Moving time

Sitter framfor en dator vid poolen och har precis tagit mig en liten youghurt fron frukostbuffen. I mitt rum ligger en pose full med bakelser till mina tvo gottegrisar Cassandra och Ellionor. 
Imorse klockan halv sex drog min familj och det blev massa kramar och en liten tidig fodelsedagspeng av mor, kommer verkligen sakna dem :(
So fort jag ar klar har so gor jag upp po mitt rum for att hamta min grejer sedan tar jag en kvarts promenad till tjejerna och blir inte langre en del av detta lyxhotell. 
Efter vi har mumsat i vora muffinsar och andra bakelser so blir det nog lite solning vid poolen som ligger po taket och efter det blir det supning som aldrig forr, lite celebration att vi ar antligen roommates allihopa.
Idag ar det lite molnigt men fortfarande varmt som fan och solen skiner ratt bra igen om alla moln. Fast tror att det ar dags for mig att borja anvanda solfaktor igen for att jag har borjat fjalla lite..
Saknar er dar hemma och onskar fan att ni vore har och upplevde vadret och den harliga miljon med mig :)
PUSS!

Bye bye family :(

Nu ska ni vara glada för nu håller dem sista bilderna från min Thailandsresa med familjen att laddas upp på facebook, efter det så kommer det bara bli massa bilder på mig och tjejerna och massa random killar.
Idag, efter senaste inlägget då, så har jag varit med Cassandra och Ellie. Vi var först i centrum där dem skulle äta och sedan gick vi och kollade på vår eventuella lägenhet. Väldigt liten men den har gym och pool, nästan som ett hotell men vi har kök och det är billigare. Vi gick lite längre bort där Cassandra visste en bra salong och medans tjejerna fixade ögonbrynen och naglarna så tog jag mig 6 meter bort för att prata med en snubbe som jag hade träffat i fredags angående lägenheter. Han är själv från utlandet (london) och skulle ge mig tips. Tog ett litet tag tills han kom så sålänge spenderade jag tiden med två killar från sverige, var av en ägde restaurangen jag var på då och jobbade med engelsmannen. As schysta killar och han ägaren hade oxå massa tips om lägenheter. Med båda killarna kom jag fram till att vi skulle höras imorn så dem kunde kolla upp vad som fanns och passade våra små krav.
När jag äntligen var klar där blev jag tvungen att säga hej då till tjerna som än inte var klara och spring upp till hotellet för att fixa mig finfin. Vi åt på ett ställe som hette Joe's Downstairs där vi beställde sex olika sorters tapas och två daquiries var. Allt var så klart skit gott och min pasionfruit daquiri var nästan "to die for". Min mamma hade gjort något as gulligt för mig, hon hade beställt en tårta från hotellets conditori och tog med den till restaurangen så när vi hade ätit upp middagen så kom personalen med tårtan och sjöng. Den var hur gullig som helst men smakade lite.. smakade inte mycket alls faktiskt ^^ Hade min mamma gjort den så skulle den varit mycket godare! :D
Mätta och belåtna tog vi oss hem iaf och nu har jag tagit över hela min resväska och lite till till Cassandras hotellrum.

Planerna för imorn blir att först säga adjö till min familj runt halv sex på morgonen, sova, gå ner till frukosten för att snå massa muffins och annat skit gott ut på rummet, packa ner det sista (inklusiv bakelserna), kolla lite på tv (tror jag), fara hem till tjejerna för att göda dem med alla godsaker och sedan börja supa skallarna av oss. Nu börjar den galna och fattiga resan som ska pågå i ca två månader. Kommer däremot sakna min familj så sjuukt mycket, men jag får tänka att det är bra förberedning inför stora flytten till högskolan i höst (om jag kommer in)Dags för mig att slagga PUSS!




Dag 14

Idag ar familjens sista dag har och dem tar taxi fron hotellet imorn klockan sex po morgonen. Darfor har vi bestamt att det bara blir en familje dag. Vaknade vid halv 10, ot som vanligt ytterst lite fruksost och la oss vid poolen. Vi lamnade poolen vid 12 for att duscha och byta om eftersom vi hade tid att vara hos frisorsalongen klockan ett. Bode mamma och Nadja skulle gora rakparmenenting och Tom skulle klippa sig so jag lamnade dem for att satt mig vid lobbyn och skriva inlagg och vara innen po facebook. So here I am.
Nar familjen ar klara kommer vi nog inte gora so mkt tror jag, men klockan otta ska vi vara po en fin restaruang som ligger precis brevid det stallet vi tog Mamma och ags av samma foretag. Detta stalle heter Joe's downstairs och serverar tapas, skaljdur och lite annat. Ska bli skit gott. Vi gor delvis dit for att det ar familjens sista dag och det kommer bli min sista kvall dar men aven for att dem kommer missa min 20ors dag (8 feb) och vill garna fira den. Mamma har varit jatte gulligt och bestallt en torta fron hotellet hihi :D

Nu ska jag nog rulla tillbaka till centrumet, kanske traffar Ellie och Cassandra dar en stund innan jag gor tillbaka till familjen. Ikvall eller imorn kommer dem resternade bilderna som jag har missat fron dem senaste 4 dagarna typ. Puss!!

