikväll funtar jag och Ellie på utgång, får se om Cassandra är på sen, hon har en del att stå i eftersom hon åker imorn natt.

PUSS!!




RSS 2.0