Mindre god morgon

God morgon :) Snart har jag varit vaken i två timmar, lite onödigt eftersom jag inte ska åka för än om en timme.
Mina grannar som brukar bli sura när jag har fest borrade hela morgonen och gjorde det omöjligt för mig att sova ut.
Har iaf duschat, ätit frukost och spelat facebookspel. Nu ska musiken på och av den resterande timmen så ska jag fixa en lunchlåda, byta om och göra mig finfin ^^

PUSS!

Så bra åt jag idag!

Till frukost blev det varma mackor, ganska stadig och bra frukost. Till lunch däremot blev det en mugnumglass och till mellis/middag blev det en kexchoklad och spritt under dagen en läkerolask. Det är inte för än nu när jag har precis kommit hem som jag äntligen äter något bra, ris och kyckling.
Va inte meningen att äta så idag, råka bara bli så. Imorn ska jag däremot äta riktig mat ^^
Börjar havl 12 imorn oxå så blir nu mat, film och sova. PUSS!



Sunshine

God morgon :) 
Sitter i köket och lyssnar på härlig sommarmusik. Mitt önskade sällskap kom över igår men är blev ganska sent så även om jag gick upp vid 9 så är jag ganska seg och trött.
Om ca en halvtimme kommer Pontus och hämtar upp så ska vi åka till jobbet. Inte så jätte taggad på att jobba idag,
skulle gärna vilja åka till typ stan och njuta av det härliga vädret. Det som håller mig mest motiverad nu är att även om jag missar typ hela sommarn är ju att man får en finfin lön.
Det är lite av en ond cirkel man upplever just nu däremot. Hade jag inte jobbat skulle jag ha tid men inte råd att göra något, men nu när jag jobbar kommer jag ha råd men inte tid att hitta på något. MEN jag kommer ha råd att shoppa och äta ute. Vad jag ska spendera nästa månad :D

Idag har Tara sin skiva som jag vill jätte gärna på men slutar inte för än kvart över åtta så kommer inte hinna hem emellan och måste åka hem senast typ 12 eftersom jag jobbar imorn. Tror att det blir bara middag, film och sen slagga för min del.
PUSS!!

What a weekend

God morgon och glad morsdag till alla mammor där ute :)
Harry B James i fredags var jätte kul och jag såg fram emot efterfest hos Wille. Tyvärr slutade det ganska dåligt. Hoppade ut ur taxin i farten när vi var två meter från framme och spydde som ett djur. Hade somnat i taxin och när jag vaknade kom det som en chock "/ Och när vi kom till Wille hann jag bara äta innan jag däckade i soffan.
I know, fun information :P

Igår mådde jag ganska bra, förutom den heeeemska huvudvärken jag hade nästan hela dagen. Blev pizza till frukost och grillat kött med potatis till middag och efter det kom Tara över. 
Vi kollade på tv, drack öl och vin och runt 9 tog vi oss till Medis för att sätta oss vid någon bar. Tyvärr visades det fotboll typ överallt så kom fram till att vi drar till Gamla stan istället och kollar krogarna där. Slutade med att det blev medusa. Var där för året men då var det ganska dött men den här gången var det packat med folk och sjukt snygga killar. Måste säga att val av rockmusik är mycket bättre än Harry B's.
Tara och jag blev förälskade i Medusa så dit ska vi fler gånger :D

Idag verkar bli en ganska ensam dag, mamma drar till nån kompis och mitt önskade sällskap verkar inte så intresserad. Men är nog lika bra, kan jag städa, kolla lite på film, äta morotstårta och bara ta det lungt. Imorn börjar en ny vecka med 6 dagars jobb :P PUSS!!

Äntligen utgång!

