Midsommar

Juste, jag har en blogg, hade jag helt glömt bort ^^ 
Vilken midsommar det har varit! Jag och Magda bestämde oss för att stanna hemma hos mig och bjuda in ca 25 andra pers. Blev lite smågalet men hade skit kul.
Dagen efter blev det pizzadelivery till alla som sov över, kebabrulle, mums! Bakis som fan men självklart skulle det bli utgång igen. Vid 9 tiden på kvällen hämtades jag och Ellionor upp av Knirken och rullade hem till Wille där vi drack stora mängder alkohol och vinglade sedan ner till Tegel. Där drack man ännu större mänger alkohol och sedan vinglade vi tillbaka till William. Dagen efter blev det fyllekäk igen, men för mig som mådde PISS så åt jag inte min älskade pizza för än typ 8 på kvällen :( 
Åkte hem efter direkt käket eftersom jag jobbade i måndags och efter jobbet åkte jag tillbaka för att ha filmkväll med Wille och Mackan och kom tillbaka igårkväll.
Nu ska jag bara jobba hela veckan och sedan åka till bleking på måndag. KUL! 


Oh sweet summer

Glad midsommar mina kära små vänner!
Jobba igår gick ovanligt bra och nu när jag har vilat upp mig känner jag mig taggad att jobba igen. Jobbar inte idag tack gode gud. Denna midsommar blev inte alls som planerat, hade tänkt att vara med mamma och familjen men alla verkade banga på den idén så mamma åkte för ca en timme sen till Dalarö och firar midsommar med hennes kompsiar. Skulle gärna följt med men eftersom inga av deras barn kommer så kände jag att jag inte skulle ha så roligt.

När magda slutar sitt jobb så ska vi ses, äta lite midsommar mat och supa skallarna av oss. Sen kommer vi väl våldgästa nån fest ;)

Planerna tills att Maggan slutar är att duscha och sedan skutta runt i huset till det stenhårda ljudet av... min musik :D
PÖSSSS!!!



Slutkörd

Hej Hej :D Här kommer världens sämtsa bloggerska!

Metaltown var awesome!! Okej det regnade och vi fick max 5 timmar sol under resan men det stoppade inte oss från att ha kul. Vi åkte dit torsdagmorgon och vi som tältade tsm var jag, Magda och Wille, Adde och Pasy och Alex och Oskar. På fredagen började Metaltown och System of a Down avslutade kvällen. Det var helt underbart, stog nästan längst fram och kunde knappt andas men vad jag njöt av att höra dem live. Bästa 90 minuterna av mitt liv. 

Dagen efter såg vi lite fler band, t.ex. Korn. Det var ett sånt jälva drag under Korn och att det spöregnade gjorde hela konserten så mkt bättre. Man kan lugnt säga att det var lite av en besvikelse att se Volbeat direkt efter :P

Vi kom hem söndagkväll och på måndagen åkte jag och jobbade. Det var ett helvete. Jag var fan inte redo att gå tillbaka till jobbet. Har inte sovit ut på två veckor och igår sa min kropp till. Mådde piss och kunde inte göra något annat än att sova.
Nu börjar jag känna mig utvilad och ser fram emot att jobba lite igen :) 
Planer på midsommar är fortfarande ett mysterium och jag återkommer med det :) PUSS!

METALTOWN!!!!

Hej hej! Precis kommit hem till Magdalena :) Åkte direkt från jobbet så har inte hunnit göra något speciellt idag förutom att packa. 
Blev tyvärr ingen moneymaking för att metaltown släppte ut fler campingbiljetter, MEN Magda lyckades fixa en biljett så nu får vi iaf bo på Metaltowns camping plats som var planen från början. 
Allt är packat och klart och jag tror att jag har med mig mer än vad jag behöver med tanke på att min väska gör att jag nästan bryter ryggen.

Ikväll blir det väl liiite mys. Tyvärr måste vi slagga tidigt så att vi orkar stiga upp runt halv 5. Då ska jag fixa mitt hår som jag alltid gör och så ska vi fixa mackor. Tåget från Magda går vid halv 6 och halv 7 går tåget från centralen.
Sen är det på väg mot GBG, Metaltown och SOAD. Supas ska det göras en massa och fotas så klart :D
Åker hem på redan på söndag tyvärr och på måndag blir det jobb så vi hörs nog inte för än på måndag eller tisdag ^^ PUSS!!

Moneymaking?