3 dagar ni har missat

Dag 11: Minns inte so jatte mkt vad vi gjorde dag elva men vi okte iaf till en annan strand som heter Kamalabeach dar vi solade, badade och tog en liten bot tur till en annan strand hogre upp dar vi fick snorkla. Tyvarr var inte vadret po vor sida och po vagen till baka till kamal borjade det sporegna. Nar vi kom tillbaka raddade vi vora grejer och kakade lite pommes frites sen okte vi tillbaka. Mot kvallen gjorde vi inte so mkt, kollade mest runt och sedan motte vi Cassandra, tog varsin drink och spelade biljard sen gick vi runt allihopa igen och jag kopte en klocka och ett armband. Nar Cassandra rullade hem so gick vi och ot po varan favoritmarknad. Blev bara tvo vorrullar for min del. Det var typ det, kom ando ihog ratt mkt sog jag nu.

Dag 12: Po dagen solade och badade vi som vanligt fast i poolen och mot kvallen tog vi oss till ett stalle som heter Cayote och har varldens godaste mexicansk mat. Vi kakade lite fajitas och quesadilla och drack margharitas.
Samma dag kom Ellionor till Thailand so medans vi ot forade Cassandra och Ellionor. Sjalvklart ville jag med ut men istallet for att oka hela vagen till Cassandra for att fora en halvtimme drog jag till Andrew och Dave som hade dagen innan flyttat fron holiday till vorat hotell. Dem ar tvo broder fron australien som jag och Cassandra hade traffat med alla deras polare flera gonger nar vi har varit ute. Vi motte upp Cassandra och Ellionor vid mitt hotell och drog sedan till tvo olika klubbar och dansade hela natten long. Runt 3 lessnade jag och gick med broderna tillbaka till the Kee.

Dag 13 (lordag): Precis som vanligt var jag tvungen att go upp vid 9 tiden for att kaka frukost med faniljen men hade inte somnat for an typ klockan 5 eller 6 so det var ju inte det roligast. Men lyckades ta mig upp och fick ner en liten muffins. For att gora min hemska morgon annu varre so var det australienarnas sista dag och skulle dra vid halv 11. Sog eftersom jag hade blivit ganska bra van med dem och hade antligen lite sallskap nar jag var vid poolen. Sa hej do till dem nar dem skulle dra och sedan drog jag och familjen till stranden dar vi var ett bra tag, jag lamnade lite tidigare eftersom jag modde so doligt och kollade po en halv bra film som heter fired up istallet. Syrran och hennes pojkvan trodde att vi skulle ses sedan vi otta fast vi hade sagt so nar jag och mamma knackade po po kvallen so svarade dem inte. Vi bestamde oss do for att go sjalva. Vi gick till centrum dar mamma kollade hur mkt det kostade for att gora hennes hor rakt och sedan gick vi och ot po marknaden. Ingen av oss var so jatte hungriga so det passade valdigt bra och for att avsluta kvallen so tog vi inte en utan tvo fotmassage var. Mamma kunde inte hitta sitt farvoritstalle som hade tydligen en valdigt bra massor so vi drog till ett annat stalle istallet. Jag passade po att ta en manikyr som blev jatte bra men bode jag och mamma tyckte att fotmassagen var lite mesig. Nar vi var klara gick vi till en annan gata dar vi hittade massagstallet och den har killen som mamma tyckte var so bra. Det var dar han lyckades overtala mamma po annu en timmes massage och do passade jag oxo po. Dem var mkt starkare har och det var mkt battre! :D Efter det kom vi hem, snackade lite med tom och nadja, satte po yesman fron hordisken och somnade.

