Jag kan inte och jag vill inte laga mat!!

Jag kan knappt tro det själv, men den här kökskatastrofen gör pommes frites från grunden och lyckas! Vi har ingen fritös så jag steker dem i sjuuuukt mycket olja och hittills har inga svarta pommes uppkommit (a)

Medans jag steker på så är min mor på väg till Vaxholm för att packa in syrrans och hennes killes grejer i hennes bil, det är nämligen så att min syrra flytter hem idag, igen. Med sin pojkvän...
Och med tanke på hur snäll jag är och att jag vet att det suger att sova två pers i en 90-säng så har jag sagt till dem att dem kan sova i mitt rum där jag har 1,20 säng (eller 1,40, jag glömmer alltid) medans jag sover i syrrans rum. Men bara tills Tom hittar en egen lägenhet för jag gillar mitt rum, fast det är rosa med ett gigantiskt öga, så tycker jag faktiskt om det ^^ 
Min farfar sitter just nu och kollar på fotboll, själv tycker jag inte om att kolla på sport, Ishockey kan vara spännande men inget annat. Så jag håller mig här i köket precis som alla andra kärringar i världen. (brände precis över typ 20 pommes btw, och så har jag bränt hela mig, wohoooo).
Jag är ju en slags nörd, vilket betyder enligt lilla mig att jag inte lagar mat, kollar inte på fotboll, bryr mig inte om smink och dagens mode. Jag trivs bra framför datorn eller tvn, spela spel, kolla på film och ha absolut ingen koll på vad som händer i världen. Jobbigt nog att hålla koll på mitt liv liksom ;)
Och nu känns det som att jag bara babblar på så ska avsluta innan det blir för mkt. så PUSS!

Grattis Ellionor!!!! <3333333

Nu har vi precis kollat klart på the departed. Äääälskar den filmen, allting är så jävla klockrent och bra! Rekommenderar till alla dem som inte har sett den.
Dem andra har gått och lagt sig nu och jag ska väl oxå göra det. Mår ganska illa för att jag har ätit massa godis och kakor. Min kropp mår inte bra av så mycket sött nu för tiden och jag vill typ bara spy. Hoppas på att en cigg ska hjälpa, måste bara orka smyga mig ut ^^ 

Vill även säga GRAAAAAAAAAAAAATTIS till min älskade bästa vän Ellionor som fyller 19 år idag och är ute och firas med sina kompisar som inte har en farfar som hälsar på. Men jag ska fira dig baby, promise! <3
Stort grattis igen!!!!



ÄLSKAR DIG <333

tv, tv och mera tv

Kom precis på att jag inte har skrivit något inlägg idag och det är ju klart att jag ska skriva minst ett varje dag :D hehe
Igår hände inget speciellt, precis som jag trodde, satt i vardagsrummet med resten av familjen och spelade lite kort med min kusin Tilde. Sen innan hon gick och la sig kollade vi på "How to train your dragon". Awesome film!
Apropå den filmen. För er som älskar tecknat och animerat som jag och har sett både How to train your dragon och Det regnar köttbullar har kanske tänkt på en sak som jag har, det är PRECIS samma story. En kille/pojke som gillar att uppfinna grejer men hela staden tycker bara att han är ett misslyckande som ska lägga av. Både killarna har förlorat sina mammor och deras pappor skäms lite för deras söner och har inget att prata med dem om och vet inte hur dem ska prata med dem. Båda träffar en tjej som är dem ända som tror på dem och när båda ska rädda världen (med sina tjejer och nya vänner) så lyckas båda rädda världen och båda var nära på att dö. Juste, papporna fick bättre kontakt med sina söner och var sedan väldigt stolta över sina söner. Tänk noga nästa gång ni ser filmerna så kommer ni ännu fler likheter :) 

Idag sov jag ganska länge, eller till elva, men länge enligt äldre människor är det länge att sova. Runt 12 åkte min faster och min kusin hem och efter det har jag mest suttit framför datorn och kollat på tv. Såg Seven ages of Rock som är en av mina favorit dokumentärer :D
Just nu kollar jag och mamma på the Mask som jag inte har sett på fleeeera år. ligger i hennes säng och kollar medans farfar kollar på tennis i vardagsrummet :) Och nu dör min dator så PUSS!

Kålpudding och Idol <3

Heluuuu :) Sitter i vardagsrummet med mamma, farfar och så syrran brevid mig och har precis kollat på idol. Hejjar självklart fortfarande på Jay :D Idag gjorde farfar sin kända kålpudding som hela vår familj älskar men börja sakta men säkert tröttna lite på. Fast det är en tradition att vi äter det med farfar så jag gillar det ändå :) 
Så fick jag höra massa historier om min pappas halvbror som jag aldrig har träffat och lite om min pappa, som tydligen gjorde hembräntvin i sitt badrum när han gick på universitetet, trodde jag aldrig om den nörden ^^ hehe

Kvällen kommer fortsätta precis om resten av helgen ska, framför tvn eller gömd i mitt rum, wohoo!!! PUSS!

punkt, punkt, punkt

Hej hej :)
Sitter i soffan och kollar på disneychannel, jätte roligt.. :P
Min farfar är ute i trädgården och fixar och resten av familjen är inte här. Mamma vill att jag ska typ underhålla honom men vi har absolut ingenting gemensamt och med tanke på hur fort jag pratar och hur mycket jag mumlar så hör han ändå aldrig vad jag säger.
Jag som gillar att vara hemma själv på dagarna "/ aja nu ska jag väl göra samma sak ända tills mor min kommer hem. Puss!

oh what a joy!