Hej svejs! Precis avslutat en helg jobbig helg med en mysig kväll hemma hos mig med Ellionor.
La även ut min campingbiljett till Metaltowns camping på blocket idag, den kostade mig 250 kr och nu ligger budningen på 3500kr, kommer göra säljet imorn bitti så får se om han bangar ut eller inte. Har annars några andra höga bud i fall han gör det så är gör är rätt nöjd kan man lugnt säga. Slipper i vilket fall låna pengar från mamma.
Kommer jobba imorn och ska försöka byta min torsdag till tisdag så att jag jobbar äver tisdag och onsdag oxå. Då blir jag ledig ända till måndag och jag och Magda kan hoppa på buss/tåg till gbg onsdagkväll eller torsdagmorgon och sedan åka bil på söndag med Pasy och Adde hem.
Vi kommer bo på lissebergs dropin-camping nånstans ute i vishan för ca 300 spänn, men det är många festivalare som ska bo där oxå så det kommer bli nice :D

Är taggad som fan!! hoppas bara att jag kan byta min torsdag så att jag kan vara ledig, annars får jag vara jätte sjuk då ;) 
Nu blir det läggdags! PUSS!!

GLÖM INTE HÖGER NÄR DU KÖR!

Nu är jag jäääätte trött. Har känt mig så jävla utmattad sen igår, har ont i kroppen och allergin tar fan död på mig!
Jag orkar inte jobba mer men ändå ska jag jobba ända tills onsdag och sen raka vägen till metaltown.
Ne jag är fan för sluta för att skriva :P
PUSS!

where's the money at?

Nu har det gått några dar sen mitt senaste inlägg men förutom jobb har jag haft fullt upp.
Direkt efter jobbet i tisdags söp jag mig as full på en barndomskompis studentmottagning och mådde på piss på jobbet dagen efter. Efter jobbet den dan fick vi gäster som vi inte hade träffat på typ ett år. As trevligt och syrran kommer över oxå. När dem hade gått lärde jag mig göra origami-tranar så jag har nått att göra på jobbet. 

Idag har jag varit ledig, aaaas skönt! Var i centrum med Liz och kollade lite kläder. Ikväll ska jag vara barnvakt och tjäna lite pengar vilket behövs NU!
Fick för mig att Metaltown var 17-18 juli men tydligen var det 17-18 juni, alltså nästa fredag. Smått i panik använde jag mina allra sista pengar och köpte en biljett. Fick min lilla skatteåtebäring idag men den kommer ta slut så fort jag har köpt tur och retur bussbiljett till Göteborg. 
Så just nu levar jag jätte fattig och måste låna pengar av mamma så att jag kan leva under Metaltown. Ville även köpa lite kläder innan så får göra som Magda och internetshoppa och betala nästa månad ;)
Nu ska jag äta lite och byta om PUSS!!

Underbara lediga dag!

Som jag sa så skulle det inte bli så mycket i helgen, kom hem och dog bara.
Igår var jag däremot hos Fne och kollade på The prestige och Kill Bill 1. Tummen upp åt båda :P
Idag var jag ledig och fyfan va underbart det var. Gick upp och chillade framför tvn, åkte sedan till Hägernässtrand med Magda, Maddo, Patricia, Wille och Johan. Var jätte mysigt men hur mycket jag ännu försökte steka så kändes det som att jag fick NADA färg. Lyckades däremot doppa mig i vattnet TVÅ hela gånger och tappade känseln i bena båda gångerna ^^
Efter stranden körde vi Afterbeach på tegel och tog typ 2 öl och nu stinker jag svett, aftersun och öl.
NU blir det entrecote med ugnsrostade grönsaker MUMS! Och om två timmar blir det läggdags, ska ju ändå upp vid fem...

PUSS!

FUNFUN!

Tänkte klämma in ett litet inlägg så här strax innan läggdags :) 
I onsdags var jag på Taras mottagning, efter den drog vi ut till stan med några av hennes kompisar. Drack öl och vandrade från krog till krog på söder.
Dagen efter var det självklart jobb och man kan ju lugnt säga att jag inte var så pigg då :P MEN det var ju en röd dag så fick 100% OB!
Idag har jag oxå jobbat, kom hem typ kvart i 9 så har inte rikigt hunnit göra något. Jobbar hela helgen så blir inte så mycket planer just nu, eventuellt fika med Magda beroende på hur hon jobbar. 
Ha så kul i helgen och njut av solen så mkt som möjligt!!
God natt :)

Moi!


Tihi

God morgon :) 
Igår efter jobbet var jag med Liz efter jobbet, tänkte ta en snabbpromenad men slutade med att vi bara satt och pratade i flera timmar om ALLT. Var jätte härligt och mysigt.
Jag har ju en dröm att lämna sthlm till hösten för att bara lämna allt och börja om, men jag vill fan inte lämna mina bästa kompisar "/ Får se till att man kommer hem ofta typ ^^ 

Idag vaknade jag vid 12, aaaaas skönt, hade värsta madrömmen men fick iaf sova ut. Ville iofs vakna vid tio för att jag hade en del jag ville hinna göra idag men snoozknappen var allt för frestande.
Nu ska jag till centrum och hitta ett par skor och nån topp till ikväll. Min älskade kusin och bästa vän Tara tar studenten idag och då vill jag se lite duglig ut iaf. Plus att jag verkligen behöver skor!

CONGRATZ CUZ!!!

RSS 2.0