Sad Roxy.. :(

Klockan är så sent som halv tolv här och jag skäms lite över att varma hemma just nu. Kände mig väldigt söt idag med min nya somriga klänning och mitt halvvågiga hår. Endast lite mascara och eyeliner på ögonen behövdes sen så kompletterade min bränna resten (gjorde ett vagt försök att ta ett fint foto och som vanligt slutade det illa). Skäms även över att vara hemma för att jag vet och har sett hur många snygga australienare m.m. som finns där ute. Men hade som vanligt en mysig kväll med min familj. Vi åt på burger king där jag av någon anledning försökte klämma i mig världens största hamburgare med två hamburgarkött och mådde mer eller mindre bra efter. Vi gick även på bio och såg Fair Game och det var inte för än på slutet jag förstod att det var baserat på en sann historia, vilket gjorde en helt okej film någorlunda bättre. Självklart var det raka vägen hem och nu sitter jag här i sängen med min förstora metallica t-shirt och vet att även om jag har bara sovit mindre än 9 timmar på två dygn så kommer jag ha svårt att sova ikväll. Men ska göra ett gott försök, annars blir det kakuro, eller räkna får om min mor bestämmer sig för att det är laggdags.
PUSS! ps. nu hörde jag fyrverkerier :( ds.


Aussie day!

Dag 8 forts: Spöregnet tog slut efter bara typ tio min och när vi skulle iväg så duggade det bara. Vi tog oss til Centrumet och åt på den sjukaste sushi-buffén. Den hade den normala buffén med massa färdiga sushisorter, lite wierd stuff på pinnar och lite annat, men det vi inte hade någon aning om var att vi skulle få göra en soppa helt själva. Vi såg massa råa varor passera oss på ett rullband och en stor kastrull i mitten. Vad vi skulle göra med detta fattade inte. Hon frågade vad vi ville ha för soppa och vi trodda att hon sa "chicken soup, miso soup and spicy food" med det hon egentligen sa var "clear soup, milky soup and hot and spicy soup". Vi fick välja två och valda chicken- (clear) och miso- (milky) soup. Det tog ett bra tag tills vi fattade att vi skulle tilllaga våran egna soppa och det var inte för än på slutet vi fattade den rätta tekniken så självklart smakade våra soppar sådär :P men sushin var god! :)
Efter det shoppade vi lite, blev två ringar, en ny navelpiercing, en klänning och ett bälte (Gick sammanlagt på typ 300 kr) och sen gick vi och tog varsin massage. Massagen var som vanligt grym och man hatar att en timme ska gå så fort, give me more! Somnade sedan runt ett-tiden.

Dag 9: Klev upp klockan sex, packade, klädde på mig bikini och kläder och släpade mig till frukosten med resten av familjen. Det var dags för en ny båtresa men denna gång till Maya bay, där dem spelade in en del av the beach, och till Phi Phi Don. När vi satt på den långa bussturen till hamnen och sjöng på disneylåtar så var det väldigt molnigt och vi var förberedda på en besvikande resa. Till vår tur så försvann nästan alla moln när vi kom till Maya Bay och vi kunde snorkla på med våra brödpåsar och hälsa på fiskarna. Blev en del solning nu på soldäcket vilket inte slutade när vi kom till Phi Phi Don. Där bjöds det även på en helt okej lunch och man fick vandra runt lite själva. Hade bara lite mer än en timme på oss för allt detta så det var lite småstressigt men det kompletterades med en och en halvtimme på soldäcket för att bara sova och sola.
När vi kom hem var det dags att börja fixa sig och till skillnad från resten av famljen så var det partyklädseln och sminket som skulle på eftersom jag skulle till Cassandra efter middagen och föra. Vi hamnade på en jättebra italiensk restaurang där jag fick det jag hade längtade så mkt efter, spagetti och skalddjur. Jag var så hungrig och det var så gott att jag bara vräkte i mig och tillslut  var jag så mätt att jag ville bara spy eller sova. Självklart blev det varken eller men tyvärr var jag väldigt otaggad hela kvällen, tillskillnad från Cassandra som var taggad mer än förr och söp typ mer än aldrig förr. Vi vandrade runt ett tag, men slutade rätt fort på seduction där vi dansade, och dansdade och dansade. Kvällen slutade ganska olika för oss och även om  jag inte drack så mycket så hade jag jävligt kul och var inte ett dugg bakis.

Dag 10, aussie day: Idag vaknade jag vid 9, vilket var fruktansvärt jobbigt eftersom jag bara ville sova. Men lyckades iaf och fick i mig ytterst lite frukost (som vanligt när jag har druckit dagen innan) och följa med familjen till stranden där jag äntligen fick sova. Var lite växlande molnighet och när vi skulle käka lunch runt två så började det spöregna. Kuuul. Så vi drog hem till hotellet där jag har nu spenderat ett par timmar med att fixa alla bilder som var i total oordning och håller på nu att lägga upp dem på facebook. Har även hunnit och duscha men inte torkat håret. Har upptäckt att mitt hår blir inte spikrakt som sist när jag låter det självtorka utan vågit, som är fan mkt snyggare. Det bilr lite av en beachlook vilket jag alltid har älskat. Så kör på den och innan jag åker hem om två månader så permanentar jag det rakt igen.
Ikväll blir det middag någonstans och sedan troligen bio, vilken film vet jag inte än men det verkar luta mot fairgame. Blir familjen och Cassandra om hon lyckas ta sig från sitt hotell. Skulle gärna vilja dra ut ikväll eftersom det är australienarnas nationaldag och det kommer vara massa aussies överallt och dem är ju så jävla snygga! Men min mamma kommer inte bli glad då så får nog skippa :(
Glad Australiensk nationaldag (eller vafan man säger) PUSS!!