Nu är nästan hela skånska släkten här, min farfar, min faster och min kusin. Syrran och mamma har precis kommit hem oxå :)
Hittills så har farfar gjort jätte många s.ka. "skämt" på min bekostnad om vilket misslyckande jag är och jag vill redan att han ska åka iväg. Just nu har jag gömt mig i vardagsrummet och väntar på att det blir mat.
Blir nog läggdags tidigt för min del :P
puss

Just me :D

God morgon! :D
Lite seg idag och har träningsvärk i hela kroppen. Varför jag har träningsvärk är lite pinsamt för det bevisar hur out of shape jag är. Men här kommer det, jag lekte tjuv och polis igår i typ en timme och sprang allt vad jag kunde för att fånga dem krabaterna eller tills dem inte orkade längre ^^

Annars mår jag skit bra faktiskt, känner mig så jävla positiv idag. Visst jag måste storhandla och städa. Men storhandla gillar jag att göra ensam, känner mig så vuxen då (a). Och städa kan vara kul, men sätter bara på lite skön musik så är problemet löst liksom :D Och ännu bättre är att familjen har åkt och jobbat så jag har huset för mig själv :D
Skulle till täbban och handla syrran present, men det orkar jag inte idag, farfar kommer ändå om 4 timmar och vill ta det liiiite lugnt innan liksom.

Hade btw en as grym dröm inatt. Eller början var inte så bra för det var massa onda människor som skulle förstöra och blablabla. Men det blev bättre när jag skulle kolla in min nya lägenhet. Byggnaden var as äcklig men jag var helt kär i lägenheten. Det var en sån där lägenhet som är perfekt för 19 åringar. Så nu är jag as taggad på att flytta iaf, både till thailand och sen till Lund/Göteborg när jag ska börja plugga :) Kommer självklart sakna mor och syster min men jag är taggad på att få bli lite självständig och inte vara så beroende av någon längre :)

Juste, grattis till Cassandra som klarade teoriprovet idag, nu är det bara uppkörningen kvar och jag är helt säker att det kommer gå galant för din del! :D PUSS!

SUSHIII :D

Hej Hej :D
Idag har varit lite av en stressig dag. Skulle egentligen handlat mat till helgen och köpt en present till syrran som fyller år idag. Men fick jobb på viggbyskolan och det blev snabbt hem för att fixa mig istället. Tror inte att jag kommer få jobb imorn så då ska jag göra allt det där istället plus att plocka undan lite här hemma. Sen på eftermiddagen imorn kommer farfar så då kommer även syrran över igen och då blir det god middag och blåbärspaj.

Idag käkade vi på Raw som är en Sushirestaurang på st:eriksplan. Det var jag, mamma, syrran, syrrans pojkvän Tom, mammas kompis Pari och hennes son Nick. Maten var sjuuuukt god, dem har typ stockholm godaste sushi och jag tror att jag käkade typ 14 bitar. Snacka om att min mage var dubbelt så stor efter ^^
Sen när vi kom hem så blev det promenad och filmen two weeks notice som gick av nån konstig anledning på TCM ^^
Nu ska jag nog sätta på en annan film, kanske Sinbad. Får se hur länge jag orkar vara uppe :) PUSS!



Stort Grattis till min älskade syster!!!

Idag fyller min stora syster Nadja 22 år!! :D

Jag älskar dig mest av allt. Du har alltid funnits där för mig och jag ser dig inte bara som världens bästa syster utan oxå som en nära vän och jag hoppas att du får en jätte mysig födelsedag!
Jätte tråkigt att jag och mamma inte får fira dig på morgonen med frukost på sängen och presenter, men men, Sushi på Raw sen på kvällen låter oxå jävligt nice och gott :D så då får du presentern då :)
ÄLSKAR DIG SYRRAN!!


Tröttis

hej hej, här kommer en trött Roxy. 
Idag fick jag jobb igen och är skit trött och jag har så jävla tur att middagen jag trodde skulle vara ikväll är nästa vecka. Så nu ska jag ligga och dö och hoppas som fan att jag inte får jobb imorn oxå. Pengarna skulle inte sitta fel men jag vill ta det lite lugnt imorn innan min farfar kommer. Han kommer upp från blekinge och ska bo hos osss torsdag-söndag.
Fortfarande inte fått min lön vilket suger, men det gör inge för kommer få det imorn och kommer få 3000 mer än vad jag trodde :D

Nu ska mamma byta modem så PUSSPUSS!!

Recap

Heluu igen ^^ Inte skrivit på två dar så blir sen kort sammanfattning och jag börjar från senast.