Halloj :D
Igår var jag med Ellionor och hade det jätte mysigt. Pratade mest men hann även med Pearl Harbor. Ellie hade aldrig sett den så det var ett självklart filmval. Tyvärr hade jag glömt hur lång den var och blev inte läggdags för mig för än typ halv 12.
Idag jobbade jag och det var fan inte nådigt. Var helt slut i kroppen och mina fyra timmars sömn per natt hann ikapp mig. Idag ville jag bara sova eller lala runt. Sköna var typ att det var helt dött idag så kunde spendera mycket tid med att snacka med dem på jobbet och bara chilla och även fast jag har var sjuuukt otaggad idag och ville bara att min helg skulle börja så gick dagen fan fort.
Klart att jag är lite trött just nu men ignorerar det för ikväll blir det utgång! Harry B James med Magda, Wille, Blaff, Mackan och nån vän till Mackan. Ska bli sjukt kul och bara längtar till att min buss ska komma snart så att jag kan dra till Wille och börja föra.
Nu är det bara 2 min kvar tills jag ska dra så dags att sätta på sig dojjerna! :D PUSS!





Just wanna sleep

God morgon :) Var duktig igår och gick och la mig halv 10 igår så är jag dödstrött idag, somnade iofs inte för än typ tio och vaknade flera gånger av att folk skickade sms. Så sex timmar av jätte dålig sömn funkade inte bra, i natt stänger jag av mobilen :P
Ända smset som var okej igår natt var när min kompis skrev att han skjutsar mig till jobbet idag, as schyst :D och nu får jag stanna ca 40 min extra här hemma ^^
Nu blir det te, macka och MUSIC. PUSS!

En månad kvar, sen rullar det in

Idag var jag på jobbet (big suprise). Stod i byggkassan som ligger i ett litet avskilt rum i byggavdelningen. Brukar vara ganska ensamt där men killarna på avdelningen var duktiga på att hålla mig sällskap. Fick låna en Oscars mobil som hade spotify och störde kunderna med lite hårdrock, det är det ända som piggar upp mig klockan 7 på morgonen ^^. 
Jag har ju då ingen mp3 och kan max ha ca 20 låtar på min mobil, kind of sux men tror det blir mitt första köp när K-rauta lönen kommer. Hade hoppats på en liten lön från viggbyskolan idag men den kommer troligen på fredag så nu har jag lånat ännu mer pengar av mamma. Back 6000 kr, låter bra va? ;) Men den får hon.. en månad, eller två, eller tre (a)
Längtar tills min riktiga lön kommer, då ska det shoppas och detta är vad det kommer shoppas:

1 mp3, typ ipod shuffle för ca 500kr
1 par tyg skor
Ballerinor
Skor med kilklack
Toppar & Klänningar
1-2 par Jeans
Springskor
Underkläder
Smink & Smycken
Allt det plus mat och sprit kommer göra mig as fattig på typ en vecka. PUSS!!!

HAJ HAJ :D

Halloj Halloj, hem efter en seg dag på jobbet. Var typ helt dött pga av pissvädret så satt mest och snurrade runt på stolen. Har övningskört med en körskola idag, och blev så jävla sur att han dömde saker som han visste var bara pga av att jag hade aldrig kört med en sån pissbil förut. Och så började han snacka om flera lektioner. Visste iofs att han skulle göra det för att dem vill bara tjäna pengar.
Nu vet jag iaf vad jag ska öva på tills provet, inga fler lektioner!
Veckans planer blir jobb och Harry B James med Magda på fredag och nånting med Tara på lördag. Ska försöka att inte spendera så mycket av min pyttepyttelilla lön ^^
Nu ska jag klämma i mig en kokhet lasagne och spela facebookspel. PUSS!




It's all about the food!

Imorn efter jobbet åkte jag till Ellionor, kollade på film och var så onyttiga vi kunde vara. Planerna var jacuzzi ute på hennes altan men jag tror att vi båda var för sega för det. Sov över och hade det jätte mysigt :)

Idag har jag så klart jobbat men idag flög tiden iväg så det var skönt. Är på ovanligt bra humör idag som Magda ska få uppleva så fort hon kommer hit. Då blir det massa avsnitt av Gossip Girl säsong 4, Coca Cola och grönsaker med dipp.