Nytt album på facebook med bilder från och med 22 januari, håller på att laddas nu så blir ingen länk.

Dag 8

Hej svejs!
Sitter nu på hotellrummet med Mami efter en hel dag ute i solen. Som vanligt har jag inte bloggat på kvällen och ni har missat halva dag 7. Hände inte så mkt men var mysigt ändå. Efter badandet igår och när alla hade fixat sig så mötte vi upp Cassandra i det stora centrumet för att boka BOWLING :D sedan blev det mer eller mumsig pizza på pizzahut. Har inte varit på pizzahut sen jag gick i lågstadiet och såg framemot hur det skulle smaka. Först fick vi en hawaii pizza som var så jävla god och nu såg jag framemot meatsupreme pizzan vi skulle få snart. MEN dem hade gjort små köttbullar av allt kött och med någon konstig kryddning och det var bland det äckligaste jag har ätit *ryser*. Efter den mer eller mindre dyra notan var betalt så drog vi till bowlingen där Cassandra ägde stort asså. Vi körde två omgångar (man betalar för omgångar, inte för timmar, cpdåligt) och hon van båda omgångarna.
För att glömma den stora förlusten från min sida tog jag och Cassandra en mysig promenad längs bangla road och stranden. Råkade hitta aussierna när vi skulle hem så innan dem hann se oss så kutade vi iväg, hehe ^^

Idag har jag varit väldigt lite med familj som faktiskt var hur skönt som helst. Åkte runt ett-tiden till Cassandras hotell där vi solade och jag fick äntligen doppa nästan hela min kropp (får fortfarande inte blöta mitt nypermanetade hår). Sjukt skönt att få svalka av sig från den heta solen. Vi hann göra lite ärenden idag så som att kolla upp hur mkt det kostar att åka till phi phi island och bo där några dar. Inte så farliga priser men vi ska kolla lite mer :) Cassandra käkade lite mumsig thailändsk mat, själv hade jag ätit köttspett på hennes hotell som brände av min tunga och till sist gick vi runt i centrumet och kollade våran vikt för att se om man har gått upp eller ner under resan. Cassi hade gått ner men jag vet inte hur mkt jag vägde innan. Vägde iaf 5g mindre än i fredags, wii.... Planen att bli skinny går inte så bra men börjar fan bli lite brun nu iaf :)

För att få er att känna er lite gladare i kalla sverige så har det precis börjat spöregna här. Jag hör det men har inte upplevt det än. Men nu ska vi få äta så jag kommer tyvärr få uppleva det sjuuuuuka regnet :( Tur att det är vid den här tiden och dagen jag får blöta håret ^,^ Oj nu var alla klara, ska kanske byta om till normala kläder PUSS!

Thailand Dag 7

Sitter just nu på hotell rummet och tar en paus från solen och passar på att lägga upp lite bilder och kolla på dåliga thailändska tv-program. Skulle kunna varit ute längre men när det är så varmt som det är idag och man inte får bada pga av håret (kommer till det senare) så suger det ganska mycket att vara ute i solen. Självklart är jag glad för all sol, bara mindre glad över att jag inte kan njuta av den ordentligt. Men snart så, på tisdag blir det dopp i vattnet och förhoppningsvis en båttur :) Bloggar så sällan så självklart ska jag skriva om dem dagarna ni har missat. Kan börja från senast då jag bara hade skrivit om halva dagen.



Dag 5: Efter inlägget så bokade vi in oss på en cabaret show som vi skulle ta mamma på dagen för att fira hennes födelsedag och sedan tog vi oss till centrumet för att kolla in priserna för rakpermanetning. Skulle kosta 3000 thb vilket är runt 750 svenska kronor. Han hade tid då så jag passade på och gjorde mitt hår SPIKrakt. Tog över 3 timmar och då var klockan rätt sent och istället för att vara med familjen denna fredagkväll så bestämde jag med Cassandra att vi skulle ut och kröka sönder och det gjorde vi oxå. Träffade en stor grupp med halvnakna australiensare. Den yngsta var 20 och den äldsta var typ 30 år. Alla var sjukt roliga och trevliga och bjöd oss på en helvetes massa dricka. I den här bunten fanns det inte många snygga men vi hade så kul att vi inte brydde oss. Minns inte hur länge vi höll på men vid 3 tiden drog vi till deras hotell och badade. Inte det bästa när man inte får blöta ny permanentat hår på 3 dagar men jag gjorde ett bra jobb med att undvika att blöta det :D

