1:a Advent

Fan va tiden ska gå äckligt snabbt, redan 1:a advent liksom och var det inte sommar nyss? :O Aja, suger gör det iaf.
Mamma har iaf dekorerat fint idag :) inga advent ljus, men förhoppningsvis tar hon fram dem imorn :)
Idag har gjort precis som igår, absolut ingenting, lite småtråkigt, men ganska skönt ändå, ibland behöver man några dagar för sig själv framför tvn ^^ Imorn blir det jobb på fritids iaf, börjar klockan elva så lite sovmorgon iaf :) 
PUSS!

Klagmonstret

Åh den grymma träningsvärk, varför, säg varför ska du existera? Sitter i soffan och vägrar röra mig just nu, jävligt glad att jag inte är bakis iaf, men sen så drack jag inte såå mycket. Så lagom full jag var igår vill jag alltid vara på krogen :)
Igår var vi iaf på La Roy, har aldrig varit där förut för att jag har vägrat men igår så gav jag det en chans och jag gillade lokalen, även om den var rätt liten och jag gillade musiken MEN det är endast ett ställe jag drar till om jag har tänkt till 100% att bara vara med tjejerna hela kvällen. Stället kryllade av fula stekare och wannabe stekare, den ända ens värd att kolla lite på var den ena bartendern som verkligen inte hörde hemma på den klubben. 
Jag hade kul ändå, eftersom jag var där med Cassandra och Ellie, sen drog Ellie ifrån oss ganska tidigt och vid halv 2 åkte jag och Cassi för att hämta hennes mamma och åka hem. Juste, Cassi drack inte igår så vi åkte bil, aaaasskönt!!

Idag ska jag fortsätta med att vägra att röra mig, Ellie kommer säkert försöka tvinga mig till gymmet igen, men ICKE! Jag är trött, hungrig och in pain (älskar att klaga) PUSS!

Gymma...

Nu verkar det som att jag ska åka och gymma, fyfan va hemskt!! Men ska bli skönt att koppla av med lite solning efteråt :) Iaf, önska mig lycka till, finns en chans att jag kommer ramla ner och dööö. PUSS!

Need more money!

God morgon :)
Vaknade för typ en timme sen, sjukt skönt när man inte jobbar ^^ Idag ska jag till centrum, hämta mitt legg som är hos polisen och sola med Ellie och Cassi. Efter vi har solat ska vi alla till Cassi, fixa oss och föra lite, på kvällen ska vi på krogen i stan. Vart vi ska bestämmer vi nog när vi är hos Cassi.
Igår fick jag reda på hur mycket jag ska jobba på OnOff och hur mycket jag skulle få i lön idag. Lönen var högre än vad jag trodde vilket är sjukt bra men mina timmar på OnOff var typ bara 76 och om jag bara får så få timmar kommer det inte räcka till Thailand, ville ha typ över 100 timmar. Kanske behöver sälja bilen ändå "/ men ska se först om jag kan få fler timmar av dem.
Det var väl det :) PUSS!

Party Party

Fixat klart mig och nu väntar jag bara på att Ellie och Cassi ska komma och hämta upp mig med så vi kan dra till Ellie och börja föra lite. Jag tror att planerna är ikväll att vi ska först till Ricke och dricka lite där och sen så drar vi till Matte i Grindtorp och fira Björn där. Kan även hända att det blir stan sen efter men vi får se, jag hoppas inte iaf ^^
Har precis laddat upp massa bilder på datorn som har är från slutet av oktober och lite nu i november, imorn ska alla upp på facebook! Även bilderna som jag har tänkt att fota ikväll ska upp!



Och så här ser jag ut ikväll, ganska simpel med cheap monday jeans och en volangtopp från HM, fast ska förmodligen låna en annan topp av Cassi. Ha en skoj lördag! PUSS