Har blivit sjukt onyttig, eller det har jag alltid varit, men nu känner jag inte lika mycket skuldkänslor. Eftersom vi börjar så tidigt och har så sena luncher så äter jag knappt något. Man kan väl säga att jag äter lika mycket på en måltid som man ska under en hel dag.. Kind of sux med tanke på att jag älskar mat. Men imorn är jag ledig så då ska jag äta, ska äta en MASSA! :D

PUSS!!



Running up that hill

Nu måste jag typ slagga. Depressionen börjar ta över och jag är för fattig för att supa bort den (plus att jag jobbar imorn). 
Samma sak hela tiden, inget i mitt liv har ändrats under dem sista åren och även om jag har tvekat om hösten börjar jag känna mig mer och mer säker, jag måste härifrån, jag måste komma iväg från mina jävla rutiner. 
Det är helg, men för mig känns det som vilken vardag som helst, vilket inte hjälper och det ända jag vill göra är att sova, sova tills jag kommer till nästa steg, tills jag kommer vidare från denna rutt. 

Ge mig förändring för just nu kommer jag ingen vart...

Hard work work work

Gaah blogga!!
Nu ska vi tänka, vad har jag gjort under veckan?..
I måndags jobbade jag och sen dog jag, eller juste, träffade Anton en stund oxå. På tisdagen jobbade jag sen var jag med Magda och kollade på film och serier. 
Var ledig på onsdagen så drog med Magda till ungdomsmottagningen och på kvällen kom Tara till mig, vi pratade och kollade på film.
Igår var jag oxå ledig så då skrubbade jag och Tara taket och kollade på ännu mer filmer, blev tyvärr ganska sent för oss, somnade inte för än halv ett vilket inte funkar så bra när man ska upp halv 5 dagen efter.
Med fyra timmars sömn kan jag inte säga att det var så kul att jobba idag. Hade dessutom jätte ont i benet och åt ingenting. Nu är jag självklart helt slut så ska äta, kolla på serier och slagga rätt tidigt. Imorn blir det jobb och sen leka hemma hos Ellie. PUSS!!

And so we shall feast!

Nu är det banne mig dags för ett nytt inlägg!
Grillfesten i lördags var as rolig, eller festen var inte så rolig men jag hade skit. Lite mer än hälften tog det ganska lugnt för att dem skulle jobba dagen efter, men vi som inte skulle jobba körde hårt och när dem flesta drog in för att kolla på eurovision stannade vi fyllon ute på altanen och satte på hög musik. Nån gång under kvällen/natten drog jag jag, David W, Helena och Isak till tegel där vi drack vidare och blev fullare. Kvällen gick skit fort och innan jag visste ordet av det var det stängning och man vinglade hem.
Igår gjorde jag inte mycket, var sjuuuukt bakis, huvudvärken var inte att leka med och när jag satt på bussen på väg till Tara så ville jag bara spy. Men mot kvällen mådde jag bättre och kunde äntligen få i mig lite mat.
Apropå mat så är jag pisshungrig, har ätit läskigt lite idag så skulle inte banga på en fet kebabtallrik, men mamma ska laga mat snart så får väl nöja mig med hemlagat :P

Men ska klämma i mig något litet nu medans jag väntar, sen blir det senaste desperate housewives och community. Har jobbat idag och ska jobba imorn så tänkte slagga runt 10. PUSS!

gooood morgon!