Dag 6: Dagen började lite sådär.. Pga väldans lite mat i magen så blev det att man spydde galla hela morgonen och skakade som jag alltid gör när jag spyr så mycket. Missade även mammas halva födelsedag eftersom jag inte var med på frukosten och sedan drog dem till Phuket Town som är en bit bort. Men runt tre eller vafan klockan var så kom familjen tillbaka och mamma hade än inte hittat en klänning att ha på sig på kvällen så bestämde jag att jag skulle gottgöra henne, eftersom jag missade en del av födelsedagen, genom att ta henne till centrumet här i patong och kolla efter en klänning. Vi hittade två skit fina som mamma var as snygg i och passade perfekt för kvällen. Nu när det var ordnat kunde vi äntligen gå tillbaka till hotellet och fixa oss skit snygga. Syrran klagade lite på sitt hår nu när mitt var spikrakt så istället för att fixa mig så försökte jag mitt bästa för att få hennes rakt. Hon har inte så lockigt men det är ganska tjockt och tar en tid. Efter det fick jag lite bråttom men blev väl liiite söt en då hehe. Min mamma hade ingen aning om vad vi hade planerat förutom att vi skulle först ta henne till en restaurang. Restaurangen låg 3 minuter iväg med tuktuk och hette Baan Rim Pa (barnrumpa xD). En skit fin restaurang iaf och hade jätte fin utsikt över havet. Vi åt jätte god thailändsk mat och jag fixade att dem sjöng för mamma när dem skulle komma med efterrätten. När den dyra notan på 5600 thb var betald så åkte vi till Simon Cabaret. Vi hade sagt till mamma att vi skulle dit men visste att hon ville dit, så när vi var utanför och hon såg skylten så blev hon jätte glad och överraskad. Showen var så där, den var underhållande, kostymerna och rekvisitan var grym och dem så kallade kvinnorna såg och dansade helt okej. Tyvärr sög nästan alla på att mima till musiken. Typ bara 5 av typ 30 eller 40 kunde mima och det blev sämre standard då. Förutom att dem inte var synkade med musiken så var dem även inte särskilt synkade med varandra. Huvudsaken att mamma hade en bra födelsedag och det hade hon. Hade inte sett henne så glad på länge :)

Bilderna från dessa dagar kommer finnas i samma mapp som innan. Bara kolla på länken från det tidigare inlägget :) Vad som ska göras idag vet jag inte riktigt än. PUSS!


Dag 5

Helu :) Tänkte skriva ett snabbt inlägg innan jag går tillbaka till poolen.
Just nu är klockan typ två och jag har tyvärr varit på rummet i typ en timme bara för att jag skulle fixa bilderna från resan, dels är syrrans dator lite seg och musen är as jobbig men sen så skulle jag sortera och hålla på och för att göra det ännu värre, när jag äntligen hade markerat alla bilder jag ville ha råka jag klicka fel så att alla markeringar försvann och jag var tvungen att börja om... sad.. Men nu håller det på att laddas för fullt och snart så kommer ni få se bilderna. Självklart kommer jag sätta dit en länk på slutet av inlägget.
Jag har ingen aning hur många grader det är, men kan säga att solen skiner som bara den och det är sjuuukt varmt ute. Kämpar för fullt för att kunna kalla mig brun vid slutet av veckan. Nu kan jag bara kalla mig mindre blek eller brun jämfört med de flesta där hemma. Sen så har jag 10 veckor på mig att bli brun men jag vill ju kunna se bra ut på alla bilder jag tar här oxå, inte bara på bilderna man tar sen när man kommer hem ^^
Min hunger, precis som sist jag var här har typ försvunnit. Eller jag är hungrig hela tiden när jag allt ska äta så får man endast ner några tuggor. Så det suger "/ eller njaa, ville ju gå ner 5 kilo så det är väl lika bra. Önska bara att man kunde njuta av den skit goda maten här.
 Nu måste jag fixa in för mammas födelsedag, hon fyller 50 imorn :D så puss!