Stone Sour och lite annat ^^

Fan va dålig jag har blivit på att blogga, men det blir så när man har mycket för sig ^^ Men gör som vanligt och börjar från senast och senast var när jag skulle på tegel. Och precis som jag trodde blev det mer än "en eller två öl" men hade jävligt kul iaf :D
Dagen efter, seg och lite bakis, så åkte jag runt ett tiden till stan för att möta upp Tobias och hans polare som hade åkt upp från lund, skulle hitta en pizzeria åt dem men jag vette fan vart dem finns i stan så det blev max istället :D Efter det fick jag skynda mig för att jag hade hunnit duscha på morgonen och sen var det raka vägen till Stone Sour. Konserten var awesome, hoppade och sjöng med till nästan varenda låt. Tyvärr stod jag brevid norrlänningarna Per, Emil och Robin och Emil och Robin tyckte att det var skitkul att starta moshpits. Jag tycker inte om moshpits, är för svag och för liten, så varje gång fick jag klämma mig åt sidan för att inte bli inputtad ^^ Men var kul ändå! :D Efter konserten blev ville Emil och Per försöka träffa bandet så vi andra följde med. Vi väntade och vi väntade och tillslut bestämde jag och Tobias att vi rullar hem. Dagen efter blev det en massa filmer och serier hela dagen lång. Idag så steg vi upp vid sju-tiden. Tobias tåg gick halv 9 och jag lovade att åka med eftersom han inte riktigt hittar dit. Trött som fan somnade jag nästan direkt när jag kom hem och sov till ett typ.
Ikväll blir det party med Ellie och Cassi. Ska festa med Ricke och hans polare och fira Björn. Var sjukt länge sen vi var med dem så jag är jävligt taggad ikväll. Måste bara ta och börja fixa mig, det här lockiga håret blir inte spikrakt av sig själv ;D Hörs imorn! PUSS!

Just my luck!

3 dagar senare men här kommer ett kort inlägg. Imorn när jag har tid ska jag skriva om veckans bravader + bilder och just nu ska jag bara skriva om idag och kort om imorn :)
Idag har jag jobbat på fritids, började halv 2 vilket var as nice. Fick äntligen kolla på mina små tvåors konsert oxå, åh vad duktiga dem var, kände mig som en mamma och blev as stolt! :D
När jag kom hem fixade jag mig och sen har jag letat efter mitt pass i typ en timme. Legget är totalt borta, ute nånstans men passet hittade jag tillslut. Sjuuukt skönt! Tyvärr missade jag bussen jag ska ta men det går snart en till, kommer bara lite senare än tänkt, typ en halvtimme ^^ Juste, glömde säga att jag ska på Tegel ikväll, ska dit med Ellie, Tilly och Magda och "ta en öl eller två", alla vet att det aldrig slutar med bara en eller två ;)
Och IMORN då kommer Tobias upp hit från Lund och så ska vi se Stone Sour, AWESOME!!! as taggad :D Men mer om det imorgon, nu ska jag fara, puss!!

"sjuk" (a)

Idag, precis som jag trodde, skulle jag vara barnvakt. Men gud vad jag inte orkar åka hela vägen till Kragsta, speciellt inte kommunalt plus att jag skulle vara med Ellie och Cassi. Så jag sa att jag var jätte förkyld (a)
300 spänn vi snackar om, skulle kunna behöva det men ändå, jag klarar mig ^^

Planerna idag blir istället att duscha, kolla på serier och byta musik på min mobil. Måste även lämna in ett brev (om jag orkar). Och planerna ikväll blir att göra sushi med Ellie och Cassi och kolla på minst 3 filmer. Yaaay ^^

PUSS!

Absolut ingenting

Idag blev det en chilldag, helt klart. Kollade lite på tv först och sen på kvällen satte jag på filmen Robotar. Sett den förut men hade glömt bort heeela handlingen. Grym film iaf! För människor som gillar animerat/tecknat så rekommenderar jag den lätt!!
Sedan spenderade jag ca 5 timmar på att kolla på säsong åtta av Scrubs. Trodde att jag hade missat hela säsongen men det visade sig att jag hade dem flesta avsnitten. Men men, man kan inte se för mycket av Scrubs liksom :D

Imorn ska jag göra Sushi och kolla på film med Cassi och Ellie här hemma. Men kom på ikväll att jag kanske ska vara barnvakt imorn. Är jävligt osäker så får ringa sen på dagen och kolla. Hoppas inte, även om det gäller typ 300 spänn.
PUSS!

Glad Farsdag

Totalt glömt bort att det är farsdag idag. Inte för att jag har pressen med frukost på sängen och present men det är fortfarande viktigt för mig. Så, glad farsdag pappa. Älskar dig jätte mycket!!!