Högskoleprovet i lördags gick inte så bra som jag hade hoppats och jag vet att jag kunde gjort mycket bättre ifrån mig, men men, det var första gången jag gjorde det och mer som en testomgång för mig. I vår ska det gå mycket bättre! Men jag tror att jag hamnar runt 1.0 typ. Skulle städa en massa när jag kom hem, men hade för lite tid och var as trött när jag kom hem så blev bara lite. 
Runt sju drog jag på avskedsmiddag hos Lisa som ska åka till Kina på torsdag och vara där i 10 veckor. Sen drog vi till Ace (mango) i stan och runt två drog jag och Ellie hem. Ellie däckade på tre sek med kläderna på xD
Dagen efter drog Ellie ganska tidigt och jag kunde äntligen passa på att städa hela huset. Wohoo....
På kvällen skulle Cassandra komma över men hon kunde inte så Ellie och Magda skulle komma över istället. Tyvärr gillade Magda verkligen inte min och Ellies idé om att köra Harry Potter marathon så hon bangade. Men vi körde på ändå. Hann bara med dem två första så vi får fortsätta med dem 4 andra en annan dag :) 
Somnade runt 4 kanske och det var inte så roligt när mamma ville att jag skulle vikariera klockan 12. Men jag vill tjäna pengar så jag körde på och det gick så bra så. Även fast vi var i skogen i typ 2 timmar ^^

Så nu blir det att vila skiten ur mig och se om Cassi kommer hit i ikväll eller inte och imorn blir det fritids igen :) Puss!

Sova? JA TACK!!

Inte nog med att jag gick och la mig så pass sent som 12, låg sen klar vaken i sängen i typ två timmar och när jag äntligen somnade så sov jag as dåligt...
Så nu är min energi så låg den kan bli och jag vill dö, eller nej, jag vill lägga mig i sängen och sova.
Mamma skjutsar mig till provet tack gode gud och sen när det är klart blir det städa i huset och sen till Magda och Lisas avskedsmiddag :)

puss!

Kill me!

Jobbet gick bra idag, dem verkade nöjda och jag tror att jag kommer få mer jobb där. Hemvägen sög däremot, inte illa nog att mina fötter var genomblöta och iskalla men det tog mig en timme att komma hem. Var en massa vänta på bussar och tåg och stå i kylan i typ sammanlagt 30 min.
När jag kom hem stod mamma och lagade tacos och berättade att hon hade chips. Perfekt tänkte jag eftersom Cassi skulle komma lite senare. Men neeeej, dröjde inte länge tills jag kom på att högskoleprovet är imorn. Så där sprack dem planerna och vi fick skjuta upp tills på söndag "/
Jag är sjukt otaggad på provet, planerna för helgen blev helt upp och ner vända och nu måste jag vakna typ klockan sex. HAAAATA!!! 
fast lite taggad för att det blir min första gång och jag har inte förberett mig ett piss för det så då är jag astaggad på att se vad jag kommer få för resultat :D

aja nu ska jag väl försöka varva ner så att jag kan somna. Älskar btw att Geir satt osäkert idag!! :D mohahaha
PUSS

Bläääääääää!!!!

OMG!!! Jag måste drömma, det kan fan inte vara snö ute, det var fan sommar nyligen! This SUCKS!!!
Önskar att man kunde få stanna inne hela dagen och gömma sig från kylan, men nej, jag ska jobba på fritids, vilket innebär att jag måste stå utomhus minst en timme. Och idag ska jag till en skola jag inte varit på innan, lite nervöst men kommer nog gå bra :) 

Sov as dåligt inatt för att jag hade jätte skumma drömmar, en dröm där vår dator blev stulen och jag kunde inte fatta varför man bara tar datorn och typ inte tvn och dvdn oxå. Sen hade jag en annan as skum dröm där jag kysste en av mina kompisars ex. Vaknade av skuldkänslorna jag vaknade och för att jag var lite smått äcklad. Gillar verkligen inte den personen ^^ Så nu är jag as trött iaf och hatar att jag måste åka om typ 20 min. Sad :(
Aja, dags att göra mig klar, puss!

Sliiiten

En sliten Roxy har äntligen bestämt sig för att skriva ett inlägg.
Kryssning, den var väl sådär för min del. Började bra med föret på rummet och ett par skumma finnar som kom in. Sen bar det av till karoeken där en snubbe lovade oss en drink och vi sjöng en hel låt. Baby one more time skulle vara ett säkert kort och även med skärmen där det texten stod så lyckades vi sjunga fel. Jag fick en shot ändå men sen lyckades jag inte blev av med snubben. Varje gång vi var nånstans så kom han och ville prata. Nej jag ville ha kul med mina kompisar som jag tappade bort hela tiden tack vare honom. Tillslut drog jag till hytten och däckade. Då var klockan runt två. 
På dagen stängde vi in oss i hytten och kollade på tv. Precis som hemma :D

Nu blir det Americas next top model :D 
Imorn blir det jobb och sen ska jag och Cassi köra sleppover hos mig. puss

KRYSSNING!!!

50 min kvar tills jag blir upphämtad och åker till båten. Ätit en stor middag (lax med lite random tillbehör) så slipper käka på båten ikväll. Även packat ner lite sprit vi hade hemma så det är alltid något :)
Nu är jag iaf helt klar. Sminkning kommer ske på båten för att... aa, jag gillar inte att ha smink på mig och har bara det när det är fest typ. 
Så nu inväntar jag bara upphämtningen ^^ Btw inte rökt sen i måndags, skulle kunna säga "duktig Roxanne" men anledningen är att jag är skiiiiiit pank och har inte råd med ett nytt paket. Har inte varit alls särskilt jobbigt men ikväll är det krök så då har jag tur att Cassi är skyldig mig och att det finns många att sno av. Mohaha

Ska kanske även nämna att det är båten Galaxy som vi ska åka med, och det är den båten vi har alltid åkt med. 18års-gräns på vardagar äger! :D



Och som sagt, så fort jag orkar så ska jag lägga upp bilder, iaf på facebook. PUSS!