http://www.facebook.com/album.php?aid=268230&id=617441313&l=6f180f54b5

Thailand lite kort

Antligen har jag lyckats ta mig in po en dator och ta kontakt med sverige, inte pallat innan aven om det finns internet overallt. Jag vet inte riktigt vart jag ska borja. Det som har gjorts hittills ar att sola som fan (fargen ar povag), badit liiite granna, atit sjukt god mat hela tiden, gott runt po marknader, lite smo saker man gor nar man ar utomlands i varmen.
Igor blev iofs lite mer handelsefullt, borjade med att vi drog bottur till olika oar jag inte kan namnet po och okte i en kanot genom forst en pissmork grotta med FLADDERMOSS po taket (Fotade som fan men var radd att dem skulle vakna och bli skit forbannade och sen bita mig typ, fett creepy iaf) och sen okte vi genom en liten grotta och hamnade till den vakraste platsen jag nogonsin varit po. Hade jag haft en pojkvan som var med mig do i kanoten so skulle den botturen vara typ det mest underbara. Sedan okte vi iaf till james bond island och till nogon strand som var po fel sida av berget so det fanns ingen sol dar. Sjalvklart ska jag lagga upp bilder po facebook fron hela resan men orkar inte just nu, kanske ikvall nar jag sitter po syrrans dator.
Igor kvall efter resan nar jag hade fixat mig so drog jag till Cassandra som bor 3 min ivag med moppetaxi som kostar typ tio svenska kronor.  Vi kopte klyckingpinne (eller vafan det heter) och en stor jalva vodka med massa utblandning, satte oss po taket po hennes hotel dar det finns en pool och ar as mysigt och redan 10 minuter in po forandet so kom 2 killar fram och darifron borjade kvallen. Vi drog po 4 olika stallen med olika killgang po varje och drack konstant fron klockan 9 eller 10, till klockan halv 4 och vid halv 5 sa vi adjo och jag gick och kopte den akligaste hamburgaren ever av en gammal tant som sedan slangdes po hotellet. Forutom lite seghet och dolig aptit (vill endast ata kyckling korvar av nogon skum andledning) so mor jag ovanligt bra idag. Och ar relativt pigg idag med tanke po att jag endast sov tvo timmar idag. Cassandra daremot mor mindre bra hehe


Iaf, just nu ar det jag, mamma, syrran och hennes kille som bor tsm po ett hotell precis vid bang la road (4,5 stjarnor), bang la road ar dar allt hander har i patong so det kanns skont att det tar endast 30 sek att go dit och livet dar borta stor inte hotellet alls, det ar precis som ett hotellet som skulle vara sjukt avlagset fron klubbarna och livet. Hotellet heter btw kee resort and spa for dem som av nogon weird anledning vill kolla upp om det. 
Vadret har ar grymt hela tiden och det kanns skont att lamna koftan och byxorna hemma. Det ar mkt turister har vilket jag faktiskt tkr om, jag tkr om att det ar mkt liv och so och inte bara en massa thaiare, tyvarr, vilket inte kom som en chock, ar det skit mkt svenskar har, ville garna lamna svenskarna i sverige, hehe. Jag vet inte riktigt vad mer man ska skriva om, eller jo, finns hur mkt helst att skriva om, men inte som jag kommer po eller orkar skriva just nu. Det ar bara kommentera om det ar nogot ni undrar eller tkr att jag ska namna.

Bilder po facebook ska forsokas laggas upp om runt 6 tiden (svensk tid) PUSS

Igår, Idag, Imorn

Igår var mer eller mindre en lyckad kväll. Medans Liz, Clarén, Hampus och Lillis förade på sitt håll så förade jag, Ellie, Magda, Blaff, Mackan och Wille hemma hos blaff. Kan lugnt säga att vi drack en del och jag fick ta rätt så många straffklunkar. Kände mig full redan efter andra flaskan och så skulle man dricka 3 till och jag var inte den ända som drack så mycket. Tyvärr slutade inte det när vi kom till hellströms och för att jag lutade ner mitt huvud mot bordet i typ 10 sekunder så blev jag utslängd (klockan var runt elva då...). Troligen för att det var min sista utgång så följde alla med ut och vi fortsatte festen på ojojoj. Minns inte jätte mkt från den tiden även om jag drack vatten hela tiden men det var typ mest röka, dricka, röka, dricka, kissa osv. Blev tyvärr en massa strul när vi skulle åka taxi hem och lite bråk, men vad ska man säga, alla var skit packade. Även om jag hade spenderat 3 timmar med att bara dricka vatten så var jag fortfarande helt borta när jag kom hem, hade börjat göra potatismos och allting och Ellie som sov över berättade att vi var as högljudda (oops).