FYI

God morgon, sovit bara 6 timmar men känner mig ganska pigg ändå. Har min alldeles för varma kopp te och en rätt så smaklös macka men känner mig rätt nöjd ändå ^^

Igår var jag ju barnvakt, vilket gick jätte bra. Familjen hade 3 söt flickor som var hur snälla som helst och vi hade jätte roligt tillsammans. 500 spänn rikare dessutom :D Eller aa, 350, för sen blev det shopping på ICA, chips, cola och allt sånt ^^
Självklart var det inte bara till mig (a) Cassandra och Elllionor var hos mig igår och vi kollade på Wanted. Försökte se den filmen för typ två år sen men somnade hela tiden. Den var bra iaf, lite för många twists men bra ändå :)

Idag ska jag först bara chilla och sen kanske träffa Lars :) PUSS!

Here's the geek!


Nu är det dags för mig att åka till Djursholm och vara barnvakt åt 3 små flickor. Hoppas det kommer gå bra bara ^^ PUSS!

Making money! :D

Pigg och glad som vanligt. Ligger i soffan och spelar lite facebookspel och hoppas på att kunna dra mig in i duschen snart. Igår var lite upp och ner för mig, det var sista dagen som lärarvikarie och det ska bli skit skönt med lite sovmorgon nästa vecka. Däremot kommer jag sakna den klassen som fan, jag har varit så mycket med dem den här hösten så det börjar kännas som jag jobbar i den klassen fulltid. Älskar verkligen den klassen :)
På kvällen så var jag barnvakt för en familj i viggbyholm, hade jätte kul och tjänade 500 kr, under den tiden fick jag reda på att jag ska vara barnvakt idag oxå, klockan 3-8 i djursholm, så det blir ytterligare 500 kr.
Det bästa med dagen var när dem ringde från OnOff och berättade att jag fick jobbet :D ska jobba massa under december månad :D Thailand, here i come ;D

Igår blev det även krogen, inte det bästa när man jobbar till klockan 9. Snacka om att jag var otaggad, tjejerna lyckades tagga upp mig lite men bara för ett tag. Jag var väldigt trött, jag kände inte för att dricka och kände mig ful som fan och så hade jag helt enkelt inte kul. Så jag drog vi ett tiden, kanske halv 2, och jag är fan glad för det.
När jag kom hem tänkte jag kolla lite på serier på datorn och käka en macka. Innan jag hade hunnit käkat mackan och laddat klart någon av serierna hade jag däckat och när jag vaknade såg jag en skabbig halväten macka på nattduksbordet och lap-topen vidöppen under mina fötter.

Nu ska jag försöka få min mor att fixa käk till mig (a) PUSS!

---

Halloj! :D
Hemma från jobbet nu, trött som vanligt. Inte lätt att hålla koll på 26 ungar helt själv ^^ Bloggade inte igår men var jävligt trött, efter jobbet gick jag runt i centrum med Magda och sen handlade jag mat med mamma och när jag hade äntligen kommit hem ville jag bara sova, vilket jag gjorde, redan klockan nio hehe. 
Idag ska jag bara ta det lugnt och imorn blir det tillbaka till Viggbyskolan, ska även vara barnvakt till nio och efter det blir det utgång med Cassi och Ellie. Nån gång imorn måste jag även hitta tid att fixa mig, kommer bli en gaaanska stressig dag men jag får fixa det på nått sätt :)
PUSS!

Dumma snö, dumma barn, dumma gryta!

Varit hemma nu ett litet tag från min andra dag som lärare. Gick bättre än igår, men försöka lära barn nya mattegrejer är inte det lättaste när allt man tänker är "hur kan ni inte fatta är 7+9 är 16?!". ^^
Om typ en timme ska jag iväg igen, i den här ÄCKLIGA HEMSKA snötstormen för att vara barnvakt och jag vill verkligen inte. Jag vet att jag kommer tjäna typ 300 spänn men det är så jävla långt bort och jag hatar att jag inte har körkort. För att göra det ännu bättre är jag fortfarande ha min hamburgare vilket innebär att när snart bli irriterad på allt och alla. Inte den bästa egenskapen när man ska vara barnvakt åt en 5åring som vägrar att lyssna. En bulle kanske skulle göra mig på bättre humör, eller så äter jag den dumma tråkiga grytan, får la se ^^
PUSS!

Hurray for Comics!!