Love 2 be broke

Älskar att jag är grym på att skrämma upp mig själv. Kollade ut genom köksfönstret och trodde att jag såg en människa precis utanför som stirrade rakt mot mig. Det var självklart bara en blomma som reflekterades i fönstret men kan fan inte släppa det så kallade ansiktet. Fy, rysningar ^^ 

Idag har jag jobbat igen och ska jobba imorn oxå 13-16. Inte så många timmar men bättre än inget. Ska jobba på halvdag på en annan skola på fredag så det blir som att jag har jobbar 2 heldagar den här veckan.
Imorn blir det som sagt kryssning. Vi blir skjutsade dit halv 7 av Cassandras pappa, as schyst! :D
Kommer packa med massor av mat i väskan och se om jag kan sno något vin eller något hemifrån. Eller tigga drinkar vid baren xD hahaha. Fan va jag längtar till löning, även om massa skulder ska betalas då.
Massa bilder ska det bli iaf och sen får vi se om jag orkar lägga upp alla. PUSS!




Disney och kakor <3

Hej Svejs :) 
Igår hade jag en as mysig kväll med Cassandra :) Blev en as god sallad och en massa Disney, så som Skönheten och odjuret, Mästerdetektiven Basil Mus och Oliver och Gänget. Fast under Basil Mus så bakade vi istället. Blev mumsiga kola- och chokladsnittar.
Cassi passade självklart på då att sukta Sollentunagrabsen, men det var fan gött!

Igår snackade vi även om hur svårt vi har för att somna om ifall man vaknar tidigt och självklart ringer min mor mig idag klockan halv 9 och frågar om jag kan jobba idag klockan ett. Försökte somna om så att jag kunde vakna elva istället. Men icke, jag låg klar vaken ända tills typ halv 11, dååå somna jag ...
Gick jätte bra idag ändå och har fått jobb imorn oxå :) 

Ikväll kommer Ellionor hit, vi ska kolla på senaste avsnittet av Desperate Housewives och det blir säkert en film sen efter. Ska även klaga på hur pank jag är och panik det ger mig. Bättre gör det inte att jag ska på Kryssning på onsdag. Skit kul med kryssning, absolut. Men inte om man är pank xD nykterist javisst!
Man skulle gärna vilja låna av nån men jag har skulder och utgifter så att det räcker. Aja, här kommer bilder :D




Sleep Over :D

God eftermiddag kära läsare :)
Just nu gör jag inte så mycket, läser till i teoriboken och kollar på idol på tv4 play. Ska snart försöka äta lite frukost, hungern har inte riktigt kickat in än.
Berättade igår att jag har blivit av med min mobil. Ingen ovanlig sak när det gäller mig, tror att jag har seriöst tappat bort den 4 gånger i år. Ringde nyligen och nån snubbe i Danderyd hade hittat den vid enhagsslingan. Lyyyckat!
Tror att anledningen att jag alltid får tillbaka den är för att det är en ful gammal sony ericsson mamma köpte för 800 kr för ett år sen. Alla har ju high tech mobiler nu för tiden så vem vill ha min liksom. Ska strax åka till Danderyd och hämta den och sen så ska jag köpa lite mat :) 
Ikväll kommer Cassandra hit. Var typ över ett år sen vi körde sleep over hos mig så vi kände att det var dags nu. Har dessutom laddat ner Skönheten och Odjuret som vi ska kolla på ikväll. Själv såg jag den när jag var i Lund men då hade Tobias rumskamrat laddat ner den på engelska och det funkar ju inte. Så ikväll blir det på svenska, annars skulle jag nog inte pallat se den igen efter en sån kort tid.


Lyckat

Äntligen tar jag mig ork för att skriva ett inlägg idag, har iofs även haft problem med internet under dagen men sen har jag bara legat och dött. 

Igår en speciell kväll. Vi började runt 7-tiden hemma hos Cassandra. Det var jag, Jolie och så självklart Cassi. Drack en massa och runt 10 så började vi dra oss till stan och vägen till roslagsbanan kommer Jolie på att hon har glömt sin plånbok där hon har sitt busskort och legg, BRA!! Så hon drog hem och skulle komma lite senare in till stan.
Vi bestämde oss att dra till Nype. Cassandra hade lyckats fixa oss på viplistan vilket skulle innebära för oss att vi skulle få stå i den så kallad korta kön. Den var fan inte kort för fem öre och vi han inte med inträdet..
Så vi drog tyvärr till The bridge istället. Inte för att det är något fel på the bridge, bara ganska trött på stället ^^
Juste, valde sämst skor till kvällen där klacken var sne och jag vinglade hela tiden. Totala främlingar kom fram till mig hela tiden och frågade om jag mådde bra. Lite pinsamt och man var tvungen att visa klacken för folk för att dem faktiskt skulle tro mig.
Vi drog vi stängning på efterfest i Sollentuna och sen var jag hemma vid 12 typ. Tyvärr upptäckte jag att min kära mobil var borta den morgonen, inte bästa tillfället heller för att Jag skulle till stan med Magda klockan två. Internet vägrade funka och allt var bara panik. Var inte precis nykter igår så vet inte riktigt när jag blev av med den. Aja, ordnar sig nog, inte precis en dyr mobil.
Just nu kollar jag på Captain Corelli's Mandolin, sätt den förut, jävligt bra film :) Och nu tog reklamen slut, PUSS!