Förutom att jag var as seg idag så har jag faktiskt mått jävligt bra, lite smått illamående när man va nyvaken men det gick över rätt snabbt. Orkade till och med följa med Ellie till ungdomsmottagningen och sedan till centrum för att växla pengar och köpa lite småsaker. Sjukt skönt var iofs att Ellies mamma var i centrum oxå så fick skjuts hem. Ellie var inte precis i rätt skick för att köra idag :P Resten av dagen har jag bara latat mig i soffan och kollat på Masterchef USA, ska nog kolla på ett till och sedan sova :)


Imorn blir det packning, nästan allt ska ner i väskan, ska även ringa tjejerna och kolla om dem vill köra en hejdå fika på café 60 på lördagen. Vill inte boka in imorn för att jag kaaanske ska träffa en kille som jag träffade igår. Får se om jag vågar höra av mig (a). PUSS!


Lill-lördag :D

Så var det dags för dagen för ens sista utgång innan man drar. På söndag rullar vi in på Arlanda och sedan ser ni inte mig för än slutet av mars. 
Ikväll var planerna att dra till tegel men Mackan har lyckats blivit portad därifrån, vilket inte är så svårt med tanke på vilka störda vakter dem har där. Istället drar vi till stan och för att kunna hålla hårt i pengarna så drar vi till Hellströms som ligger på söder, ganska litet men gillar det ändå. Speciellt på sommaren så man kan sitta på uteserveringen och dricka iskall och billig öl ^^ Stänger vid ett så om vi pallar så drar vi bara vidare efter :) 
Och så som det ser ut nu så blir vi en del, det blir iaf Magda, Ellie, Lisa, Liz, Daniel, Hampus, Mackan, Blaff och Wille. 
Tror det kommer bli en jävligt lyckad kväll och nästa gång jag super mig full så kommer jag vara i varma goa Thailand :D PUSS!!





Geeks <3

Hemma från middagen nu, eller aa för ett litet tag sen men syrran och jag satt och kollade på youtubeklipp (a)
Det var iaf jätte trevligt där, satt och snackade på med sonen om minnen från när vi var små, musik och om en massa annat, medans mammorna snackade om minnen från när dem drog på krogen och blev fulla på två glas vin, känner mig som värsta alkoholisten när jag hör deras historier. Skit god mat var det oxå, men åt lite för fort och för mkt så nu kan jag inte röra mig ^^

Måste btw visa mitt farvoritklipp från idag av en svensk kille som heter Fredrik och är enligt mig sjukt cool! Okej, han är väl lite av en nörd men jag har lite av en fettish för söta nördar, speciellt en som kan sjunga, spela gitarr och kommer ihåg alla dem där serierna.



Snart så

Ännu en gång så är man skit trött även om man däckade vid halv 9 igår. Anledningen att jag är så trött idag är för att jag var vikarie för en lärare på viggbyskolan, men jobbade bara från 8 till 20 i två så det var inte så farligt. Tog en snabb tur till centrum där jag fixade en ny digipass (råkade låsa min i helgen) och hälsade på Ellie som jobbar på burger king, lämnade även en påse lussebullar till henne som mamma hade lovat att hon skulle få.
Resten av dagen ska jag spendera med att ladda ner till musik och filmer som jag ska föra över till den externa hårddisken och sedan dra på middag hos mammas kompis. Kanske tar fram lite saker som ska packas om jag orkar. Kan verkligen inte fatta att jag åker på söndag, ska bli så jävla underbart, speciellt att få slippa mörkret och kylan ^^ 
PUSS!

sliten sak

Som vanligt börjar jag från senaste inlägget tills nu och senast så slutade jag innan det blev dags för krök. Lördag kväll runt åtta tiden kom Magda, Mackan, Wille och Blaff hem till mig och det blev öl på en gång och när vi kom till Harry B var nog alla gaaanska lulliga. Hela kvällen är bara ett suddigt moln och dagen efter fick jag reda på mer och mer. Minns lite granna iaf, t.ex. att jag blev först utslängd av en av vakterna som Magda lyckades övertala men inte långt efter så kom en annan vakt och slängde ut mig så då blev dags att dra. Wille drog när jag blev utslängd så vi åkte till honom för att käka lite och ta en powernap och sen åka på efterfest. Självklart däckade jag och vaknade inte för än klockan sex på morgonen. Under den tiden hade Magda och Blaff oxå och tydligen hade dem försökt väcka mig men jag sov som en stock ^^ Blev bakiskäk på palma dagen efter och spenderade en hel del i soffan när jag kom hem.
Idag så har jag haft en väldigt jobbig dag och är helt slut. Skulle nog de flesta vara om dem har varit barnvakt från klockan åtta till halv 6 och var tvungen att underhålla barnen hela dagen, alltså åka pulka, leka i snön, leka en jävla massa överhuvudtaget och hantera en skrikig 5-årig pojke och en provocerande storasyster.
Nu kom mor och syster hem med thaifood. Återkommer, PUSS!