Precis som jag alltid gör när jag inte får äta vad jag vill så har jag skippat middag. Pisshungrig men jag vill ha min fucking hamburgare!!
Så nu svälter jag och är jätte irriterad. Min mor hade tid att köpa mat till storesyrran men neeej inte till mig, TACK!!
Grejen är oxå att jag kommer typ inte somna om jag inte hamnar på bättre humör och då kommer jag aldrig komma upp imorn och jag kommer aldrig kunna somna om jag inte äter och jag inte äta för än jag får det jag vill ha. Jag vet att jag är som en omöjlig treåring just nu men vafaaan!!


Satt och kollade lite seriegrejer idag. Började med att jag vill ha en t-shirt som Sheldon har på sig i serien men som var slutsåld. En grön med massa svarta fladdermöss formade till ett frågetecken, som då symboliserar the riddler som är min favoritkaraktär i Batman. Iaf, blev sugen på att ladda ner lite gamla batmanserier och stötte på ett forum om något jag hade totalt glömt bort, den nya batman-filmen The Dark Knight Rises, och jag hatar att säga att dem ännu inte valt vem/vilka fienderna blir och jag hatar att säga att dem inte kommer använda sig av The Riddler i filmen *tear*. Mindre än två år kvar iaf, så jag är taggad!! :D Upptäckte även något jag inte visste innan och det var att nästa år så kommer en ny  X-men film, "X-men: First Class", och jag som har sett alla andra X-men filmer och följt serien när jag varit yngre (lite under dem senare åren oxå (a) hehe) måste ju sjäääälvklart se den!! Vet inte vilken dag den har premiär än och jag vett att dröjer ett tag men jag är fan taggad!!
Okej nog om detta, nu ska jag rota i köket medans jag suckar as högt så att mor kan höra ^^ PUSS!




Some kind of teacher ^^

Tja tja bloggen! ;D 
Ligger i soffan och vilar efter jobbet. Morsan ringde imorse runt imorse och sa att jag skulle vikariera som lärare för tvåorna. Gick väldigt bra och ska fortsätta hela veckan. Blir ett par timmar vilket betyder en massa cash. Men kommer börja åtta varje dag så det blir inte mycket leka för min del :( 
Men jag kommer närmare Thailand iaf! :D

Igår kom Fne lite senare på kvällen och ännu senare kom Ellionor som sedan sov över :) Filmerna för hela söndagen blev The Polar Express, I am Sam, The Blind Side, Because i said so och medans Ellie sov satte jag på Cloudy with a chance of meatballs. Filmberoende kan man lugnt säga ^^

Sen finns det väl inte mycket mer att skriva, den här veckan verkar inte bli så spännande så :P PUSS!




God...hmm... morgon?..

Jag vet att jag gick och la mig runt 7 igår men kan ändå inte fatta att jag vaknade klockan 4 idag. Nu är det bläcksvart och man ska typ sova om 8 eller 10 timmar. Jag kommer omöjligt kunna somna, nu är det för sent, jag har vänt på dygnet... :(
MEN jag får göra det bästa av dagen, fixat lite käk, gjort en kopp te och tagit fram Coca Colan. Och för att göra dagen ännu bättre ska jag kolla på min favorit film Polar Expressen. Jag har alltid sagt till mig själv att den ska man kolla på när solen är påväg ner och det fortfarande glittrar lite på dem snötäckta gatorna. Man ska även sitta med en varm kopp té eller choklad och kura ner under täcket. Kollar gärna på den själv, men mysigt sällskap skulle inte sitta fel ^^
Så nu blir det film! puss!

To sleep or not to sleep

Maggan kom över tillslut och vi kollade på "I hennes skor" som gick på tv, vi snackade även en del och jag fick klaga över hur hemsk jag mådde idag och hur hemskt jag fortfarande mår. Under tiden så kom en dum, jätte stor fjäril som flög runt i vardagsrummet. Vi fick totalpanik och tillslut tog vi kuddarna och försökte vifta ut den. Gick som förväntat inte så jätte bra men lyckades slänga ut den till slut. "jätte intressant..." tänker säkert ni men den var fan läskig och totalt värt att nämna!

Efter filmen och några How I met your mother avsnitt så drog hon och jag bestämde mig för att kolla på femte Harry Potter filmen. Dem är typ bättre än vad jag minns sen tidigare och jag vill jätte gärna se det sjätte inatt, men klockan är 4 liksom och sen var det ju meningen att jag och Ellie skulle se alla tillsammans men vafan, jag orkar inte vänta xD Plus att jag är sjukt pigg och vet inte vad jag annars ska göra. Kan fan inte bestämma mig :(
Får se hur jag gör ^^ PUSS!