!!

Nu har jag äntligen piggnat till lite och redan börjat förbereda för ikväll. Inte krökat på två veckor och kände att ikväll är det dags och då ska det bli no mercy!
Plattången och musiken är igång så nu är det bara att köra! :D puss!


Sleepy Zombie

God morgon! Just nu är jag en nyvaken zombie som kan knappt hålla huvudet uppe, men har lyckats göra en kopp te med äpple och kanel smak, smakar helt okej ^^

Kollade på två filmer med Fne igår, det blev först liftarens guide till galaxen och sen blev det master och commander. Master and commander var konstigt nog skiiiit seg. Hände fan ingenting, dem var på båten hela tiden, följde en annan båt. Några dog och blablabla. Men det hände så mkt mer än att dem följde en dum båt som dem skulle övervinna. usch!
Runt två drog fne iaf och jag till mitt rum och kollade på två avsnitt av ANTM och sen gick somnade jag.

Ikväll blir det utgång med Cassi och Jolie!! :D Antingen nånstans i stan eller en 92-fest i gustavsberg. Eller både och. Är inte så mkt för lammkött men kan bli kul ändå ^^
Taggad som fan på att dra ut, ska bara vakna till ordentligt. puss!

Ge mig ett jobb!!

God morgon till alla er som har nyligen vaknat! Själv har man varit vaken sen typ 8 för att jag skulle till Lidl och lämna CV till chefen som skulle bara vara där under morgonen. Sjäääälvklart var hon sjuk. Men går dit imorn och kollar igen. Så nu är jag liiiite trött. Däremot har jag sökt lite andra jobb på över internet. Ska även boka ny teoriprov och uppkörning. 
Och nu kom jag på att jag inte har käkat än, dags att rota i hela kylen och frysen! puss :D

All alone :(

n ensam igen och gör absolut ingenting som vanligt. Syrran och hennes polare kom över med chips och cola och tyvärr har sockret i colan gjort mig lite yr just nu, vill typ dö lite ^^
Dem hade hyrt I love you Philip Morris som jag har sett innan, så var inte så taggad på att se den men gjorde det ändå :) Är en jävligt bra film, bara inte en sån jag ser flera gånger.
När dem drog så kollade jag på the benchwarmers. Inte så känd film men jag tyckte den var ganska bra, gulligt slut och så :) Några kända skådespelare också.





Imorn blir det söka jobb och sen vara med Fne, och nu blir det lite Paradise Hotel samtidigt som jag halvsover. Puss!


Staying home!

Nu är jag äntligen hemma och får slappna av :) Gick förbi Lidl på vägen hem för att lämna mitt CV till chefen men han/hon var inte där så jag skulle komma dit imorn bitti istället, alltså runt 8 eller 9. Skulle egentligen vara med Cassandra ikväll men eftersom jag ska upp tidigt imorn så får jag skippa det. Kan träffa henne på dagen istället och lämna ut CV:en över hela Täby Centrum. Så ikväll blir jag hemma men fick reda på att syrran kommer över men en film snart så det blir awesome :D

Nu ska jag äta pytt i panna med ägg, MUMS!! :D <3

Rast!

Har äntligen rast från den hektiska dagen med bilbioteksbesök och barnens konsertövning. När min rast är slut kommer nog min mor stänga in mig i målarrummet där jag får spendera resten av arbestsdagen. Ganska roligt där iofs för att jag får rita vilket jag annars aldrig gör. Igår ritade jag en krigsbild till en av killarnao och då slog det mig att jag har ingen aning hur man ritar ett gevär, en tank eller ett flygplan :P Blev helt okej ändå (a)

Slutar halv sex idag, då blir det raka vägen till Lidl för att lämna CV och sen hem för att ta det lugnt innan det blir dags för utgång :) Just nu blir det nog lite dö i soffan för min del. Puss!


Sova eller inte sova, det är frågan!

Lite smått uttråkad denna kväll och om jag är smart så borde jag gå och lägga mig nu. Ska ju jobba imorn. Men istället så har jag fastnat på facebook-chatten (gillar inte msn). Ger det en halvtimme till iaf ^^

Imorn blir det krogen med Cassi och Jolie :D Förmodligen Ego för att det är bartömning där. Jag kommer troligen inte kunna köpa något där ändå för att jag är så fattig men dem andra vill nog köpa lite. Jag får supa mig full på förkröket som vanligt. Hoppas bara att det inte blir som sist då jag inte blev insläppt och vi fick vandra runt lite. Taggad är jag iaf, mest för att jag var hemma hela helgen helt ensam medans alla andra var ute och hade det kul :(

Aja nu ska jag väl se vad jag hittar på för ikväll, hörs imorn! :)

Hej hej!

Tänkte berätta lite vad som har hänt sen senaste. Hade som sagt uppkörning igår, failade stort, och ja, jag skyller på nervositeten till 95%! och för att jag inte hade en blekaste aning om vad jag skulle göra när han sa att jag skulle göra en säkerhetskontroll (a)
Efter uppkörningen åkte jag runt på buss i typ en timme och hamnade tillslut i Kragstalund där jag skulle vara barnvakt. Jag skitbra som vanligt :) På kvällen kom Ellie över till mig så degade vi tsm :)

Idag fick jag jobb på Viggbyskolan, skulle vara där halv 12 men gick inte så bra med det. Kom i tid till min buss men då hade jag glömt busskortet så fick ta den som gick en halvtimme efter. Den bussen var sen så då missade jag bussen jag skulle byta till vid centrum. Ville inte komma ännu en halvtimme sent så ringde Ellie och tvingade henne från min soffa för att hämta mig och skjutsa mig till jobbet. Kom fram typ 20 över 12, så var bara 50 min sen (a)
Blir jobb imorn oxå så idag ska jag bara ta det lugnt, kolla på film och gå och lägga mig tidigt :)
Fan va jag önskar att jag hade dålig syn (a)






PUSS!