Late nights

Efter inlägget igår så bestämde vi oss för att vi skulle kolla på några avsnitt av säsong 2 av vampire diaries. Har skjutit upp att kolla på säsong två för att jag inte orkar vänta vecka efter vecka och tycker att det är bättre att vänta på nästan hela säsongen så att man kan kolla avsnitt efter avsnitt. Men att börja kolla på Vampire Diaries är ganska dumt när klockan är halv ett, speciellt om avsnitten är 40 min långa och det är omöjligt att sluta kolla. Ellie som har sett 11 avsnitt av säsong 2 redan och som skulle jobba idag lyckades somna runt 3 eller 4 men jag lyckades inte stänga av tvn för än halv 7 och somnande inte för än halv 8 typ, så tycker inte att det är så konstigt att jag vaknade för en kvart sen bara för att Mackan ringde (a)
Kom iaf till avsnitt 7, dem andra fyra avsnitten jag har får nog bli imorn eller något, hinner inte se 4st idag och pallar inte att se bara 1 avsnitt. Istället blir det säkert en tecknad film eller liknande och sen är det nog dags att börja fixa sig. Ska ut med Mackan och killarna ikväll, skulle egentligen gjort det igår men totalbangade för att jag trodde att dem kunde komma på Tegel på onsdag då det är då jag ska ha min sista utgång med mina vänner innan jag drar till Thailand. Men dem jävlarna skulle på kryssning då :( Så istället blir det utgång ikväll och på onsdag.
Kommer iaf träffa pojkarna vi åtta och efter några öl drar vi troligen till Harry B James :) Kommer troligen sova tidigare ikväll än vad jag gjorde igår :P PUSS!

RUBRIK!!!

Nu ska jag va lite asocial mot Ellionor och skriva ett inlägg. Blev lite inspirerad att göra det för att vi har kollat på maaaassa gamla bloggar. Älskar sånt, man blir så jävla nostalgisk :) Försökt att hitta bevis på vad jag gjorde på min 17års dag för själv så minns jag inte, och Ellie minns inte heller. Har inga bilder ifrån födelsedagen, bara precis innan och efter och både i Ellies gamla blogg och min gamla blogg så började inläggen runt maj 2008 (Jag fyllde 17 år i februari 2008). Är lite synd, men ska försöka hitta någon som kommer ihåg ^^

Idag har vi iaf hämtat våra visum, godkänt för 60 dagar, yaaaay!! :D Så nu är det bara lite shopping och packning kvar sen är jag good to go.
Resten av dagen har vi bara kollat på serier, filmer och bilder. Ni vet, det vanliga ^^ Nu hade jag tänkt tvinga Ellie att röka med mig så PUSS!

11 dagar kvar :O

Igår skulle Magda komma hem till mig men hon kunde inte fixa skjuts och vi fick skippa, träffas imorn istället :) men Ellionor passade på att komma över istället eftersom vi skulle fixa massa thailandsgrejer idag. Blev en eller två filmer, senaste desperate housewives avsnittet, godis och chips. 
Igår passade jag även på att göra löftet att från och med idag så blir det INGA kolhydrater, INGET godis, chips eller läsk och lyckades hålla det löftet idag, bara 11 dagar kvar... Juste, löftet håller bara tills jag kommer till Thailand för i den värmen får jag ändå inte ner något förutom massa frukt typ ^^ 

Gjort en lista på vad som ska köpas och vad som ska göras. Köpte ny mascara och lite sånna småsaker idag så det kommer inte på listan. Men jag tror iaf att det är bara det här jag har kvar :)

Köpa:
Parfym från internet (Ed Hardy)
Handkräm
Solskydd + Aftersun
Schampo+balsam
handdesinfektion gel/spray (för säkra sidan)
Myggmedel

Göra:
Köpa allt på listan
Ladda ner musik+filmer
Överföra det på mobilen & hårddisken
Hämta pass
Växla pengar
Klacka om skor

Min packlista kommer när jag är helt klar med den :) Nu ska jag dö lite för har fått så sjuukt ont i huvudet. Buhu me :( PUSS!

Sjuk.. Igen

För ungefär en månad sen var jag as förkyld men när jag blev frisk trodde jag inte att jag skulle bli det igen på ett bra tag, men nu är jag det tyvärr "/ Antingen skyller jag på killarna på onoff där nästan alla var sjuka eller så skyller jag på kylan under nyår jag fick uppleva allt för väl.
Men har bestämt mig att bli frisk så snabbt som möjligt vilket betyder disneyfilmer, varmt täcke, te och massa vatten.
Tror att jag börjar med snövit, PUSS!

RSS 2.0