Dagen efter...

Nu har jag äntligen tagit mig orken för att skriva ett inlägg.
Igår var jävligt roligt, tror jag ^^ Jag, Cassi, Isa, Madde käkade sushi hos Ellie och så fort alkoholen hade kickat in så började allt spåra. Vi hade sagt krogen från början men istället blev det hemmafest hos Kalle Kloo med massa gamla skarpängare vilket var jätte roligt. Men sen blev man fullare och fullare och nu minns jag inte ens att jag kom hem. Fattade ju att jag hade gjort det när jag vaknade men kom inte ihåg det för fem öre.

Var inte chockad heller att när jag vaknade så mådde jag PISS. Vaknade nio och lyckades inte äta för än 4 och då tvingade jag i mig ett wienerbröd. Låg som en zombie i soffan hela dagen och däckade lite då och då. Men mamma lyckades få med mig till kyrkogården iaf, vilket jag är glad för :) Det var hemsk trafik till skogskyrkogården och det tog oss typ 90 min att åka dit och för att göra det ännu bättre kunde man inte köra in bilen i Sveriges största kyrkogård. Min pappas grav ligger typ längst bort så det var ju inte kul att gå hela vägen, fast iofs, det var jätte vackert där med alla ljus så lite värt var det att gå :)

Ikväll ska jag eventuellt vara med Magda, hon hade ont i huvudet men förhoppningsvis blir det bättre snart :) Oavsett så blir det film iaf och medans jag väntar ska jag nog dricka lite Cola och kolla på min favoritfilm Polarexpressen <3 btw, jag dissade Coca Cola imorse så då kan dem som känner mig förstå hur jääävla bakis jag var.

PUSS!

Utgång snart!!

Fick sluta en timme innan så kom precis hem och nu måste jag snabbt som bara denna sminka mig, välja kläder och fixa håret. Men det brukar oftast gå ganska snabbt för mig och välja kläder ska jag inte göra för än Cassandra är här för jag har så svårt att bestämma mig ^^ 
Ikväll blir det först göra och käka sushi hos Ellie och sen drar vi ut på krogen, vart någonstans vet jag inte än men förhoppningsvis har Ellie satt oss på massa olika listor :) Jag har en massa att dricka så det kan bli antingen en väldigt rolig kväll för mig eller så blir det att jag råkar dricka fööör mycket och det blir en katastrof. Men det kommer nog bli as lyckat :) 
Puss!!

Nothing

Kom precis på att jag inte skrivit ett inlägg, så här kommer ett ^^
Igår kollade jag och Ellie på Harry Potter 3 och 4 som är sååå mycket bättre än 1an och 2an och nu är jag as taggad på att kolla på 5an och 6an som jag knappt minns.

Idag blev det barnvaktsjobb vilket gick lika bra som sist, satt och pratade med dem två äldsta hela tiden medans 6åringen var hos en kompis. Som sagt, sjukt soft jobb, hatar bara resvägen dit men aja, värt pengarna ^^
När jag kom hem hade jag lite ont i huvudet, vilket jag fortfarande har, så jag la mig på soffan och dog medans skitprogram gick på tv, vilket det fortfarande gör.

Imorn blir det lite stressigt för att vi ska göra sushi hos Ellie klockan 7 och sen dra ut. Men jag ska vara barnvakt imorn mellan 2 till 6 och då kommer jag inte vara hemma för än klockan halv 7. Så måste typ duscha, välja kläder, packa smink och fixa håret innan. Måste även köpa mat men då får jag väl springa till lidl och sen hem igen för pallar inte ta med mig till barnvaktsjobbet :P

Nu orkar jag inte skriva mer för idag, så... PUSS!

Taggad för Thailand!

Nu har jag varit hemma från barnvaktjobbet i typ en timme. Lättare jobb får man leta efter. Vi satt och kollade på tv i typ två timmar, as skönt. Har fått jätte mycket jobb från den familjen. Jobbade två timmar idag, ska jobba två timmar imorn och 4-5 timmar på fredag och sen ska jag jobba runt 5 timmar nästa fredag oxå. Sen sa pappan att det kommer säkert bli mycket mer efter det oxå. Men bara dem här två veckorna kommer jag ha tjänat ca 1300 spänn. Vilket är väldigt passande med tanke på att jag bara har 500 kr kvar och jag vill helst inte använda pengarna jag har lagt undan till Thailand.