Vafan gör jag vaken?

Tjenixen, nu har jag snart varit vaken en timme, varför vet jag inte än, min uppkörning är inte för än om 4 timmar. Kan vara för att jag blev messad av både Fne och Magda imorse, men även för att jag hade en väldigt obekväm dröm. Kul är det iaf inte för jag vet inte vad jag ska göra nu.
Juste, kan skicka mitt CV till morsan! Btw, lycklig Roxanne som trodde att hon hade max 20 kr på kontot såg nu att hon hade räknat fel och har fucking hundra kr på kontot. YAY!
Nu ska jag väl göra något av den här onödiga tiden ^^ puss!

God Natt

Nu har jag skrivit klart mitt CV (ÄNTLIGEN), det suger som fan men det får väl duga, bättre än inget liksom.
Ska skicka det till min mamma imorn när hon är på jobbet så att hon kan skriva ett par hundra styckna.. Juste, måste välja en bild också men det är lätt fixat. Så aa, något fick jag ut av denna värdelösa söndag iaf.
Nu borde jag egentligen gå och lägga mig. Har min uppkörning imorn, kommer absolut kissa på mig innan. Fyfan...
Aja, God Natt :)

Vill ut!

Sitter och kollar på massa bilder från det här året, dem flesta bilderna ger mig hemska fylleminnen och får mig att vilja lägga ner med alkholen. Men sen finns det dem här bilderna som påminner mig att jag har suttit hemma hela hela helgen och hur mkt jag vill ut och träffa människor. Alkoholen är inte så viktig, vill bara gå från bar till bar och träffa nytt folk och ha skit kul. Just nu har jag bara skit tråkigt..
Aja.. det var väl allt jag ville säga :P

Katastrof!!

Precis övningskört med mor min, inte det roligaste... Tydligen är jag helt katastrofal när det gäller cirkulationsplatser, förlåt mig då :P Fast det kommer nog gå bra imorn ändå hehe

Apropå katastrofal så har jag laddat ner Photoshop så att jag kan göra om min header och jag fattar NADA, jag har absolut ingen aning om hur man använder Photoshop. KATASTROF!! Får väl helt enkelt leva med den här otroligt fula headern ^^

Vad jag ska göra resten av den här sega söndagen har jag ingen aning om... Återkommer, PUSS!

Tatueringar :D

Så länge jag kan minnas så har jag velat tatuera, men först var det den hära fylla 18 grejen och sen var det motivgrejen, och nu är det pengar grejen. 
Men nu vet jag hur jag ska ordna detta, jag ska fan tatuera mig i Thailand! 

Det här är vad jag vill tatuera:
Den första ska vara en duva, en minnes tatuering till min pappa som dog när jag var liten. Ska tatuera den på min högra arm, lite nedanför armvecket :) fast den kommer jag inte göra i Thailand, den ska vara perfekt så då vill jag att dem ska förstå mig till 100%

Något annat jag har tänkt att tatuera är något som symboliserar både mig och min mamma och det är stjärntecknet vattuman. Den ska vara precis nedanför nacken. Bara självaste vågorna liksom, svart och enkel :)

Och den tredje, den siste och den allra bästa är något som en polare nämnde på krogen. "Roxanne, du borde fan göra en batmantatuering". Visst att hon skämtade med mig för att hon vet att jag är ett batmanfreak men det blev fan självklart för mig!! Jag ska tatuera loggan, inte den nya från batman begins och dark night, utan den klassiska, den snyggaste, och den som står för dem bästa batmanfilmerna! :)
Den ska vara längs min underarm, börjar precid nedanför armvecket och ska typ va 15 cm bred :)
Som den här bilden, fast bara självaste fladdermusen! PUSS!


 


Getting Better!

Hej hej :) Idag har varit en busy day. Åkte iväg runt ett med mamma och övningskörde runt i hela Sollentuna, sedan till Ikea där vi köpte lite smågrejer och sen till Akalla där vi käkade jätte god persisk mat och sen tillbaka tillbaka hem :D
Va ganska trött när vi kom hem så blev raka vägen till soffan och in här på bloggen :) Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, blir typ bara att vara hemma som igår. Imorn ska vi övningsköra igen så är nog bäst. Börjar btw äntligen känna mig redo. Mamma klagar mer än min körskolelärare men idag verkade hon ritkigt nöjd och sa att jag ska bara bli pytte lite säkrare, speciellt i rondeller. Jag har typ fobi för rondeller bara för att en gång när jag körde utan mamma så höll jag på att krocka i en. Fast det har jag inte såklart sagt till henne, jag har bara sagt att jag är rädd för att krocka. Iaf, lite mer körning i rondeller så är allt klippt och klart inför måndagen :D

Nu ska jag nog... hum... titta på Americas Next Top Model :D PUSS

Idoliiii :D

Hej hopp! Sitter i soffan och kollar på Idol med min mami :) Vi hann med lite övningskörning idag och känner mig mer redo, det som saknas mest är min dåliga spegelrutin. Får vi öva på extra hårt imorn :) När vi kom hem var jag helt slut, delvis för att jag inte fick någon sömn inatt och för att jag blir fan trött när jag kör bil. Så la mig i soffan och somnade nästan.
Läggdags blir det lite senare ikväll. När idol är slut blir det lite Americas Next Top Model, en liten cigg på framsidan och kanske lite girltalk med nån av tjejerna :)

Imorn blir det som sagt övningskörning. Vi kommer köra runt i Sollentuna eftersom det är där jag ska köra upp och eftersom vi är nära släkten så blir det lite persisk mat på någon restaurang i Akalla. MUUUUMS! :D
På kvällen blir det troligen film som vanligt.