Inga blogginlägg från mig på ett tag men tro mig, inget speciellt har hänt. Jag har jobbat hela veckan och sett hela säsong 3 av Gossipgirl. Men nu är det min lediga helg och med tanke på att jag är luspank så firade jag på det bästa sättet man kan när man har noll kronor, kollade på film med Liz och Fne :D
Alla mina sista pengar gick till dricka för idag, ska på grillfest med kassaavdelningen hemma hos vår chef, är så jävla taggad! Har aldrig varit på personalfest förut ^^ 
Ska försöka att inte bli för full, men så säger jag alltid, och så blir det aldrig, haha

Nu ska jag äta och kolla big bang, PUSS

Masterchef? Ne inte riktigt

Heluuuu!
Idag har jag varit ledig, sjuuuukt skönt, har bara kollat på massa gossip girl hela dagen. Försökte vara duktig och sola lite, men blev uttråkade efter typ 5 min så drog in igen. Har även läst ur teoriboken så har inte varit helt värdelös idag.

Igår var jag med Ellie efter jobbet, vi kollade på Vampire Diaries och Ondskan och bara pratade. Hade inte träffat henne på över två veckor så var jätte härligt. Vi var uppe till typ 4 och jag trodde att jag skulle lyckas gå upp runt 10, istället vaknade jag halv ett av att mamma ringde. Inte så bra att gå upp så sent idag när man ska upp innan fem imorn :P
Fick skum smärta i revbenen igår natt, kunde knappt andas utan att det gjorde ont. Det höll hela natten och idag gör det ont när jag antränger mig, hostar eller skrattar. Hoppas som fan att det är borta tills imorn "/

Annars idag så har jag lagat en Gi-lasagne med squash istället för dem där lasagnebladen. Saknade en deeeel grejer från receptet (tror det ända jag har med från självaste receptet är squash och köttfärsen) så fick improvisera, t.ex. istället för krossade tomater så hade jag tacosalsa i och istället för lagerblad hade jag morot i. Kryddvalen var inte heller det bästa och saknade både grädde och mozzarella så tog mjölk och keso istället. Har inte smakat nån gång så ska bli intressant att smaka när den är klar, just nu är den ugnen ^^

Ska självklart fota och förhoppningsvis lägga på bloggen idag, annars så kommer den imorn. PUSS!

Morning!

God morgon :)  blev inge inlägg igår för jag var helt slut, jobba helg var inte kul och nu ska jag göra om allting igen. 
Blev en kort promenad med Liz och Nahla igår och ikväll ska jag träffa Ellionor, var ett tag sen så ser fram emot det :D Och imorn är jag ledig så behöver inte tänka på att sova tidigt ikväll ^^ 

Frukost idag blir två knäckemackor med linfrön, pålägg: philadelphia med salami och leverpastej med smörgåsgurka, lite honungsmelon och en kopp te. Lunch blir köttbullar med potatis och sallad a lá Mamma.
PUSS!

God Natt :P

Idag fick jag sovmorgon och började halv 12, as skönt men tyvärr så slutar man efter åtta då. Så nu kom jag precis hem och är helt slut som vanligt, hjälpte inte att jag stod själv idag för första gången och gjorde fel hela tiden.
Nu är jag asa hungrig så det är tur att man har syrran som ställer upp med att laga mat :D
Blir lite nått avsnitt av någon serie, en snabb dusch och sen soooova

God natt på förhand! PUSS!

I'm suppose to sleep!

God morgon :) 

Blev inget inlägg igår, vet inte varför för jag var hemma ganska mycket. Var ledig iaf så träffade Liz under dagen och sen Alfred på kvällen. 
Idag gick jag gick jag upp 20 i fem, förut gick jag typ och la mig vid den tiden, jag steg inte upp då ^^ 
Halvsover lite så blir ett längre inlägg när jag kommer hem istället, PUSS!



Roligt men slitsamt

Ojojoj vad trött man kan vara, trots sovmorgonen till halv sju. Kommer njuta som fan över att vara ledig imorn. 
Men trots tröttheten så hade jätte kul idag, blev upplärd av nya personer idag som var as sköna och fick tiden att gå mycket snabbare. Ser inte så mycket fram emot att gå upp typ halv fem på torsdag men ser fram emot att jobba med dem igen :) Måste däremot skaffa bättre skor, helt slut i fötterna..