Jag känner verkligen att jag kan fixa den resan. Jag har nu lagt undan 3000 kr, nästa månad kan jag lägga undan ca 2000 kr, sen ska jag sälja min bil som kan ge ca 10000 kr och om jag får jobbet på onoff kan jag tjäna lätt ytterliggare 10000 kr. Så jag kommer ha runt 25000 kr vilket är mer än vad jag behöver.
Och om vi räknar utgifter så blir det ungefär 5000 kr för flyg, 2000 kr för hyra, 2000 för mat och sen på nöjen och mammas födelsedag vill jag ha kanske 6000. Så sammanlagt blir det 15000. Sen kan siffrorna så klart ändras helt och hållet, men om jag får OnOff så kommer det se ut ungefär så här. Aweeesome. Så Thailand blir av!!


(Thailand 08/09)

Nuuu ska jag komma på något att göra tills Ellie kommer som blir runt nio-tio tiden och eftersom vi måste vara sparsamma så vi har råd med Thailand blir det Harry Potter. PUSS!


Trött Roxy

Hej hej, ligger hemma och vilar just nu innan jag ska åka iväg igen och vara barnvakt.
Idag har jag och Cassi varit i Sollentuna, jag hade arbetsintervju vid elva på OnOff i stinsen. Gick väldigt bra tycker jag, men vet inte för än dem hör av sig. Efter intervjun köpte jag en försenad present till syrran och sedan hämtade vi upp Patrik och köpte dricka till helgen. Kom hem för typ en halvtimme sen och ska åka iväg igen om typ en timme eller så. Efter barnvaktsjobbet så ska jag kolla på Harry Potter 3 och 4 med Elllie :) 

Igår var mysigt som vanligt. Vi åkte iväg och köpte Sushi sedan kollade vi på Robin Hood, Hercules och Kick-Ass. Vi kollade även lite biljetter till Thailand och lägenheter som vi kan bo i. Nu kommer det nog bara 6 veckor istället för 10 veckor för min del. Cassandra ska åka dit redan i början av december så det blir lite länge för henne att stanna hela mars, så vi åker i början av mars istället. Vilket funkar bra för mig oxå för det vet jag att jag kan fixa pengar till och sen så kan jag ha råd att göra någon resa i sommar :)

Nu ska jag dö lite, puss!

Vill du leka?

Så nu har jag sminkat mig, bytt om (mjukisarna är kvar) och klippt håret (inget som syns, hjälper bara när jag ska fixa det sen). Allt det här betyder iaf bara en sak, jag har tråkigt. Usch vad tråkigt jag har och fyfan vad jag vill ha ett jobb. Ska på intervju hos onoff imorn. hoppas som fan att jag får det jobbet, så som jag lever nu funkar inte, plus att jag vill ha råd med thailand ^^ 
Cassandra ska komma lite tidigare men först skulle hon fixa sig, och vi båda vet att det kommer ta ett tag då ;D Så får väl leka själv ett tag till :(

PUSS!





Film, film och mera FILM

God morgon! :) 
Ligger i soffan, sjukt seg som vanligt, med en varm kopp te, eller aa, nu är den ljummen :P

Igår kollade jag och Lars på en av mina favoritfilmer The Princess and The Frog. Lars hade inte sett den så då var det ju en självklarhet av att vi skulle kolla på den och precis som jag trodde så ÄLSKADE han den :D
Efter den filmen blev det Over the hedge som jag tycker är lite halvtråkig men ekorren Hammy är ju bara för skön!

Ikväll blir det ännu mer film för då kommer Cassi hit och vi ska kolla på Robin Hood och Hercules och förmodligen baka som vanligt. Men om jag ska gå ner 5 kilo tills thailand så borde jag undivka det ^^ 
Nu ska jag nog typ äta eller något ^^ Puss!


Segt

Fyfan va seg jag är idag, helt jävla död zombie. Och det blir inte bättre av att allt är så jävla dystert och tyst i det här huset. Måste rycka upp mig innan jag hamnar i deppmode eller liknande ^^
Idag ska jag fixa lite småsaker och sen ikväll ska jag träffa Lars och kolla på film :) PUSS!

RSS 2.0