Nu blir det tillbaka till Idol, Heja Jay, Olle, Danne och Linda! :D

Myys! :)

Halloj :) Nu är jag hemma igen efter en as mysig sleepover hos Cassandra. Dem första 4 timmarna satt vi bara och snackade om typ allt, om dem minsta tankarna man har, om sånt som andra egentligen inte bryr sig om att höra. Va jätte skönt att äntligen kunna göra det :)
Runt 12 så bestämde vi oss för att lämna balkongen (det var där vi hade suttit hela kvällen) och sätta på någon mysig film. Disney var ett lätt val, men vilken det skulle bli lite svårare. Cassandra var mest taggad på Skönheten och Odjuret men den filmen hade jag sett med Tobias när jag var i Lund och jag vill se typ Peter Pan eller Robin Hood men hon var inte alls taggad på det. Tillslut kom vi överens om Aristocats, awesome! Och efter det däckade jag :D

Juste, klockan typ 8 vaknar jag av att hennes granne borrar eller något (samtidigt drömde jag att det var en as snygg kille som höll på att snickra ihop något), och han slutade inte för än 12 typ. Jag och Cassi fick as damp och ville typ döda den jävla grannen! xD Så nu är man lite seg "/

Idag blir det troligen hemmakväll, måste satsa på körningen för att jag har uppkörning på måndag. Läskigt som satan så måste vara sjukt säker på måndag! Men vi får se :) puss!

ändrade planer , typ

Blev lite ändrade idag, istället för att Cassi kommer hit så ska hon hämta upp mig med sin pappa halv 8 så åker vi till henne :) Lika bra tycker jag, hon har sin mysiga balkong som jag älskar att sitta på hela kvällen lång. Längtar :) 

Nu blir det käk och lite ANTM :D <3

God morgon...

Ligger ännu en gång i soffan (gillar inte mitt rum) med en varm kopp te, eller aa ljummen :P 
Idag blir det vikarie som fritidspedagog för 1:or, jätte söta! :D sen ikväll blir det mys med Cassi :)

Just nu är jag lite småhungrig men vet inte vad jag ska äta "/ Inte jätte sugen på macka.. Typ gröt! om jag orkar göra ^^
Aja får se :) nu blir det lite mer Americas Next Top Model (a) Puss!

Fick tråkigt medans jag väntade på att Zorro skulle ta slut ^^

Nu blir det cigg och sen ANTM :D

Kan någon lära mig att laga mat!?

Mamma ville inte fixa något att äta åt mig, fast jag klagade skit mkt om min rygg och tillslut dissade hon mig och gick till sitt rum. Så här låg jag, på soffan och hade för ont för att röra mig och var sjuuukt hungrig. Efter typ en timme eller två försökte jag laga mat så jag satte på spisen, hällde på olja och efter nån minut la jag på korven och köttbullarna. Het olja stänkte på mig och allt blev totaltbränt. Av ren hunger och lite ilska mot, vad jag då tyckte, min själviska mor, så slängde jag spaden i fönstret och började gråta för mig själv.
Sen gjorde jag om allting, åt 3 prinskorvar och en macka. GREAT!

Men nog med klagomål, ska snart ta min kvällscigg, kolla lite på tv och sedan slagga. Imorn blir det jobb klockan ett och på kvällen blir det mys med Cassandra och planering av flytt till thailand i vinter. Ska bli awesome! :D
puss!

Ont!

Hej svejs! Just nu är jag som vanligt fastklistrad i soffan, men till mitt försvar har jag träningsvärk i ryggen och i armarna. Jag bar nog för många ungar igår ^^ Jag är sjukt hungrig men orkar inte ta mig till köket för att fixa mat, ska försöka få mamma att göra något till mig snart och skylla på ryggen. 

Skulle gärna skriva mer men har för ont, kanske senare ikväll, kram :)

Seg soffpotatis

God morgon! :) 
Seg som satan för att strax efter 9 så ringde dem från viggbyskolan klockan ett idag och imorn. Självklart sa jag ja och nu sitter jag framför TV:n och räknar dem hemska minuterna tills jag måste åka iväg, skulle inte banga på att stanna kvar i soffan under det varma täcket några timmar till ^^

Hade massa grejer planerat att göra idag, damsuga, byta lakal, plugga teori och förbereda inför uppkörningen som jag har på måndag. Får skjuta upp det mesta tills jag kommer hem idag, ska ändå bara jobba 4 timmar så det är inte så farligt :) 

Nu ska jag väl göra mig klar "/ puss!