Nu ska jag äta sen kommer Fne över och då ska vi kolla på film. Hoppas på Princess Monoke :D PUSS!

Breakfast for Champions

Det snöar! Det är 3dje maj och det snöar... Ingen som vill skjutsa mig till Arninge så jag slipper vänta på mina bussar as länge i snön? (a)
Antar att det är bara att dra fram vinterjackan igen då..

Förutom vädret så är jag laddad idag, känner mig inte lika nervös som igår nu jag har lärt känna några. Vet dessutom att jag inte har lunch för än klockan ett så har ordnat en ordentligt frukost, inte så hälsosam men gott och mättande iaf. Två knäckemackor med leverpastej och smörgåsgurka, ett glas med vaniljyoghurt och ett glas té :)

Shit ska dra om 20 min typ ... måste byta om, och äta upp och.. göra typ allt, PUSS!


Jobb jobb jobb

Shit vad trött jag är, kan iofs vara för att jag gick upp klockan 5. 
Första dagen på nya jobbet var grym. Träffade massa nya människor, än är jag långt ifrån att ha träffat alla som jobbar där, och alla var jätte trevliga. Fick följa efter en tjej som heter Elin hela dagen, 25 år och jätte gullig. Hon lärde mig jätte mycket av kassan men än skulle jag aldrig våga stå där helt ensam.
Det kändes jätte bra att äntligen jobba, även om jag var piss trött och även om det var lite småtråkigt ibland, jag gjorde någon nytta iaf, eller rättare sagt, jag gjorde något över huvudtaget.
Bäst av allt med K-rauta är nog alla snygga killar som jobbar där och alla snygga byggare som kommer hela dagen, det är ju kul att ha något att titta på under dem 9 timmarna man spenderar där ;)

Efter jobbet så ville jag slippa skicka gamla sms-biljetter så promenerade till mammas jobb. Trodde att det skulle ta max 20 min men jag hittade inte riktigt och tog nog en del omvägar. Tog mig iaf en timme att promenar dit och då var jag helt slut. När jag äntligen kom hem la jag mig i soffan och dog.
Kul event idag btw, Onoff på Kungsgatan ringde nyss och frågade om jag ville komma på intervju. Lite roligt att jag har knappt skickat cv:en sen jag kom hem från Thailand, typ max 15 st och ändå fått två intervjuer, på bra ställen oxå. Som mamma sa, jag har en jävligt bra tur ^^

Tycker synd om er, nu kan ni bara få höra mig och mitt jobb. Lovar att jag ska försöka snacka så lite som möjligt om det. PUSS!!

För tidigt för mänskligheten

Dags att känna av arbetslivet igen. Stiga upp klockan 5 och sedan börja fixa sig på direkten är inte riktigt min grej.
Men jag är taggad, får träffa nya människor, tjäna lite pengar och göra någon nytta. PUSS!!

The day after

Pigg och glad..NOT! 
Däremot nöjd, festen blev väldigt lyckad, inget gick sönder och inga klagomål och jag hade skit kul. Blev lite mer än tänkt, skulle var max 30 pers, vi blev över 40... Men kände nästan alla och dem få jag inte kände var as trevliga och roliga. 
Idag var väl inte lika lyckad, helt svag i hela kroppen och ville inte röra mig från soffan. Tack gode gud var Magda och Patricia här och dem var lite piggare än mig. Dem var as gulliga och lät mig ligga kvar i soffan medans dem vandrade till pizzerian och köpte hem kebab till mig.
Nu är jag lite piggare så efter att tjejerna drog hem så började jag plocka undan det som var kvar och gick till lidl och pantade. Har precis moppat halva huset, är lite lat så tog bara där jag tyckte att det var smutsigt (a)

Resten av dagen ska spenderas med film efter film och Vampire Diaries. Ska ladda upp ordentligt inför min första dag på jobbet. Allt gick så snabbt så jag har knappt fattat att jag börjar imorn :P

PUSS!



RSS 2.0