Bloggkatastrof

Ni kanske ser att min blogg ser ut som skit men det är bara för att jag har absolut ingen aning om hur jag vill att den ska se ut, plus att jag suger på det här med html-koder och grejs, helt lost xD
Jag ska försöka rädda bloggen lite för varje dag ^^ Just nu vill jag bara röka och sova ...

FMFL

Sitter på soffan med syrran brevid mig, som vanligt inne i våra egna datorer och säger inte ett ord till varandra (får bli under nattciggen istället). Känner att mitt depp-svacka som jag har kommit in i, inte riktigt kommer försvinna. Dels är det för att det är så mörkt, men mest för att jag inte gör något på dagarna, och jag träffar aldrig nytt folk, JAG BEHÖVER NYA MÄNNISKOR! Liksom alltid samma visa, alltid samma människor. Till och med killarna jag träffar ändras inte, fram och tillbaka fast det inte finns något större intresse till nån av dem. Visst det är kul att ha någon söt att snacka och smsa ibland med men nu är jag trött på dessa pojkar, VILL HA NYA!!

Fan måste skaffa jobb så jag kan flytta härifrån så fort som möjligt och komma ifrån mitt tråkiga liv!

Sluuut!

Igår sov syrran här hemma vilket var as mysigt, tyvärr gick hon och la sig vid 11 typ för att hon skulle upp sex idag och jobba. Jag är ju arbetslös så själv gick jag mig vid 3 och tänkte att jag skulle sova ut idag, men neeeej! Klockan 8 idag ringer dem och frågar om jag kan jobba på Norskolan, jag säger tyvärr ja, springer in i duschen och en halvtimme senare är jag på väg till mot Näsbypark. Gick jätte bra även om jag gäspade hela dagen.

Nu vill jag egentligen typ sova eller dö, men mamma håller på att laga min favorit rätt (en persisk rätt jag inte kan uttala), så får bli efter jag har käkat :)

Hej Hej!

Sitter hemma med syrra, hon inne på sin dator och jag inne på min dator och spelar facebookspel och skickar över grejer till varandra, fan vilka geeks vi är :P 

Håller på att ladda ner massa olika serier som jag har tänkt att jag måste börja ta och se, så nu har jag en massa att göra när jag sitter hemma arbetlös och rastlös. Blir en jävla massa serier :D
Nu ska jag nog återgå till mitt facebookspelande, puss!

ultra-depp

Jag är lite i en depp-svacka just nu, och längtar tillbaka tills när jag var 17-18 år. Jag vägde 5 kilo mindre (stor skillnad på mig), mina ben var snyggare och min hy var snyggare, jag sminkade mig bättre och mitt hår såg sååå mkt bättre ut. Jag kunde vara ute mycket längre, och det var mkt mindre killproblem för att jag var tyvärr lite av en player, hehe ^^ Nu är jag bara gammal och klen och vill ha en pojkvän som jag kan sitta och mysa med på helgerna isället för att dra ut med tjejerna. HEMSKT, usch vill inte höra mig säga så xD
Det ytliga kan jag iaf rädda i januari när jag är i thailand, värmen kommer göra att jag inte kan äta och kommer då gå ner i vikt, kommer bli negerbrun och jag ska klippa mig och permanenta håret rakt OCH jag ska skaffa en batman tatuering :D Jag är ett stoooort batman fan!
Nu ska jag kolla på gamla bilder och sen köpa cigg :) juste, min syrra som bor i Vaxholm kommer och sover här hemma ikväll, yay :D

Stockholm Sucks!

Gud vilken värdelös dag, ligger i soffan, i pyjamas och kollar på tv, precis som jag har gjort ända sen i lördags. Sjukt tråkigt men jag kan inte komma på något jag vill göra, inte här i Stockholm iaf. Jag vill flytta till en annan stad, jag vill resa till ett annat land, jag vill tatuera mig, jag vill göra en massa jag inte har råd med. Men det finns inget jag vill göra och ingen speciell jag vill träffa här i Stockholm. Så sjukt trött på den här staden, behöver något nytt i mitt liv.

Vill sååå jätte gärna röka, men mamma kommer hem snart, plus att jag inte orkar gå till Ica. Kan väl laga något att äta och sätta på en film, fast det orkar jag inte heller. Borde skaffa mig ett heltidsjobb, men då måste jag skriva klart mitt cv, och det orkar jag inte heller xD 
Ne nu går jag och gör absolut ingenting!

Första inlägget, wohooo!

Jag vet att min blogg ser ut som skit just nu, och självklart ska jag fixa det men tänkte komma igång med bloggandet först.
Mitt namn är Roxanne Anderberg, 19 år och är lite av en nörd ^^ Har en annan blogg som jag har slutat använda Missfoxy.blogg.se. Tröttnade på den och nu några månader efter vill jag börja blogga igen.
Tog studenten i år så har absolut ingenting att göra på dagarna, är dessutom arbetslös men får vikariejobb ibland, men allt för sällan, så nu har jag iaf all tid i världen att blogga, även om det är bara skit jag bloggar.

Kommer väl skriva lite vad jag gör om dagarna, lite tankar och lite om mina olika beroenden. Det kommer tyvärr vara knappt några inlägg om mode och dagens outfit, klart jag bryr mig om vad jag har på mig, men bryr mig inte om att andra ska veta det. Jag är som sagt, Some kind of nerd!
Nu ska jag fixa en kopp te och röka upp min sista cigg *snyft*
(avslutningssignatur funderar jag ännu på)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0